® E-bay - тема 60

• 32 338
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Моята мома-англичанка е платила най-накрая, в понеделник ще се ходи до пощата. Що така тези хора чакат да мине време, странна работа. Аз плащам моментално, за да си получа бързо стоката.

Пак има безплатни обяви днес и утре!  Peace Жалко, че нямам възможност да наснимам разни неща, които не нося и да ги листна, но с малката палавница мисията е невъзможна.

Моля, кажете ми как да търся овлажнител за стая? Където се слага вода и се изпарява, за да овлажни въздуха?

# 121
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Момичета,спечелих едни боти на Некст,но продавачката ми писа,че открила някакъв дефект и нямало да ми ги прати,щяла да ми вътре парите.Как ще стане това нещо,автоматично с пейпал ли ,аз трябва ли да правя нещо? newsm78

Да не спамя само,ето какво дойде за малката,страхотни и топли ботушки.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1206342 … ame=STRK:MEWNX:IT

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 09:24 от radost24

# 122
  • Sofia
Бу, може да добавиш това към смешките !

"if u need any thing please do not to ask "

radost24 , да не би да си ги спечелила много евтино?
Тогава това е трик елегантно да не ти ги дадат и да релистват.

# 123
  • Бургас
...
radost24 , да не би да си ги спечелила много евтино?
Тогава това е трик елегантно да не ти ги дадат и да релистват.

Мдам.  Confused

# 124
***Free listing weekend in October on eBay.co.uk*** ще взема да се възползвам Heart Eyes

# 125
  • Бургас
Много ме е яд като има такива промоции за безплатно листване - оказа се, че за да мога да пусна такава безплатна  обява, трябва не просто да я пусна в английския ибей, ами и да съм регистрирана оттам. Пък аз както съм се регистрирала през централата в Америка - нА ти безплатни обяви Crossing Arms

# 126
  • Бургас
Много ме е яд като има такива промоции за безплатно листване - оказа се, че за да мога да пусна такава безплатна  обява, трябва не просто да я пусна в английския ибей, ами и да съм регистрирана оттам. Пък аз както съм се регистрирала през централата в Америка - нА ти безплатни обяви Crossing Arms

И аз съм така. Преди години се регистрирах в американския И-бей, защото тогава всички пазарувахме от там.
И сега изпускам всички такива прИмоцийки!  Rolling Eyes

# 127
хм.. newsm78 и аз преди години съм се регистрирала в американския поне имам такива спомени че от ebay.com беше Rolling Eyes
но адреса ми е на Е. сега като ги релиствах си беше free нямах такси newsm78

# 128
  • Русе
По повод безплатните релиствания-преди да рабера,че за нас не са такива смело листвах в два поредни уикенда обявени за "Free",което ми струваше над 20 паунда Sick
Платих си...не ми се правеше отново цялата гимнастика по нова регистрация,нова карта,нови адреси...
Това не пречи обаче да зарибяват с мейлчета всички регистрирани,като разбира с дребен шрифт в някой ъгъл да споменават,че фрйй е само за англ потребители #2gunfire

# 129
  • Sofia
Продавачката ми сега пише, че ще пусне иск към роял мейл, но  трябвало да попълни във формата моя UK тел. номер.  ooooh!
Има ли такова нещо и какво да правя като не съм в UK?

# 130
Момичета,моля за съвет.......
Получих си днес пратките от посредник и от почти 20 покупки,само с една имам проблем..дойде дамско кожено яке с изпокъсана и изтрита яка и отвътре на реверите и миришещо на цигари и лепнеше от мръсно  Sick  Sick  Sick
Писах веднага на госпожата,че и снимки и изпратих да види и ми отговаря,че сигурно се шегувам,понеже това яке никога не е било в близост до цигари и предлага да й изпратя якето обратно,като тя ще ми възстанови парите за него+пощенските.Обаче нали аз го купих с посредник и ако й го изпратя обратно ще ми излезе златно  #Cussing out
Какво да правя,за пръв път ми се случва такава наглост  #2gunfire
продължавам със моят проблем,днес й пиша пак,че изобщо не се шегувам и че вече съм си в Бг и ще ми излезе много скъпо да го върна обратно,а тя с цялата си още по-голяма наглост ми пише,че не съм платила 300 лири за него,че да я интересувало колко ще ми излезе доставката от тук  #Cussing out
Моля  да ми кажете какво да правя от тук нататък,ако може стъпка по стъпка,може и на лични,да не разводнявам темата тук,че явно доста ще ми се обяснява,за да се оправя  Sad
(ако не се беше отнесла така нагло,щях да си прежаля парите и да го изхвърля)

# 131
Момичета ,моля за малко помощ.Опитвам се да пусна обява за продажба в ebay, обаче като задам цена за пощенските разходи ме ограничава до 6 паунда.Къде греша

# 132
Момичета ,моля за малко помощ.Опитвам се да пусна обява за продажба в ebay, обаче като задам цена за пощенските разходи ме ограничава до 6 паунда.Къде греша
Никъде не грешиш! Това са автоматични ограничения,наложени от Ибей, като за различните стоки е различна цената за пощенските. Може да избереш опцията пик ъп онли, а в самото описание да напишеш цената за доставка!  Peace

# 133
  • Варна
Току-що пуснах обява в английския ибей, без такса за листването.
Регистрацията ми е правена в американския ибей, не знам защо сте решили, че това е проблем. Не за първи път се възползвам от този вид промоции.

# 134
  • Бургас
Да се запиша в темичката с въпросче. Simple Smile
Участвам в търг, който има доставка до БГ, но е 20 паунда.За това искам да ми пратят ботушите на адрес на емпреса.Трябва ли да пиша предварително на продавача или като плащам само да сменя адреса на доставка?Притеснявам се да не се направи на луд, да ми ги прати директно към БГ и после да си търси 20 паунда доставка (за УК иска само 5.00).Ще се радвам да ме посъветвате. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт