® E-bay - тема 60

• 32 365
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • До хладилника, който обичам
и аз тук  Hug
да ви попитам- UK size 11 дамски ботуши на кой номер отговарят
UK 11 - ако не е детска номерация - е номер 45  - няма как да е за дамски ботуши, по-вероятно е да са детски номер 29
и аз така знам,че е 43 номер,но не е детско,наистина са дамски ботуши и мисля,че е някаква грешка понеже и в обявата си пише  size:UK 11
благодаря ти все пак  Simple Smile
Има и жени с много големи крака, все пак Simple Smile

# 91
  • София
Момичета, моля за малко помощ.
Получих стока, която не отговаря на описанието, продавача не е никак разбран и за него не е от значение,че стоката не била 100%brand new, защото била 99% в действителност нова Close
Отворих case в ebay, получих това: "Please wait for the seller to respond by 22 Oct, 2010.
What you should know:
•If you don't hear from the seller by 22 Oct, 2010, you can escalate this case to customer support.
......
Изчаках си чинно до днес и отворих dispute в paypal, получих :"Your dispute is open
Thank you. We’ll email you when the seller responds. If the seller does not respond, your dispute will automatically close on Nov 10, 2010 unless you escalate it to a PayPal claim.... "
Да разбирам ли, че все още  диспута не се решава и разглежда от paypal,т.е. не е ескалиран диспута, а чакам отново реакция от страна на продавача?

Пак съм аз. Сега, когато отида на стоката ми излат два "Case""...
1.eBay note: Awaiting seller's action on a case where the item wasn't as described. See case details
2.eBay note: A case has been opened that the item wasn't as described. Awaiting seller's action. See case details
Трябва ли да затворя единия и защо се получиха два??

# 92
Някой купувал ли е такова одеяло, тип чувал http://cgi.ebay.co.uk/FIREMAN-SAM-WATER-RESCUE-SLEEVED-FEECE-BLA … sh=item43a22da5f4

Ако може впечатления, че малкия не търпи чувал пък само се отвива Whistling

# 93
Благодаря, Бу. Grinning

Похвалче:

# 94
Някой купувал ли е такова одеяло, тип чувал http://cgi.ebay.co.uk/FIREMAN-SAM-WATER-RESCUE-SLEEVED-FEECE-BLA … sh=item43a22da5f4

Само полиестер е - ще спарва много, по - добре си вземи от памучните българските  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 95
  • Sofia
Аз пак по същия въпрос. Писах на продавача, че не  съм получила пратката (за да не се разправяме дали е фалшив или не продукта) и много услужливо ми даде данните от разписката и щяла да ми праща на адреса форма за иск срещу Роял Мейл.
Доколкото съм наясно с правилата на ибей, продавачът трябва да предяви иск, или  греша?

# 96
  • Бургас
Аз пак по същия въпрос. Писах на продавача, че не  съм получила пратката (за да не се разправяме дали е фалшив или не продукта) и много услужливо ми даде данните от разписката и щяла да ми праща на адреса форма за иск срещу Роял Мейл.
Доколкото съм наясно с правилата на ибей, продавачът трябва да предяви иск, или  греша?

Само продавачът може да подаде иск срещу пощите им.

# 97

Само полиестер е - ще спарва много, по - добре си вземи от памучните българските  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Ами той има две чувалчето, но го ограничават и не иска да спи в тях, пък това гледам, че е поларено одеяло, което се закопчава около него и няма да го ограничава при крачетата newsm78

# 98
Момичета,колко дни отнема доставката в рамките на Англия..примерно от продавача до офиса на Г в Лондон?

# 99
Някой да е купувал от тази фирма нещо.Интерисуват ме мненията ви за качеството на тези ботуши,че на снимка  естествено,не е ясно.http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rt=nc&nma= … STRK%3AMEWAX%3AIT

# 100
Момичета,колко дни отнема доставката в рамките на Англия..примерно от продавача до офиса на Г в Лондон?
Много е относително! Зависи каква доставка е обявил продавачът. Някои пакети пристигат за един ден, други за 2 седмици. Прочети във вида доставка в описанието!

# 101
Някой да е купувал от тази фирма нещо.Интерисуват ме мненията ви за качеството на тези ботуши,че на снимка  естествено,не е ясно.http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rt=nc&nma= … STRK%3AMEWAX%3AIT

Не съм купувала, но по-добре недей! Продавачът е от Китай, материалът е синтетика. В самото описание пише, че не могат да гарантират, че ще пристигнат до Хелоуин и Коледа, а за тези пари може да си намериш нещо по-хубаво от Англия!

# 102
Благодаря!И мен ми е малко съмнителни,ама ме грабнаха де! newsm78

# 103
  • София
Пак Аз с моя проблем!
Днес извърших трето плащане за една и съща сделка и отново ми се появи пясъчен часовник, естествено първите 2 ги отмених.
Продавача ми прати фактура под друго име директно чрез PAY PAL , но Аз получих предупредително писмо от E-bay с което ме предупреждават, че сделки извършени извън E-bay,  не са по правилата и аз пак платих през E-bay.
Последва от моя стана писмо с по строг тон , защото тя се подиграва с мен, за 6 дена 3 плащания които тя не може да приеме.
Вече не знам какво да направя , мисля да не отказвам плащането, да  изчакам още малко и да и поставя отрицателна оценка!
Моля Ви за съвети! Praynig
    bouquet  bouquet  bouquet

# 104
Това с пясъчния часовник ми се беше случило преди 3-4 месеца, даже сега не помня точно какъв беше случая. И аз така сигурно седмица се бях опитвала да платя, ама не става, ebay ми пращаха съобщения, че не съм си платила Thinking абе много бях ядосана. Но мисля, че е най-добре да изчакаш продавача, аз му бях писала няколко пъти, но той трябва да ги приеме парите. Пращай му mail-и. Но не се съгласявай на друго плащане освен чрез ebay, поне според мен.
Преди 2 дни страшно ме ядоса и направо разстрои една англичанка, мн злобна беше, аз и писах 2-3 пъти писма, а от нея нито вест, бях платила на 4 октомври сако, а до този понеделник нищо. Пиша веднъж да питам, няма отговор, втори път пак, а третия път и писах : I'm worried, please contact me immediately  newsm78 и тази като ме заплаши да не съм смеела да й заповядвам отново да се свърже с мен, а аз дори не знаех, че така е звучало това изречение, а и писах моля все пак. Май беше гузна.  Tired Ама ми скапа деня!

Общи условия

Активация на акаунт