® E-bay - тема 60

• 32 373
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Моля, кажете ми как да търся овлажнител за стая? Където се слага вода и се изпарява, за да овлажни въздуха?
humidifier  Peace

Между впрочем, в АСДА в момента има овлажнител с йонизатор за 12.5 паунда  Peace

И аз чакам Габко  Whistling

# 166
Моля, кажете ми как да търся овлажнител за стая? Където се слага вода и се изпарява, за да овлажни възд
?
humidifier  Peace

Между впрочем, в АСДА в момента има овлажнител с йонизатор за 12.5 паунда  Peace

И аз чакам Габко  Whistling

Thanks!!!   bouquet Аз опитвах с moisterisr i steamer  Joy . Имаш ли линк под ръка за този в АСДА?

Ние имаме един, купуван от Джъмбо за 20 лв, то принципът на овлажнителите е много прост. ползваме го близо 2 години, но започна да пука нещо...

# 167
Мда, и аз съм с Виза, българска.  Thinking Щом се е получило, супер. Няма да има последствия, от каквито се опасяваш!  Peace

Роксирени, освен ако няма представител на Г. който да дава достоверна информация, не знам как иначе би ти помогнало това да питаш в темата. Ето на теб са ти казали сряда, четвъртък. Ако на друго момиче са казали четвъртък, петък, това от каква полза ще ти е?! Пак ще е неясно докато не си получиш уведомителния имейл. Не знам, какво им пречи на Г. при положение, че имат толкова клиенти, да си ъпдейтват страницата с актуална информация, как им се движат курсовете?!  newsm78 Не го приемай за заяждане!  Hug Размишлявам си!

Kölsches Mädel слабо ме интересува дали се заяждаш или не  Hug странно ми е в цялата ситуация,че самите Г. не си знаят кога им са курсовете  Rolling Eyes спирам и аз по темата  Peace
и да не е само спам да се похваля с нещо прясно спечелено http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1705533 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 168
Извинявам се, че отворих темата за Г. Подкрепям Kölsches Mädel за идеята на сайта им на има достоверна информация за курсовете им. За първи път използвам услугата им и 2 от пакетчетата ми тази седмица пристигнаха без да получа ни имайл, ни смс....А тук винаги някой има инфо , та затова....
Спирам по темата Laughing

Аз им пратих мейл да очакват неща за мен и са ми отговорили, че ще ме уведомят, когато нещата пристигнат. Да, но днес видях по тракинг номера на моите пратки, че са получени вече от Габко, но аз не съм получила уведомление...Ще почакам търпеливо Whistling
Ще те уведомят, когато пратките са ти вече в склада им в София- колко пакета имаш, колко килограма тежат, и каква е дължимата от теб сума. Както и кога можеш да отидеш да си ги получиш, или да заявиш куриер.

Благодаря за пояснението!

# 169
# 170
  • Бургас
Момичета, тъй като за първи път ще поръчвам от Ибей с посредник - искам да попитам нещо. Поръчвам две играчки, които са от един и същ продавач- в случая Хасбро-и ми излиза шипинг на едната 5,53, а на другата 1,99. Та, въпросът ми е -щом са от един продавач, е ли възможно този шипинг да бъде намален  newsm78 не ми е ясно как точно става.

Алекс   bouquet

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 15:40 от sisi_f

# 171
Той е намален. Като гледам, за първата ти иска 5.53, а за втората - 1.99
За всеки случай, виж в описанието какво пише, дали комбинира шипинг и колко е за всеки следващ артикул.
Ако е по-малко от 1.99 трябва да си поискаш нов инвойс. С бутона вдясно срещу закупените артикули избираш Request subtotal from seller.

# 172
имам мейл от Г.  newsm44

# 173
Само на мен ли ми се набива в очите тоя посредник или вече наистина прекалявате със споменаването му   ooooh!

# 174
Не е само на теб. Още миналата седмица изревах.
В три отделни теми само за този посредник чета.
Следващият път смятам да информирам модератор.

# 175
  • Варна
Не само на теб  Laughing

Някой поръчвал ли е такова чудо и действа ли? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2805562 … ame=STRK:MEWAX:IT

# 176
  • Бургас
БЯС-НА-СЪМ!!! Чакам 6 пратки - всички на моя си адрес тук в България. Адресът ми по подразбиране в Ибей е моя си. В Пейпал също. А получавам мейл от посредник, че имам пратка при него - дали да ми я пращал или ще имам и други Shocked И преди съм чела за такива случаи, но май така и не стана ясно, как аджеба продавачите могат да видят всичките ми адреси в Ибей и да решат на кой да пратят - как става този номер?! И сега отде да знам дали някой и от останалите не е решил да се прави на хитър и да ми прати нещата в Англия, вместо тук, че да изчакам поне, за да не плщата 6 пъти куриерски такси newsm78 И кой е виновен в случая? И дали ако не ми мине яда, няма да им плясна най-малкото неутрална оценка заради това, че ще се набутвам с по още 6лв най-малко за да получа нещата си тук Crossing Arms

# 177
Не е само на теб. Още миналата седмица изревах.
В три отделни теми само за този посредник чета.
Следващият път смятам да информирам модератор.

е,успокоявам се малко,че поне аз съм в час,но това просто е вече в повече,така можем да си чаткаме темите до безкрайност и нищо съществено  ooooh!

И аз за овлажнител да попитам,някой купувал ли е,препоръчайте ми какъв да взема
как се поръчва от АСДА и колко им е доставката 
newsm78

# 178
  • Бургас
БЯС-НА-СЪМ!!! Чакам 6 пратки - всички на моя си адрес тук в България. Адресът ми по подразбиране в Ибей е моя си. В Пейпал също. А получавам мейл от посредник, че имам пратка при него - дали да ми я пращал или ще имам и други Shocked И преди съм чела за такива случаи, но май така и не стана ясно, как аджеба продавачите могат да видят всичките ми адреси в Ибей и да решат на кой да пратят - как става този номер?! И сега отде да знам дали някой и от останалите не е решил да се прави на хитър и да ми прати нещата в Англия, вместо тук, че да изчакам поне, за да не плщата 6 пъти куриерски такси newsm78 И кой е виновен в случая? И дали ако не ми мине яда, няма да им плясна най-малкото неутрална оценка заради това, че ще се набутвам с по още 6лв най-малко за да получа нещата си тук Crossing Arms

Аз преди се бях оплаквала по този повод.  Rolling Eyes
И ставаше въпрос за посредник, чийто адрес не съм ползвала от година.

# 179
Да попитам къде се намира номера на артикула  newsm78 Преди беше вдясно, но сега не го намирам  Laughing

П.П намерих го Peace

Общи условия

Активация на акаунт