® E-bay - тема 60

• 32 391
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
# 46
# 47
Mалейна, и при  мен забива, не мога да направя оферта за една стока от сутринта  Rolling Eyes

Бу, уголемяваш снимката в отделен прозорец, десен бутон на мишката View page info, в отворилия се прозорец избираш Media, копираш адреса на Location-a.  Peace
Става и от горе - more info, media, location.

Добре, момичета, чудя се как се навивате да продавате изобщо? От Бпощи никаква сигурност, няма работещ тракинг, как изобщо се доказва, че си пратил стоката?

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 14:31 от bitter chocolate

# 48
  • Шумен
Да се похваля  Crazy.
http://i.ebayimg.com/08/!B5c4RpgCWk~$(KGrHqYOKjgEyPu),6ZlBMttZLVOgg~~_12.JPG

И при мен забиваше по едно време.

bitter chocolate, пращам и се моля да пристигне. Нямам друг избор, не ми се занимава с продавалника, само в краен случай.

# 49
Благодаря на всички,които ми отговориха за бебефона.  bouquet
LaDiDa,твоят каква марка е и доволна ли си?
И похвал :
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemVersion&item= … ;tid=665212533015

# 50
  • Бургас
Аз искам да ви попитам като продавате какви тарифи за пощенските услуги обявявате? Използвате обявените в сайта на БГ пощи ли? Като малък пакет ли изпращате нещата в чужбина? (аз ще продавам евентуално дрехи)
Аз пращах като малък пакет с препоръка, заради тракинг-номера, нищо че не излиза в сайта на Роял Мейл. Гледах предварително колко точно ще ми струва според тарифите на БГпощи и написвах в самата обява колко точно ще са пощенските, тъй като нямаше как да се вместя в тези 4 паунда , които дават като максимум. При пускане на обявата отбелязвах само безплатно взимане от място, но пак ми излизаше 4 паунда за изпращане до Англия. Затова в края на описанието пояснявах, че поради невъзможност да задам точната цена на доставката, тя е следната и изброявах сумите там - за Англия, ЕС или докъдето смятах да пращам Peace

А пък със снимка като пробвах, успях да й взема адреса направо от голямата снимка в описанието на стоката, като дадох "Запази адреса на изображението":
http://imgs.inkfrog.com/pix/lilychenli/black.jpg

Иначе чакам 5-6 нещица, половината от които не са мен - основно неща за нокти, една батерия за мишка и един миникалкулатор Wink

# 51
Засега само запис от мен Sunglasses

# 52
  • Русе
И аз с въпроси-лимитът от 100 евро за месец ли е?Общо ли се начислява сумата от продажби и покупки?Или за всяка дейност отделно?Благодаря предварително за отговорите  bouquet
Честити покупки на похвалилите се Hug

# 53
И аз с въпроси-лимитът от 100 евро за месец ли е?Общо ли се начислява сумата от продажби и покупки?Или за всяка дейност отделно?Благодаря предварително за отговорите  bouquet
Честити покупки на похвалилите се Hug

Лимитът 100 евро е во век и веков.
Може днес да купиш нещо за 10 евро, а след 6 месеца да искаш да купиш нещо за 91 евро - няма да стане.
Верифицирай си картата, за да нямаш ядове.
Без да си я верифицирала, не можеш да продаваш в Ибей и няма как да имаш пари от продажби.

# 54
Момичета, минавам да се похваля с покупката за беба и да препоръчам продавача  Peace

Току-що ми донесоха вкъщи това столче за хранене http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2606337 … ame=STRK:MEWNX:IT в оранжев цвят. Много е хубаво, супер доволна съм. На 12.10 го купих и продавача ми прати веднага тракинг номер, изпратено е чрез UPS и останах доволно учудена като го донесе техен куриер вкъщи преди малко.  Grinning

# 55
  • Русе
Благодаря Алекс  bouquet,верифицирала съм я още след регистрирането й в ПейПал.Имам продажба,на стойност по-висока от 100евро,а също имам и някакви дребни покупки,но до този момент не съм се сблъсквала с ограничаване поради надвишен лимит.Брат ми го отнесе наскоро и от ПП и банката го мотаха почти 10 дни за вериф.номер,без малко да се издъни за неплатена спечелена стока.А преди време и той си е верифицирал картата newsm78Та нещо губя нишката и се притеснявам да не стане фал в неподходящ момент.

# 56
Аууууу, БГ пощи са си променили фасона на сайта, вече е заприличал на нещо по-цивилизовано  Shocked Че и калкулатор има даже  Grinning
Това ще да е от днес, вчера си беше стария вариант на сайта  Peace

# 57
Да се похваля с тези покупки, много съм доволна  Peace

# 58
и аз тук  Hug
да ви попитам- UK size 11 дамски ботуши на кой номер отговарят

# 59
Омерзена съм до дъното на душата си - онази коза свекървището уж си избра ботуши и й ги спечелих, сега да съм й върнела парите, че много младежки били. Ще я удуша, ви казвам. Ето ботушите, естествена кожа са, на Pepe Jeans, 7 UK.

Общи условия

Активация на акаунт