® E-bay - тема 60

• 32 488
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Причината - ако аз съм лицето Х и въведа в снайпа потребителското име в Ибей на лицето У, когато снайперът наддава, той ще наддава не от мое име, а от името на лицето У, което е различно от мен. Представяте си тогава какво грандиозно объркване ще стане, нали?

Алекс1, затова ми беше странно и писах, че може да станат злоупотреби. А примерно Гиксен не иска специална регистрация, само име и парола за Ибей.

# 376
Няма снайпер, който да не ти ги иска - нали иначе не може да се логне вместо теб  Hug Hug Hug

# 377
права си Алекс, не се бях замисляла, всъщност паролата за самия сайт снайпер ми е различна, сег авидях в детайлите на акаунта, че съм дала данните си за ибей. Сори за заблудата  Embarassed
Иначе снайпера е Гууфбей. Преди бях с Биднапер, който обаче е безплатен само за малко, после иска членски внос  

# 378
Момичета имам едно питане. На 26.10 поръчах две от подочистачките. Днеска си поглеждам пощата и виждам че имам писмо от пей пал което гласи че Вашият пакет пътува и отдоло цената но само 9,99 паунда. Влязох в ибей и видях че ми е сложил пликче само на едната подочистачка та сега съм в питанка какво ли става? Възможно ли е да е пропуснал втората? Дайте съвет какво да правя

# 379
  • Бургас
Флаш, ботушите са уникални!  Flutter

# 380
Спечелих една блузка за майка ми. Вече два дни се опитвам да я платя, но плащането не се приема, излиза надпис, че картата е отхвърлена. През това време със същата карта плащам други неща в Ибей. Каква би могла да бъде причината да не успявам да платя тази блуза? На всичко отгоре преди половин час платих палто /блузата отново беше включена в плащането/- парите бяха приети само за палтото. Възможно ли е продавачката да спира по някакъв начин плащането? Писах и, но не отговаря. Ако това има значение, блузката е с цена 0.99 паунда, нова, с етикет, на добър бранд. Дайте идея какво да предприема освен опита за връзка с продавачката. Благодаря!

# 381
mimi_msm, не знам дали има значение, но гледам, че продавачът на подочистачките вече има само лампи.  Joy Изкупихме ги, май.  Mr. Green Защо не го питаш човека?

# 382
  • До хладилника, който обичам
mimi_msm, не знам дали има значение, но гледам, че продавачът на подочистачките вече има само лампи.  Joy Изкупихме ги, май.  Mr. Green Защо не го питаш човека?
25 броя от вчера до днес? Надали.
Друго не знам, но аз не успях да си взема  Crossing Arms

# 383
Я да ви питам аз като по-вещи в търговията с ибей.-Кога получавате положителна оценка като купувач-Веднага като платите, или по-късно. Защото аз стигнах до следния извод/само да не ми се смеете/ Имам точно пет сделки в ибей. Две от нещата си ги получих. С другите три ме баламосват. За получените получих веднага след плащането положителна оценка. А за тези които ме мотката нямам оценка. За първото пуснах диспут и ми върнаха парите. А за тези сега, още  е рано, но като не получих веднага оценка бях 99 процента сигурна е няма да ми ги пратят. Явно цената не им е харесала.

# 384
  • До хладилника, който обичам
Напоследък все повече продавачи чакат да им оставиш оценка, преди и те да ти оставят. Което не е честно, твоята част от сделката е да платиш, нищо повече.

# 385
http://i.ebayimg.com/17/!B6Uhzf!!mk~$(KGrHqIOKjoEyNNyB++oBM)DLWdfFQ~~_12.JPG

похваллл
Кака Мишка се уреди с Тимбърланд за зимата....сега остава да и стане!

# 386
  • София
Малее, не успях и аз да си купя подочистачка  Rolling Eyes Сега купувам от първия разочарован  Laughing

# 387

bitter chocolate не се здържах и му пратих писмо. Сега ще чакам отговора. Но и двете подочистачки стоят като платени за слагане на оценки а за първи път получавам такова писмо от пей пал. Затова се почудих какво става. А и моите са от 26.10 платени. Ух дано ми ги прати и двете че хич не ми се занимава с диспути и връщане на пари.

Малее, не успях и аз да си купя подочистачка  Rolling Eyes Сега купувам от първия разочарован  Laughing
Mime-to мисля че няма да има такива.

# 388

и аз  Sad  та вчера бяха 25  Shocked

# 389
Побъркахте се с тези подочистачки.Ще взема и аз да си купя следвашия път,когато някой пусне  ибей за продаане. Simple Smile
Писах на моята "кукумицинка" да ходи в пощата да проверява какво ства с якето ми.

Общи условия

Активация на акаунт