® E-bay - тема 60

• 32 377
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
и аз тук  Hug
да ви попитам- UK size 11 дамски ботуши на кой номер отговарят
UK 11 - ако не е детска номерация - е номер 45  - няма как да е за дамски ботуши, по-вероятно е да са детски номер 29

# 61
bitter chocolate имаш пълното право да я удушиш.  Peace

# 62
Илианка с усмивка, благодаря за съчувствието, олекна ми малко   bouquet .
Ако някой ги иска за 44 лв, толкова ми излязоха с транспорта до тук, да свирка.

# 63
Ще умра от яд, че не нося номер 7, много ми харесват!
Затова аз на свекървата само дрЪво! Mr. Green

# 64
  • До хладилника, който обичам
Ще питам позната, че са много готини.

# 65

: bitter chocolate тя не стига че е капризна ами и с големи лопати. За съжаление нося 5 много са хубави.

# 66

: bitter chocolate тя не стига че е капризна ами и с големи лопати. За съжаление нося 5 много са хубави.
hahaha Joy hahaha Joy hahahaннн ooooh! искрено ме разсмя с това за лопатите.И аз ще попитам една позната,която е с "лопати".Ботушките са супер иначе,и аз съжалявам,че нося номер 5

# 67
  • София
Някой купувал ли е такива

Дали ще стават за сух студ, или са си платнени  newsm78 Аз си ги представям като високи маратонки.

# 68
Миме аз преди се бях навила да си купя такива.Мерих в магазина на Адидас,но се отказах-БАШ са си платнени и не стават за мокро време.  Peace

# 69
  • София
Някой купувал ли е такива

Дали ще стават за сух студ, или са си платнени  newsm78 Аз си ги представям като високи маратонки.
В момента ходя с подобни, но на Gola. Въпреки тънката подметка държат много топло. Даже се учидих, защото обикновено все ми е студено на краката.
Преди няколко години имах подобни на Пони и бях много доволна. Някой знае ли какво стана с тази марка та изчезна така? Преди имаше в мола, в Скандал, по разни малки магазинчета, а сега не съм виждала поне от 3 години.

# 70
  • София
Илианка Simple Smile , а поне номерата отговаряха ли си, тоест Адидас по правило са си + 1 номер, но на Стела Маккартни са например + 2?
iveto_11 , бе то ясно че и да мръзна ще си ги нося  Mr. Green, ама поне номера да уцеля, че ми омръзна да влагам пари в обувки и после да с месеци да ги продавам и обикновено на загуба.

# 71
  • София
Mime-to, досега имам поне 5-6 чифта адидас купувани онлайн и всички са си отговаряли. Обувки нося 38, а маратнки 38 и 2/3. Ако не си сигурна, мини през някой магазин да премериш. Аз май често ползвам моловете само за пробна  Blush

# 72
  • Шумен
Омерзена съм до дъното на душата си - онази коза свекървището уж си избра ботуши и й ги спечелих, сега да съм й върнела парите, че много младежки били. Ще я удуша, ви казвам. Ето ботушите, естествена кожа са, на Pepe Jeans, 7 UK.

Joy Joy Joy Майкооооо, щях да я удушаааааааа.

# 73
  • Бургас
Омерзена съм до дъното на душата си - онази коза свекървището уж си избра ботуши и й ги спечелих, сега да съм й върнела парите, че много младежки били. Ще я удуша, ви казвам. Ето ботушите, естествена кожа са, на Pepe Jeans, 7 UK.

Joy Joy Joy Майкооооо, щях да я удушаааааааа.

То да я удушиш й е малко!  #Cussing out
Не стига, че сама си ги е избрала, ами и парите да й връщаш, ъх.

# 74
Иве и аз съм така-ходя по магазините,пробвам и накрая все нещо не ми харесва и не купувам...ама ела ме виж след 2 седмици как съм с това,което съм мерила,но от ибей  hahaha
Миме ако си с тясно краче според мен едни 2/3 отгоре ще са то добре,при мен е така

Общи условия

Активация на акаунт