® E-bay - тема 60

• 32 349
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Алексче, знам аз, знам! bowuu  Не съм си ползвала този акаунт доста време, затова си стои така непроменен. Ама сега чакай да взема го променя, че ще вземе да се наложи и да е ОК.   bouquet

# 151
Страхотни покупки, момичета..Аз чакам с нетърпение следващия курс на Габко LaughingЗнае ли някой кога ще е ?

# 152
LAdida, не съм уточнила в поста си, че говоря за Пей Пал. В Ибей естествено, че може да се регистрираш с английски. И аз съм с такъв.  Wink Елиза, обаче е написала, че се е регистрирала в Пей Пал с английски адрес. Ако няма английска карта, а българска, не знам, как е станала врътката, освен ако не е посочила за държава България, а по-надолу да е написала английския адрес.

Абе този Габко не обявява ли, кога има курсове!?  newsm78 И в тази тема, и в другата за пазаруване от английските сайтове, на всяка страница въпрос, кога е следв.курс на Г. yzida , нищо лично!  Hug Странно ми е!  newsm78

# 153
  • Бургас
Да, в PayPal не може да се е регистрирала с UK адрес и с БГ карта.  Peace

# 154
Първо се регнах в Ибей, после в ПейПал с английски билинг и шипинг адрес, с българска карта Виза. Peace

# 155
LAdida, не съм уточнила в поста си, че говоря за Пей Пал. В Ибей естествено, че може да се регистрираш с английски. И аз съм с такъв.  Wink Елиза, обаче е написала, че се е регистрирала в Пей Пал с английски адрес. Ако няма английска карта, а българска, не знам, как е станала врътката, освен ако не е посочила за държава България, а по-надолу да е написала английския адрес.

Абе този Габко не обявява ли, кога има курсове!?  newsm78 И в тази тема, и в другата за пазаруване от английските сайтове, на всяка страница въпрос, кога е следв.курс на Г. yzida , нищо лично!  Hug Странно ми е!  newsm78

Ами просто,на мен ми казаха,че чакат курс към сряда-четвъртък...нали два пъти в седмицата имали курсове...няма ни вест ни кост,а чакам доста неща и са скъпи,притеснено ми е,няма как по друг начин да разбера ,та затова питам  Peace поне ако имаше начин да разбера дали са пристигнали на английския адрес,щях да си чакам кротко,ама..  Naughty

# 156
  • Бургас
Аз съм пробвала и с Виза и с Мастър и не ме е допускало. Не знам при теб как е станало, но супер, кво!  Peace

# 157
Мда, и аз съм с Виза, българска.  Thinking Щом се е получило, супер. Няма да има последствия, от каквито се опасяваш!  Peace

Роксирени, освен ако няма представител на Г. който да дава достоверна информация, не знам как иначе би ти помогнало това да питаш в темата. Ето на теб са ти казали сряда, четвъртък. Ако на друго момиче са казали четвъртък, петък, това от каква полза ще ти е?! Пак ще е неясно докато не си получиш уведомителния имейл. Не знам, какво им пречи на Г. при положение, че имат толкова клиенти, да си ъпдейтват страницата с актуална информация, как им се движат курсовете?!  newsm78 Не го приемай за заяждане!  Hug Размишлявам си!

# 158
Мислех първо да сменя адреса в регистрацията на мъжа ми, която беше в БГ. Но ми изписа, че веднъж зададен адрес в дадена страна не може да бъде променян, т.е. страната, дори и да си се преместил да живееш в друга държава. Пишеше да се направи нова регистрация и аз направо се регнах на ново. Че и картата ми изтича този месец. Не знам, да не би да съм регнала по-различен тип на акаунта - нали ти дава разни възможности за избор? newsm78

Иначе за някои джаджи има съществена разлика в цената за доставка до UK и БГ, за някои не е повече от 1 паунд. Но мерака ми беше най-вече за неща, които изобщо не се предлагат с доставка до БГ, затова се регистрирах с адреса на посредника.

# 159
Извинявам се, че отворих темата за Г. Подкрепям Kölsches Mädel за идеята на сайта им на има достоверна информация за курсовете им. За първи път използвам услугата им и 2 от пакетчетата ми тази седмица пристигнаха без да получа ни имайл, ни смс....А тук винаги някой има инфо , та затова....
Спирам по темата Laughing

# 160
  • ПЛОВДИВ
Аз пак: newsm78  Има ли право,след като е обявил цена за пощенските да я сменя,
или да си настоявам за платената от мен сума да си  ми праща
Съмняваме ,че защото съм я спечелила за 0.99 паунда ,
му се вижда малко и сега се опитва да не ми я прати и аз да си трая. Twisted Evil

# 161
Извинявам се, че отворих темата за Г. Подкрепям Kölsches Mädel за идеята на сайта им на има достоверна информация за курсовете им. За първи път използвам услугата им и 2 от пакетчетата ми тази седмица пристигнаха без да получа ни имайл, ни смс....А тук винаги някой има инфо , та затова....

Аз им пратих мейл да очакват неща за мен и са ми отговорили, че ще ме уведомят, когато нещата пристигнат. Да, но днес видях по тракинг номера на моите пратки, че са получени вече от Габко, но аз не съм получила уведомление...Ще почакам търпеливо Whistling

# 162
Аз им пратих мейл да очакват неща за мен и са ми отговорили, че ще ме уведомят, когато нещата пристигнат. Да, но днес видях по тракинг номера на моите пратки, че са получени вече от Габко, но аз не съм получила уведомление...Ще почакам търпеливо Whistling
И да си нетърпелива, все 200, май никой посредник освен Гив не уведомява за пристигнали на адреса им в Англия пратки. Затова и цените са малко по - различни, освен ако не са ги намалили.

# 163

Ще те уведомят, когато пратките са ти вече в склада им в София- колко пакета имаш, колко килограма тежат, и каква е дължимата от теб сума. Както и кога можеш да отидеш да си ги получиш, или да заявиш куриер.

# 164
  • София
Мами, помагайте!
Не виждам кой продавач от кой град е.
А ми е много важно.
Не знам аз ли съм си променила настройките или от ибей са направили нещо.

Общи условия

Активация на акаунт