® E-bay - тема 60

• 32 548
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • До хладилника, който обичам
Дишайте дълбоко.

Hello.thanks for enquiring.The sweepers for that Batch have now all been purchased.
We will be getting more in again Next week but cannot advertise until we receive these.I am sorry we have none available at present but your custom will be very welcome,I will contact you and let you know when these are advertised so you may purchase.Thankyou

ми каза човекът с подочистачките.

# 391
Момичета имам нужда от съвет.При плащане на една грейка смених адреса,от англ.на бълг.и ми даде да въведа сума за доставката ,въведох колкото пишеше продавача,но ми взе пари само за покупката без доставка.Сега получих съобщениеот продавача,че трябва да му платя и доставката,но как да стане като вече ми дава,че съм му платила.Мога ли да му пусна пари само за доставка и как става.Ако някой знае ще съм благодарна.

# 392
  • София
Бу,  Hug  bouquet
Ама вече не пускам линкове тук, без пари в картата  Naughty Laughing
Сега разглеждам другите модели, има не лоши.
joji04 , предполагам като си нанесла пощенските ръчно не си натиснала долу бутона "ъпдейт"  newsm78 Затова си платила само това, което е било долу като крайна сума. Сега плати останалото със "сенд мъни" в пей пал.

# 393
Дишайте дълбоко.

Hello.thanks for enquiring.The sweepers for that Batch have now all been purchased.
We will be getting more in again Next week but cannot advertise until we receive these.I am sorry we have none available at present but your custom will be very welcome,I will contact you and let you know when these are advertised so you may purchase.Thankyou

ми каза човекът с подочистачките.
Бу кога ти отговори тоя добър човек ? Две писма съм му пратила, защо имам пратена само една подочистачка и отговор нямам.

# 394
  • До хладилника, който обичам
Писах му одеве като постнах, че са свършили, отговори ми преди малко.

# 395
Писах му одеве като постнах, че са свършили, отговори ми преди малко.
И на мен сега ми отговори да имам търпение че ги е пуснал на 27 и толкова бързо немогат да дойдат  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing то ясно че ще имам търпение ама като получих това писмо от пей пал само с 9,99 паунда и се един тракинг номер съвсем се шашнах. Ще видим какво ще дойде. Другата седмица Бритс имат курс пристига моята а тия двете ще ги чакам по нататък.

# 396
Напоследък все повече продавачи чакат да им оставиш оценка, преди и те да ти оставят. Което не е честно, твоята част от сделката е да платиш, нищо повече.
Мдааа, щото, ако купувача им лепне негативна, да могат да го оплюят в положителната, която са длъжни да поставят  Whistling

Аз се вредих вчера за подочистачка  smile3533
Не искам да ви дразня, де  Rolling Eyes дано продавача има още, та да стигнат за всички  Praynig

Така, аз сега да питам, продадох на другия ми акаунт /този с англ. адрес/ hahaha една блуза, че иначе щяха да я купят за 0.99  Confused, сега мисля да дам second chance offer на онзи, който беше биднал, но незнам дали ще ми позволи да коригирам обявата от търг на buy it now, досега не съм ползвала тая опция за втория шанс  newsm78

# 397

joji04 , предполагам като си нанесла пощенските ръчно не си натиснала долу бутона "ъпдейт"  newsm78 Затова си платила само това, което е било долу като крайна сума. Сега плати останалото със "сенд мъни" в пей пал.
Благодаря!Точно така направих  bouquet

# 398

Така, аз сега да питам, продадох на другия ми акаунт /този с англ. адрес/ hahaha една блуза, че иначе щяха да я купят за 0.99  Confused, сега мисля да дам second chance offer на онзи, който беше биднал, но незнам дали ще ми позволи да коригирам обявата от търг на buy it now, досега не съм ползвала тая опция за втория шанс  newsm78

Би трябвало да може  PeaceНа мен така са ми пращали оферта

# 399
Момичета, имам нужда от малко помощ.
В немския ибей има ли вариант за покупка с изпращане до немски адрес на българска транспортна фирма?
До сега съм ползвала само англ. ибей, а харесах една шейна от немския...
Благодаря на отзовалите се! Hug

# 400
_Hope_, Има ли фирма, занимаваща се с доставки от Германия?  newsm78
Аз знам за тези http://www.e-top.bg/categories.php?id=2 , но незнам дали ще стане да им ползваш само адреса  Rolling Eyes

Arven,   bouquet Сега ще пробвам, пък каквото стане  Grinning

# 401
  • В Европа!!!
Mоля те ми обясни как става с този англ.адрес,защото аз по принцип съм си регистрирана с английски но когато исках да пусна продажба се наложи да го сменя с бълг. и имам проблем с шипинга-не ми дава повече от  £4  #Cussing out.

# 402
Не ти дава повече от £4 за дрехи, защото има ограничение.

# 403
Ами аз съм с два акаунта - в единия и регистрационния, и шипинг адреса са български, а в другия - английски  Peace
За шипинга - има установени максимални цени за определени стоки, не можеш да напишеш повече, освен в описанието да пишеш, че искаш еди-колко-си за шипинг  Peace

Да кажа сега за second chance - става автоматично на buy it now, НО цената е каквато сума е биднал в търга купувача, на който се дава втория шанс, т.е. ако е биднал 1 лира, цената на buy it now с втори шанс ще е 1 лира  Tired  

# 404
Бясна съм!!! smile3514
Тъпото пони току-що го взех от пощата. В тоя студ се разхождах с корема, за да угодя на детето и накрая.....newsm61
Ето я обявата http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1105961 … ame=STRK:MEWNX:IT
Първо: понито НЕ работи.
Второ: има петна по него и забележете КОСМИ от малко куче (предполагам пинчер, защото майка ми имат такъв и са ми доста познати). #2gunfire
За първи път ми се случва такава наглост!!! #Cussing out
Я ми кажете какво да я правя, щото на такива като нея дръвото им е малко! smile3516

Общи условия

Активация на акаунт