Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да проследя пакет, изпратен с предимство чрез Български пощи?
Какво да правя, ако пакетът не е доставен на купувача?
Как мога да получа компенсация за загубена пратка с Български пощи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да проследя пакет, изпратен с предимство чрез Български пощи?
-
Какво да правя, ако пакетът не е доставен на купувача?
-
Как мога да получа компенсация за загубена пратка с Български пощи?
За да получите компенсация за загубена пратка с Български пощи, трябва първо да посетите клон на пощата и да подадете заявление за издирване на пратката. След като бъде проведено разследване, ако не могат да предоставят доказателство за доставка, имате право да подадете жалба и ще бъдете обезщетени.
-
Как мога да докажа, че пратката е изпратена?
-
Как да продавам в eBay с международна доставка?
) да не слагам кръгли суми и заложих 5,01 лири, а следващият под мен е сложил 5,00 и е изгорял много лошо
Мен пък мед ми капе така
, едно розово долнище кадифе ми е късо, 2 пакета със снимки от Фотобокс. Е това е нещото което ми харесва, затова си ги обичам китайчетата, царе са на джаджите
, но с 20 пфенинга минавам кръглата сума, за по-сигурно. Все си мисля, че ако не прескоча стъпката няма да ми зачете бида на снайпера. Нали ако залагаш ръчно ти казва, че не може сума по-малка от еди колко си. А ако си със снайпер и не знаеш колко е стъпката
? Тя е процент от сумата или винаги е 20 пфенинга?
. Аз съм изчерпана, вече съм подарявала задължителните цифров апарат, телефон, часовник и т.н Наложи се да му подарявам кафе машина Долче Густо даже
Като изперкам вЕрно ще му поръчам надуваемия диван
. Давайте акъли. Ще отида до пощата на обяд, да видим, какво ще ми кажат. Благодаря. 

, хем сами си вдигат цената, хем провокират и други да я вдигат? Признавам си, че в началото и аз така правех, но на какви завишени цени печелех всичко