Великобритания - тема 32 Есенно-Коледна

• 40 207
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
  • UK
 golden Аз съм ветеринарен лекар и при мен Certificate of Good Standing беше еквивалент на удостоверение за етика от Българския ветеринарен съюз, че не съм наказвана дисциплинарно и административно. Предполагам, че Български лекарски съюз издава също подобни удостоверения.
Поздрави на бристолчанките от мен. Hug Аз след 2-3 седмици се местя в Бирмингам.

# 46
Лелее Свидничка, убих те. Къде ще ни избягаш Crossing Arms Имам две гласови от теб май, ама нещо не мога да ги прослушам. Разкажи как сте, там ли си намерихте нова работа? Задължително преди да се преместите, трябва да се видим. Hug

Golden мъж ми е фармацевт, и го питах за този документ и той каза, че го е вадил от техния съюз. Peace

Мери дано само не ми излязат криви сметките на мен за ваканцията и да си останем тук като миналата година (Аз и Яна). Че нали пустия му кръчмар (болницата) чакам, че да вземе да каже, като няма да е на 14ти декември събитието, то кога ще е Tired

Лека вечер на всички, аз отивам да гледам снимките на синчето с щерката на Мери Whistling

# 47
Присъединявам се към горния пост- при мене този документ също беше издаден от съответната съсловна организация ( Фарм. съюз в моя случай) за доказване на "чисто професионално минало". Предполагам това имат предвид- от лекарсия съюз.

Един бърз въпрос към лондончанки моля- планираме да се разходим до Лондон през седмицата, и тъй като сме на 80 мили западно по М4 обмислям варианта за автомобил, влаковете за 3-ма ми излизат златни за един ден. Приемам всякакви съвети за паркиране- погледнах в някои сайтове- дневен паркинг в покрайнините на първа зона дават около 20 лири, което е съвсем прилично. Интересува ме има ли риск тези паркинги да са препълнени и да няма къде да паркираме и да ме връхлетят разни изненади. Оставям настрани факта, че в Лондон не съм шофирала, но ще е мечка страх, мене малко по-малко, но и по този въпрос приемам препоръки. Изобщо благодарна ще съм на всякакви идеи кое би било най-рентабилно като време и средства. Мислех дори да търся паркинг в съвсем централната част плюс таксата задръстване, и да си спестим метрото например, но не знам дали разстоянията около основните атракции са преходими пеш за един ден. Нямаме амбиция да покрием всичко, ясно ми е че е невъзможно. Предварително благодаря!
Ние също бяхме в Уелс миналата седмица- в Кардиф и Понтиприт- разбрах за кои грийн,грийн грас пее Том Джонс- вярно са много, ама много грийн, различно грийн са от английските поля. И аз се влюбих в Уелс, хубаво че ни е близо и удобно. Другата пролет ще го атакауваме по-организирано.
Ех, бристолската агитка- що не ми бяхте с едни 40 мили по-близо, тоест аз до вас... Simple Smile Да си бъбрим и за ски и за морета...размечтах се...

# 48
Ех, бристолската агитка- що не ми бяхте с едни 40 мили по-близо, тоест аз до вас... Simple Smile Да си бъбрим и за ски и за морета...размечтах се...

Ми хайде де, кажи на господата от Буутс да те преместят Grinning, и без това мъжо каза, че имало недостиг на персонал. А и Уелс май ще ти е по-близо Laughing. Между другото ти доволна ли си от Буутс, че нещо мъжо напоследък им се нервира Thinking

# 49
Тази тема дали може да помогне  Rolling Eyes   http://www.mumsnet.com/Talk/allergies/751272-Milk-protein-intolerance-where-can-I-buy-hydrolyzed-casein-formula/AllOnOnePage 

Deb, много ти благодаря, определено ми помогна, сега чакам Джи Пи-то да ми даде рецепта. Дано да успеем да го вземем това скъпоценно мляко!

# 50
  • Манчестър
Присъединявам се към горния пост- при мене този документ също беше издаден от съответната съсловна организация ( Фарм. съюз в моя случай) за доказване на "чисто професионално минало". Предполагам това имат предвид- от лекарсия съюз.

Един бърз въпрос към лондончанки моля- планираме да се разходим до Лондон през седмицата, и тъй като сме на 80 мили западно по М4 обмислям варианта за автомобил, влаковете за 3-ма ми излизат златни за един ден. Приемам всякакви съвети за паркиране- погледнах в някои сайтове- дневен паркинг в покрайнините на първа зона дават около 20 лири, което е съвсем прилично. Интересува ме има ли риск тези паркинги да са препълнени и да няма къде да паркираме и да ме връхлетят разни изненади. Оставям настрани факта, че в Лондон не съм шофирала, но ще е мечка страх, мене малко по-малко, но и по този въпрос приемам препоръки. Изобщо благодарна ще съм на всякакви идеи кое би било най-рентабилно като време и средства. Мислех дори да търся паркинг в съвсем централната част плюс таксата задръстване, и да си спестим метрото например, но не знам дали разстоянията около основните атракции са преходими пеш за един ден. Нямаме амбиция да покрием всичко, ясно ми е че е невъзможно. Предварително благодаря!
Ние също бяхме в Уелс миналата седмица- в Кардиф и Понтиприт- разбрах за кои грийн,грийн грас пее Том Джонс- вярно са много, ама много грийн, различно грийн са от английските поля. И аз се влюбих в Уелс, хубаво че ни е близо и удобно. Другата пролет ще го атакауваме по-организирано.

Зависи какво искаш да видиш в Лондон....за един ден пеша се обикалят : Трафалгар Скуеър:Бъкингам.; Даунинг Стриит;Westminster Abbey;Parlamenta;London eye ( при последното водене на гости включих и 2 часа в British Museum......Това всичко пеша от гара Euston.Ще трябва да отделиш повече време ако искаш да влезеш в Парламента( аз съм влизала и си е атракция, но чаках 3 часа) и ако искаш да се качваш на колелото. Ако смяташ да го правиш, съветвам те да си купиш билет по интернет и там само да си го вземеш...

# 51

Ми хайде де, кажи на господата от Буутс да те преместят Grinning, и без това мъжо каза, че имало недостиг на персонал. А и Уелс май ще ти е по-близо Laughing. Между другото ти доволна ли си от Буутс, че нещо мъжо напоследък им се нервира Thinking

Шу, моето е хем боли хем сърби, хем не знам още какво- плача си тихичко от липса на компания в Уилширската околия, същевременно този град с разумни размери ми е толкова удобен като разстояния, местоположение, и налични фасилитис за деца, заедно с големия плюс за едноличен родител че работя парт, не губя много време в пътуване , радвам се на свободно време...чак се плаша понякога накъде ми отиват плановете от преди една година "Тук съм за малко"... Simple Smile  Напоследък много планове се отказах да правя, защото живота все едно анекдотно го подрежда, та малко в покой съм се оставила Simple Smile Но вие свиркайте като се организирате, пътя не ме плаши Simple Smile
Бутса...не им обръщам внимание...гледам на тях като на устройство за изкарване на средствата за по-веселата част  от живота ми, когато не съм при тях.  Иначе има какво да те впрегне, талантливи са в това отношение, няма спор Wink Кажи на колегата да си мисли за сноуборд и да си ги пуска край ушите. И без това вечно са в недостиг на кадри.

# 52

Зависи какво искаш да видиш в Лондон....за един ден пеша се обикалят : Трафалгар Скуеър:Бъкингам.; Даунинг Стриит;Westminster Abbey;Parlamenta;London eye ( при последното водене на гости включих и 2 часа в British Museum......Това всичко пеша от гара Euston.Ще трябва да отделиш повече време ако искаш да влезеш в Парламента( аз съм влизала и си е атракция, но чаках 3 часа) и ако искаш да се качваш на колелото. Ако смяташ да го правиш, съветвам те да си купиш билет по интернет и там само да си го вземеш...

Мерси Ave! А, точно там в това каре. Големи амбиции както казах нямаме, за каквото стигне времето. За колелото чакането за билетите ли е или за качването- имаме Мерлин пас, защото сме Лего и  Сий Лайф-фенове, та това не го мисля. Все още ме вълнува въпроса с шофирането и паркирането.  newsm78

# 53
Яхнала метлата, разбирам те напълно и за това, че нямаш дружки и за това че града ти е удобен. Съвсем ли никой няма около теб?
Аз в това отношение съм много благодарна на Мери и Свидничка Hug

А иначе ние много често се разбиране от днес за днес или най много за утре. То много често става и заради мрънкането на децата Laughing Така че, ти като имаш време свирни, а дори и само да имаш нужда от кафе, аз така или иначе съм сама , казвай и идвай Laughing

# 54
  • Манчестър

Мерси Ave! А, точно там в това каре. Големи амбиции както казах нямаме, за каквото стигне времето. За колелото чакането за билетите ли е или за качването- имаме Мерлин пас, защото сме Лего и  Сий Лайф-фенове, та това не го мисля. Все още ме вълнува въпроса с шофирането и паркирането.  newsm78

За колелото си е чакане и за двете....така или иначе ще чакаш да се качиш,макар,че опашката върви горе долу бързо....но билети е хубаво да си купиш наистина предварително и само да си ги вземеш на място.
За шофиране в Лондон -не знам, не съм карала,ама и не изгарям от желание...според мен по добре на метрото....дневна карта след 9,30 не мисля,че е зле като цена, последно плащах като ходих около 6-7 лири за всички зони.

# 55
яхнала метлата   ние като ходим до Лондон винаги паркираме в Edgware на паркинга на Сейнсбриз за цял ден плащаме около 5-6 паунда метрото е буквално на 50м от паркинга а спирката за автобусите е по средата(между паркинга и метрото).Да не те излъжа ама имам спомен че до центъра се стига с метрото за около 20 мин.  Peace

# 56
  • След завоя в дясно
Привет от мен
Яхнала метлата- събота и неделя няма congestion charge и може да слезете до центъра без проблем, тогава и задръстванията са по- малко. Ние паркираме обикновено на един паркинг зад  London Eye 10 паунда за 4-5 часа май беше и има възможност за 24 часа около 25 паунда. Ако се интересуваш ще питам 1/2 за точния адрес.
Мери- аз записах синаката великденската ваканция на ски училище, взе три нива, като преди това не се е качвал на ски никога, доволна съм той ходи с желание, тази седмица сме пак, цяло лято ме врънка да ходи Crazy и явно му харесва.  Аз вече не съм две в едно и непременно ще се отчета и аз да полизгам дупето Mr. Green
Kато Eya приемам предложения за почивка, но със бебе и батко Laughing
По този повод да попитам някой ходил ли е в Дисниланд Париж зимата?

# 57
И защото знам, че ти, Алиса и Аве сте скиорките, затова към вас се обърнах 

Grinning Явно много съм те подвела. Скиори сме - да, но само по душа. Досега само веднъж сме карали ски и почти всяка зима правим планове за ски ваканция, които се провалят поради някаква причина. И за тази стана така. Мъжа каза - "Е, бях сигурен, че тази зима отивам на ски". Може би, ако спрем да правим планове, ще отидем.  Simple Smile

Елл, дай координати на това ски училище, моля.

# 58
Лелее, човек да не иде да ражда, колко много сте писали, само така  Simple Smile
Много благодарим за пожеланията, страхотни сте  Hug Hug Hug
   Ние вече сме си вкъщи, тази нощ спахме повечко  Crazy Но от 6 часа сутринта чак сега заспа. Незнам на кой се е метнало това дете, аз да има как по 20 часа мога да си спя  Joy Мечтии...
Да похваля малко английската система пък аз, просто нямам думи да похваля раждането. Много съм доволна от персонал, условия, отношение, реакции и тн. Наложи ми се секцио по спешност - просто хората си разбират от работата. Дори българка ми направи операцията, аз последна разбрах де, но тук всички акушерки, който идваха у нас ми казваха, че толкова хубав шев не са виждали отдавна, абе кадърни сме си  Simple Smile
golden къде в Северен Уелс ще си? Ние с Деб сме в този район, пиши ако искаш  Simple Smile
Аз днес мислих да излезнем за костюмче за Хелойн, искам тиквкичка да и взема на бузанкова, но нещо вчера я извеждах и ми сякаш има хремичка и ме е страх малко. Но има време де.
Мима момиченце ли се роди  Crazy Лелее, надявам се да се добре с малката, поздрави от нас  Simple Smile

# 59
  • След завоя в дясно
Butterflyve - заповядай http://www.thesnowcentre.com/snowsports-school
Тsvelichkova- важното, че е щастлив завършека, ти някоя снимка няма ли да пуснеш вече Whistling Laughing

Общи условия

Активация на акаунт