® E-bay - тема 60

• 32 300
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Ако бях прочела само преди 5 минути, можех да експериментирам и да видя при мен как е, защото имах пратена фактура с шипинг до БГ, въпреки че не сме се разбирали с продавачката нищо (смятах до посредник да пращам). Ама тъкмо платих, защото реших че 1 лира над доставката до Англия (толкова ми сложила мацката за шипинг дотук) не си заслужава нервите и чакането и влизам да се хваля Rolling Eyes А се хваля, защото много ми е кеф, като надбидна някой с тооолкова мъничко - 0,01 Twisted Evil Винаги спазвам правилото (прочетено тук  bouquet ) да не слагам кръгли суми и заложих 5,01 лири, а следващият под мен е сложил 5,00 и е изгорял много лошо hahaha Мен пък мед ми капе така Mr. Green

# 706
И аз днес си получих нещата...)
Доволна съм определено.
2пъзела имах и 2поли за мен на Некст, ама мисля че съм ги показвала.

# 707
  • София
Aз днес получих скромно 5 пакетчета. Джегингса ми стои отвратително  Close, едно розово долнище кадифе ми е късо, 2 пакета със снимки от Фотобокс. Е това е нещото което ми харесва, затова си ги обичам китайчетата, царе са на джаджите  Laughing
http://cgi.ebay.co.uk/Cable-Drop-PC-Clips-Organizer-Smart-Lounge … sh=item35ada251f6
Брадата, и аз така залагам  Peace, но с 20 пфенинга минавам кръглата сума, за по-сигурно. Все си мисля, че ако не прескоча стъпката няма да ми зачете бида на снайпера. Нали ако залагаш ръчно ти казва, че не може сума по-малка от еди колко си. А ако си със снайпер и не знаеш колко е стъпката  newsm78 ? Тя е процент от сумата или винаги е 20 пфенинга?
Абе мацки, давайте идеи за коледни подаръци за мъжОвете  Hug. Аз съм изчерпана, вече съм подарявала задължителните цифров апарат, телефон, часовник и т.н Наложи се да му подарявам кафе машина Долче Густо даже  Joy Като изперкам вЕрно ще му поръчам надуваемия диван  hahaha Joy

# 708
  • До хладилника, който обичам
Аз напоследък почнах да слагам напълно произволни цифри след запетайката - например, 1,13 или 3,47 или 4,62, ей такива. И за мое изумление, много често печеля ама точно с тая сума. Е, как става така, като уж наддава на определени стъпки? Не се жалвам, че печеля, но ми е изумително.

# 709
  • Шумен
Уфф, ето че и аз имам проблем с пощите. Изпратих едно нещо на 14.10 и снощи жената ми пише, че все още не го е получила. Ето това излиза в сайта на Royal Mail:
Delivered date:Still to be delivered
Reference no:RI062180449BG
Status:Try Later
The system is currently unable to confirm the status of your item with reference RI062180449BG.
Please try again later.   
Printed Name:HAWKINS
Signature Time:18/10/10
Тоест нищо Sad. Давайте акъли. Ще отида до пощата на обяд, да видим, какво ще ми кажат. Благодаря.

# 710
Уфф, ето че и аз имам проблем с пощите. Изпратих едно нещо на 14.10 и снощи жената ми пише, че все още не го е получила. Ето това излиза в сайта на Royal Mail:
Delivered date:Still to be delivered
Reference no:RI062180449BG
Status:Try Later
The system is currently unable to confirm the status of your item with reference RI062180449BG.
Please try again later.   
Printed Name:HAWKINS
Signature Time:18/10/10
Тоест нищо Sad. Давайте акъли. Ще отида до пощата на обяд, да видим, какво ще ми кажат. Благодаря.

Хм, странно. На мен не ми излиза никакво инфо на сайта.  newsm78

Това, което си дала изглежда странно. Хем има име и време на подпис, хем стои Delivered date:Still to be delivered.  Confused

# 711
  • Шумен
Зи и на мен ми е супер странно newsm78.  Имам изпратени две неща на тази дата, едното е получено отдавна, защото имам положителен feedback в eBay.
Проверявам ето така, както е обяснила LaValetta, за което едно голямо благодаря   bouquet.

# 712
Зи и на мен ми е супер странно newsm78.  Имам изпратени две неща на тази дата, едното е получено отдавна, защото имам положителен feedback в eBay.
Проверявам ето така, както е обяснила LaValetta, за което едно голямо благодаря   bouquet.

Предлагам това с проверката на пратки от БГ до ЮК през Роял Мйл да се сложи на първа страница, за да не го търсим постоянно. Peace

La Valetta, много благодаря!

# 713
Зи и на мен ми е супер странно newsm78.  Имам изпратени две неща на тази дата, едното е получено отдавна, защото имам положителен feedback в eBay.
Проверявам ето така, както е обяснила LaValetta, за което едно голямо благодаря   bouquet.

Да, видях, мерси.  Hug

Но пък това никъде не ми се показа: Printed Name:HAWKINS
Signature Time:18/10/10  newsm78

Какво се бъгна тоя тракинг, не знам, ама е много неприятно.  Crossing Arms

Дано се разберете със госпожата.  Hug

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 11:29 от Зи

# 714
Но пък това никъде не ми се показа: Printed Name:HAWKINS
Signature Time:18/10/10  newsm78

На мен пък нищо не ми се показва, защо не се обърнеш към Сара? Направо ви се възхищавам на нервите да продавате по Ибей, предвид БПощи.  Sick

Аз напоследък почнах да слагам напълно произволни цифри след запетайката - например, 1,13 или 3,47 или 4,62, ей такива. И за мое изумление, много често печеля ама точно с тая сума. Е, как става така, като уж наддава на определени стъпки? Не се жалвам, че печеля, но ми е изумително.
Доколкото четох, мога да си го обясня като при покера - покриваш залога и качваш, колкото искаш.  newsm78

# 715
  • До хладилника, който обичам
Ама нали уж целта е да аутбидне другия купувач, а не да издумка цялата заложена сума? (не играя покер)

# 716
  • София
И аз това се чудих, но е важно да не е кръгла сума и да има стотинчици  Mr. Green. Ама ми е странно защо хора, които са чували за снайпер, продължават да залагат ръчно  newsm78. И то дни преди да изтече търга  Thinking, хем сами си вдигат цената, хем провокират и други да я вдигат? Признавам си, че в началото и аз така правех, но на какви завишени цени печелех всичко  ooooh!

# 717
Да де, покриваш неговия залог (той може да е по - висок от това, което виждаш) и печелиш с остатъка. Няма ли някой, който да може да обясни по - добре от мен?

# 718
  • Шумен
Зи, нещо май ми се е бъгнал IE, проверих през Mozilla, наистина няма Printed Name:HAWKINS, Signature Time:18/10/10. То всъщност не трябва и да има, защото HAWKINS е получател на друга пратка. Благодаря за помощта   bouquet.
bitter chocolate, благодаря за идеята, ще и пиша, да видим първо какво ще ми каже момата от БГ Пощи. newsm78.

# 719
  • Бургас
Аз си го обяснявам така - другият наддаващ в моя случай е заложил 5 лири ръчно и до последно преди да се включи снайпера ми с моята заложена сума от 5.01, в системата си е стоял предишния бид, а когато съм "наддала" аз, тогава е излязла видима и неговата пълна сума и тъй като моя бид е по-голям макар и не с пълна стъпка, печеля аз. Ако бях сложила кръгло 5 лири и аз, тогава той щеше да спечели, защото е заложил сумата по-рано от мен. Или фактологически до последните 5 секунди на търга цената на артикула беше 4,20 и се искаше бид поне от 4,40 (пълна стъпка сиреч) и аз съответно съм дала 5.01, с което де факто съм изпълнила условието и затова няма значение че съм само с едно пени над цената на другия наддаващ  Peace Дали успях да обясня така, че и друг освен мен да схване hahaha

Общи условия

Активация на акаунт