® E-bay - тема 60

• 32 300
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Не  Joy

# 721
  • До хладилника, който обичам
Аз разбрах, ама може ли с непълна стъпка да се печели търг? Май не Thinking

# 722
  • Бургас
В случая - да и написах защо. Или иначе казано - когато текущата цена е 4.20 (като в моя търг) и искам да наддавам ръчно, то системата няма да ми приеме залог по-малък от една стъпка нагоре или 4.40 в случая. Нооо, аз в случая съм заложила 5.01, с което съм изпълнила условието и съм задала сума над необходимата пълна стъпка и това, че между заложената сума от другия наддаващ и моята няма пълна стъпка, изобщо не ме бърка, тъй като неговата сума е била скрита за мен и аз съм изпълнила условието Peace

# 723
  • София
и аз кисна в тоя сайт от 5 дена и дебна една играчка за детето ама нямам късмет, че не доставят до БГ, посъветвайте ме какво да направя.

# 724
Брадичке smile3501

Мнооого спешно да питам - имали ли сте проблем с Manufacturer refurbished стока?

П.С. Ще споделя след 2 седмици аз дали съм имала  Laughing . Имаше само 1 фотоапарат, тук е към 450 лв, на мен ми излезе 170, с 2 години гаранция. Предишния ми го откраднаха. Беше скъп, на изплащане, още втория месец намери нов притежател, а си го плащах още 10 месеца. Барем с този имам късмет.  Praynig

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 13:29 от bitter chocolate

# 725
Момичета искам да помоля ако някоя мама носи по англ. размер ЮК 16 да погледне на кой фр. номер отговаря. Много ми е спешно, че ми трябва за подарък, а няма как да взема мерки  Hug
Благодаря предварително

# 726
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Сигурно сте коментирали назад,но да не търся -споделете отзиви за тази Doodle Daisy?Чудя се дали да купувам на детето за Коледа. newsm78

# 727
Момичета искам да помоля ако някоя мама носи по англ. размер ЮК 16 да погледне на кой фр. номер отговаря. Много ми е спешно, че ми трябва за подарък, а няма как да взема мерки  Hug
Благодаря предварително

отговаря на 44

# 728
  • София
Момичета искам да помоля ако някоя мама носи по англ. размер ЮК 16 да погледне на кой фр. номер отговаря. Много ми е спешно, че ми трябва за подарък, а няма как да взема мерки  Hug
Благодаря предварително

Според мен 22 UK = 50 LAredoute, даже съм с панталон на Laredoute и току-що проверих на етикета!

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 14:11 от Rima

# 729
  • Шумен
Сигурно сте коментирали назад,но да не търся -споделете отзиви за тази Doodle Daisy?Чудя се дали да купувам на детето за Коледа. newsm78
И аз искам мнения, какво прави и дали сте доволни.

П. С. Преди малко се връщам от пощата. Те там нищо не знаят жените Sad (понеже работя в Нови Пазар, пращам от тук и нямат дори отдел за рекламации).

# 730
  • София
bitter chocolate , имам фурна Флейвъруейв турбо оувън, кафе=машина Долче Густо и куп други дребни неща такива  Peace Нямам проблем, само дето са по-евтини  Laughing

# 731
vi_ki , на мен ми помогна момичето, отговарящо на този телефон 02/ 949 31 30 - изходящи международни пратки   http://www.bgpost.bg/?cid=58

# 732
bitter chocolate , имам фурна Флейвъруейв турбо оувън, кафе=машина Долче Густо и куп други дребни неща такива  Peace Нямам проблем, само дето са по-евтини  Laughing

Ух, много ти благодаря за успокоението!  smile3525
А би ли споделила впечатления за кафемашината и фурната, че разглеждам от 2 седмици някакви оферти, но не набирам смелост? И евентуално продавач да препоръчаш, моля те!  Praynig

# 733
  • Шумен
vi_ki , на мен ми помогна момичето, отговарящо на този телефон 02/ 949 31 30 - изходящи международни пратки   http://www.bgpost.bg/?cid=58
Благодаря, LaValetta.   bouquet Ще и звънна, тъкмо и аз там гледам, ще попълвам и бланката.

# 734
Да аз схванах- няколко пъти ми се случи да губя след залагане със снайпер - като печелившия го печели на мойта най- висока сума ,но го е направил ръчно преди мене - тоест аз съм дала същата сума ,ама със снайпера  и излиза ,че той печели ,защото е резервирал тая сума пръв още като е сложил началния си бид - а ако бях сложила като тебе и една единичка щеше да съм над него - даааааа

Общи условия

Активация на акаунт