® E-bay - тема 60

• 32 355
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • До хладилника, който обичам
Получих си пратките през куриерската фирма. Голяма каръщина тоя път.
Детски бодита, описани като "a tiny bit bobbly but only from washing. Still great condition and plenty of wear left", са лекьосани и и да имат още много живот, трябва да е само под други дрехи. Сега седя и се ядосвам и се чудя дали да плюя на таз работа или да я гоня за рефънд.
Нови боти Пума, на които много залагах, не ми стоят добре.
Платнянки Кикърс - са ми малки и май сгрешени.
Блузи (за кърмене, разбира се, имам вече огромна колекция) - не са нищо особено Crossing Arms
Направо, гадост.
Радва ме само една друга кърмаческа блуза, която се оказа много приятна и по-хубава от картинката и ще я нося скоро по повод.

И на това отгоре - понеже чаках отговор от един продавач, не заложих снайпер и търгът е изтекъл - а той ми е писал с положителен отговор, ама късно... ще чакам да релистне, поне никой не е наддавал.

# 106

И на това отгоре - понеже чаках отговор от един продавач, не заложих снайпер и търгът е изтекъл - а той ми е писал с положителен отговор, ама късно... ще чакам да релистне, поне никой не е наддавал.

Съжалявам за разочароващите покупки. А относно горния търг му пиши на продавача, че го искаш нещото и може да ти го продаде без релистване. Аз така купих една блуза, на минималната цена  Peace

# 107
  • София
Мацки, защо се получава така:
http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=ladies%20patent%20size%208&am … ts#item68c6ca11c7
Казва ми че има 471 резултата, а ми показва към 120 резултата на една страница....Защо се получава така?

# 108
Съжалявам за разочароващите покупки. А относно горния търг му пиши на продавача, че го искаш нещото и може да ти го продаде без релистване. Аз така купих една блуза, на минималната цена  Peace
Да, ама аз понеже съм малко проста, го питах има ли цифра предвид - и аз съм купувала на минимална цена така, ама тоя път нещо се зашеметих след толкова разочарования и писах глупост... Не, че това ме задължава да взема нещото, просто... абе, карък.

# 109
http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=ladies%20patent%20size%208&am … ts#item68c6ca11c7
Казва ми че има 471 резултата, а ми показва към 120 резултата на една страница....Защо се получава така?

Защото от някои артикули има по 2-3 бройки.

# 110
  • София

Защото от някои артикули има по 2-3 бройки.

Стига бе..... Sick

# 111
  • Видин
Здравейте, момичета.
Отново имам нужда от помощ. Чакам пакет, платен на 27-ми септември с доставка до България. Писах на продавача и той ми отговори, че ако не го получа до днес, ще ми върне парите. И днес нямаше пакет за мен.  Sad Той ме изпревари с писмото и ето какво е писал:

Morning,
I'm really sorry you didn't receive your items! I'm so angry as i did post them honestly!
I was wondering if you could help me do a refund as i don't know how to and i keep getting emails from Paypal?? :/
I'll refund your money complete but i'm completely clueless about this things!

Самата аз не знам как става този refund и ако може да ми обясните. И другата ми молба, не знам дали ще мога да го преведа както трябва и да помоля за превод на английски.  Praynig Embarassed

И да се похваля какво спечелих тези дни Simple Smile

1. Риза
2. Блуза
3. Блуза
4. За половинката
5. Една красота

# 112
  • Бургас
Хм...
Преди седмица, може би, бях писала за едни буйки Адидас, които уж "нови" се оказаха мръсни и без стелки. Пуснах диспут. Там продавачът ми писа, че е съгласен да ми върне парите и аз да му върна буйките. Ама на мен въобще не ми се занимаваше с този, щото много му се бях ядосала. Как може така да лъжат тези англичани в описанието и при това става дума за бебешки обувчици?!
А пък в диспута въобще не се появи такова поле за номер за проследяване и т.н., което се появява, за да попълни купувача тези неща, щом връща стоката.
Отдолу само ми беше написано, че до еди коя си дата ще си получа паричките обратно. И, получих си ги, преди пет дни долу-горе. А днес продавачът ми пише, че ми бил върнал парите, а още не си бил получил буйките обратно.
Ми аз не съм му ги пращала, как да ги получи.  Mr. Green
Диспутът е затворен автоматично, щом получих парите.
Та, какво да го правя този сега?

# 113
  • Варна
Не мога да ти го напиша на английски но на български...
продавача влиза в пейпал акаунта си. на реда на транзакцията си има активен бутон 'issue refund', натискайки ги се отваря форма където има името на купувача, имейла му, сумата която е платил, номера на транзакцията, има и поле в което да се попълни сумата която се връща/защото може да е частично/. Има поле за някакво съобщение ако иска да ти напише и бутон оранжев continue с чието натискане парите се връщат. Нищо сложно дано успееш да го упътиш...

# 114
Мимита, редно е да му ги върнеш, щом не е казал иначе, мисля Peace Нали ти е върнал парите?

# 115
  • Бургас
Мимита, редно е да му ги върнеш, щом не е казал иначе, мисля Peace Нали ти е върнал парите?

Да, така е редно, но...
Първо, нищо такова не беше отразено в диспута. Затова се учудих, друг път си пише адрес на продавача, номер за проследяване и т.н. А сега - нищо такова. Въобще не пишеше нещо за връщане, освен неговите думи. Просто имаше служебно съобщение, че ще получа рефънд до еди си коя дата.
(В момента имам отворен и друг диспут, там си пише, че трябва да върна "нещото", за да си получа парите - служебно съобщение от И-бей.)
Второ, за да му ги върна, ще ми излязат долу-горе толкова, за колкото съм ги купила. Това за пощенската такса. А той не пожела да ми възстанови паричките за връщането, така ми писа в съобщенията, които си разменихме.

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 22:57 от Мимита

# 116
Момичета,моля за съвет.......
Получих си днес пратките от посредник и от почти 20 покупки,само с една имам проблем..дойде дамско кожено яке с изпокъсана и изтрита яка и отвътре на реверите и миришещо на цигари и лепнеше от мръсно  Sick  Sick  Sick
Писах веднага на госпожата,че и снимки и изпратих да види и ми отговаря,че сигурно се шегувам,понеже това яке никога не е било в близост до цигари и предлага да й изпратя якето обратно,като тя ще ми възстанови парите за него+пощенските.Обаче нали аз го купих с посредник и ако й го изпратя обратно ще ми излезе златно  #Cussing out
Какво да правя,за пръв път ми се случва такава наглост  #2gunfire

# 117
  • Варна
MiSs CApRiCe, някои посредници приемат пратки към Англия и от там могат да ти ги пратят до адрес по Роял майл. Мисля, че Алезар правеха така, но не съм сигурна, разгледай им сайтовете.
Или кажи, че вече си в България и да ти плати пощенските от тук до Англия, които ще са доста наистина.

# 118
  • Видин
Не мога да ти го напиша на английски но на български...
продавача влиза в пейпал акаунта си. на реда на транзакцията си има активен бутон 'issue refund', натискайки ги се отваря форма където има името на купувача, имейла му, сумата която е платил, номера на транзакцията, има и поле в което да се попълни сумата която се връща/защото може да е частично/. Има поле за някакво съобщение ако иска да ти напише и бутон оранжев continue с чието натискане парите се връщат. Нищо сложно дано успееш да го упътиш...

Много ти благодаря!   bouquet Сега ще му пиша, дано ме разбере. Simple Smile

# 119
MiSs CApRiCe, някои посредници приемат пратки към Англия и от там могат да ти ги пратят до адрес по Роял майл. Мисля, че Алезар правеха така, но не съм сигурна, разгледай им сайтовете.
Или кажи, че вече си в България и да ти плати пощенските от тук до Англия, които ще са доста наистина.
добре,ще видя какво ще направя,ама утре,сега все още съм бясна направо  #Cussing out
 благодаря ти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт