® E-bay - тема 60

• 32 373
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Може ли да напишете вълшелбите думички, с който да попитам продавач дали номера на обувката е според английска номерация или американска.
Получих ботички, които се оказаха 7, но по американска номерация.

# 76
Бихте ли ме посъветвали , когато се регистрирам в пей пал, българският адрес ли да посоча или този на гъбко,тъй като смятам да поръчам на техния адрес.

# 77
Бихте ли ме посъветвали , когато се регистрирам в пей пал, българският адрес ли да посоча или този на гъбко,тъй като смятам да поръчам на техния адрес.

В Пейпал задължително българския.
В Ибей - на Гъбко.

# 78
В ПейПал твоето адресче.
В ибей - този на фирмата.

# 79
Шоколадче, свекито ти е за трепане! Да си взима парите и да си търси сама ботуши от естествена кожа за 44лв!!! Ще намери чушки за тези пари !
И повече нищо да не и купуваш!  Naughty

# 80
благодаря ви!!!

# 81
  • Бургас
Значи ще се въздържа засега от продажби аз. Също като bitter chocolate ме притеснява, че нямат опция за проследяване БГ пощите. Пък може и да пробвам с нещо по-дребно, че да си начеша крастата. Няма само аз да пилея пари я.

Arven, duvet си е точно олекотена завивка. Duvet cover е плик за олекотена завивка.

Благодаря на всички,които ми отговориха за бебефона.  bouquet
LaDiDa,твоят каква марка е и доволна ли си?

Цък. Препоръчвам с 2 ръце и 2 крака. Перфектен е, нямам грам забележка. Може да се добавя  втора камера и да работи на 2 канала. Има супер обхват.

# 82
Според правилата ли е да променя началната цена на търг, няма бидвания.

# 83
Добро утро! При мен май има задаващ се проблем,колкото и да не ми се иска...
Спечелих едно яке на търг,в описанието на продукта нямаше изискване за срока за плащане.Платих го 7 дена след приключване на търга и уведомих продавачката.Помолих я да ми пише като го изпрати,но...няма отговор.Спечелено е на 10.10 вечерта,а платих на 18.10 сутринта. Писах и още веднъж,след като не отговаря дали го е пуснала.Пита я какво става,испратила ли е якето но...пак не отговаря  newsm78  Какво ще ме посъветвате да направя? Пууу така го искам това яке

# 84
  • До хладилника, който обичам
Може ли да напишете вълшелбите думички, с който да попитам продавач дали номера на обувката е според английска номерация или американска.
Получих ботички, които се оказаха 7, но по американска номерация.
Hi, I received the shoes, but they are way too small (too big) - is the size using the UK standart, or the American one?

Понеже не знам как са ти, тук пише....твърде малки (твърде големи) ... - махни излишното.

# 85
  • В Европа!!!
Да ви попитам,това означава ли че трябва да чакам да ми излезе продажбата:

This listing () has been removed, or this item is not available.

•Please check that you've entered the correct item number
•Listings that have ended 90 or more days ago will not be available for viewing.
???

# 86
  • София
Момичета, моля за малко помощ.
Получих стока, която не отговаря на описанието, продавача не е никак разбран и за него не е от значение,че стоката не била 100%brand new, защото била 99% в действителност нова Close
Отворих case в ebay, получих това: "Please wait for the seller to respond by 22 Oct, 2010.
What you should know:
•If you don't hear from the seller by 22 Oct, 2010, you can escalate this case to customer support.
•You can also add a message to the seller or close this case.
•The case will automatically be closed on 26 Nov, 2010.". Никакъв отговор от продавача.
Изчаках си чинно до днес и отворих dispute в paypal, получих :"Your dispute is open
Thank you. We’ll email you when the seller responds. If the seller does not respond, your dispute will automatically close on Nov 10, 2010 unless you escalate it to a PayPal claim.... "
Да разбирам ли, че все още  диспута не се решава и разглежда от paypal,т.е. не е ескалиран диспута, а чакам отново реакция от страна на продавача?

# 87
Аз бях пуснала да продавам гащичките на Хелоу Кити и миналата събота ги спечелиха. От тогава - ни вест, ни кост от купувача... Thinking

Изпратих фактура във вторник, в сряда вечер писах, че ще пращам пратки в пощата на другия ден, в случай, че иска да бъде пратена и тази - никаква реакция. А купувачът е с голям фийдбек - повече от 400 и все положителен.

Не знам докога да чакам и да отварям диспут.

# 88
и аз тук  Hug
да ви попитам- UK size 11 дамски ботуши на кой номер отговарят
UK 11 - ако не е детска номерация - е номер 45  - няма как да е за дамски ботуши, по-вероятно е да са детски номер 29
и аз така знам,че е 43 номер,но не е детско,наистина са дамски ботуши и мисля,че е някаква грешка понеже и в обявата си пише  size:UK 11
благодаря ти все пак  Simple Smile

# 89
Аз бях пуснала да продавам гащичките на Хелоу Кити и миналата събота ги спечелиха. От тогава - ни вест, ни кост от купувача... Thinking

Изпратих фактура във вторник, в сряда вечер писах, че ще пращам пратки в пощата на другия ден, в случай, че иска да бъде пратена и тази - никаква реакция. А купувачът е с голям фийдбек - повече от 400 и все положителен.

Не знам докога да чакам и да отварям диспут.
Като минат 7 дни можеш да пуснеш диспут за неплатена стока.
На мен винаги англичаните ми се бавят с плащанията все на 6-ти 7-ми ден ми плащат да им се не види  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт