® E-bay - тема 60

• 32 490
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Мимита, лошото е, че нещата не се променят и загубих един час в напълно безполезен лайв-чат, където ме убеждаваха, че било невъзможно продавачът да види другите ти адреси, но да не съм се притеснявала - ако не ми дойдело нещото, да съм пуснела диспут. Потретих, че нещото е дошло, но в Англия и че съм принудена да платя за пращането му оттам до тук - не се притеснявайте това е грижа на продавача - той ще ви го препрати на правилния адрес. Да, ама на мен вече ми е препратено от приятелите ми в Англия и доставката дотук струва пари, които плащам аз - ами кой е номера на нещото ви. Няма как да го знам, защото имам 6 неща - ами поне името му помните ли. Помня и на 6-те (да не съм малоумна, баси), ама не се знае кое е грешното и как тъпия продавач го е пратил на адрес, който уж не вижда. Ами не можело да го прати, защото той не го виждал. Ами как го е направил тогава. Ами дайте ми номера на нещото...И така един час - накрая й казах, че е абсолютно безполезна и че ми е изгубила един час ooooh! И тъй като половината неща, дето чакам са едни дребни евтинджоси, накрая ще платя повече за посреднически, отколкото съм платила за тъпото нещо #Cussing out

# 181
  • Бургас
Същата работа и при мен.
Аз тогава питах продавачите защо са изпратили нещата на този адрес, отговориха ми, че този адрес се виждал  Shocked Е, как? След като не съм го ползвала повече от година, друг адрес е избран в момента на плащане и друг ми е регистрационния адрес. Така и не разбрах как става тази врътка.
А явно и тези в лайв чата не знаят.

# 182
Брадичке, аз също бих побесняла на твое място! Е.аси тарикатите!  Пиши му на продавача да ти върне разликата между доставката до Бг и до Англия! Поискай му и обяснение откъде накъде ще си плащаш ти до Бг, а той самоинициативно да решава, че ще ти го прати до Англия!  ooooh!
Тъпо е и наистина, че за момента не знаеш, кой е, че да го наредиш!
Много рядко пращам до Бг, но когато избера такъв вариант винаги при плащането му пиша допълнително съобщение, на кой адрес да го прати.

# 183
Kölsches Mädel, гледам ти лентичката - ми то не останало, бре  Crazy . Кога беше в началото, кога влезе в 9 месец... Та, пожелавам ти леко раждане, здраво и слънчево бебе и много любов и помощ у дома.   bouquet Hug

# 184
  • Бургас
Kölsches Mädel Hug Само като го разбера кой е, така ще го спретна, че както ми е накипяло и след това безсмислено чатене днес Twisted Evil Дано да е само един, че ако стане така пък да кажа на посредника да ми прати насам нещото, а после да има още и да трябва да се набутвам за още куриерски такси и ще #2gunfire Леко и безпроблемно раждане да ти пожелая отсега, че да не вземе малкото ибейче да подрани Mr. Green  bouquet

Между другото, разбрахте ли, че от 01.11 отстъпката в Мама Еконт пада на 20% Outta Joint

# 185
Мерси, момичета за пожеланията!   bouquet Много сте мили!
Наистина бързо си минава времето!  Crazy

# 186
  • Варна
днес за първи път се престраших да се пробвам ..дайте линк ако сте попадали на хубави играчки..да направя 4 килограма..
благодаря

# 187
Похвал последните ми покупки :
Фотоапарат http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1206344 … ame=STRK:MEWAX:IT
Карта памет http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1604838 … ame=STRK:MEWAX:IT
Чантичка http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1604938 … ame=STRK:MEWAX:IT
Нямам търпение да дойдат  Praynig Hug

Kölsches Mädel , лека бременност до края и бързо и леко раждане  Heart Eyes

Между другото, разбрахте ли, че от 01.11 отстъпката в Мама Еконт пада на 20% Outta Joint
Crossing Arms Не знаех , много лошо.

# 188
  • София
А какво става ако нещо почва от 0.99, аз примерно заложа 5 пари, търга свърши, аз уж печеля, обаче има резерве?
Което вероятно е поне 100, защото човека е обявил Бай ит нау - 200.

# 189
  • До хладилника, който обичам
А какво става ако нещо почва от 0.99, аз примерно заложа 5 пари, търга свърши, аз уж печеля, обаче има резерве?
Което вероятно е поне 100, защото човека е обявил Бай ит нау - 200.
Нищо не може да накара продавача да ти го продаде на спечелената цена, ако не иска, когато има резерв.

# 190
Добре де, когато има резерв, не трябва ли да не ти позволи да заложиш сума, която е по-ниска  newsm78 На мен поне така ми се е случвало  Rolling Eyes

# 191
Не. Всеки наддава до сумата, която би дал за въпросния артикул.
Докато не се достигне резервираната цена, под бида пише "Reserve not met".
Когато се достигне тази цена, този надпис изчезва.

# 192
Уффффф, да бе, вярно, че така беше doh

# 193
Преди известно време спечелих и платих ето тези ботуши за дъщеря ми.http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2005231 … ame=STRK:MEWNX:IT. Днес детето ги обу за първи път и кожата им се нацепи зверски.А пристигнаха без забележки.Освен да пия една студена вода,мога ли да пиша някъде за качеството на покупката след употреба.
Когато пристигат нещата ми,след като ги огледам ,поставям коментар за полученото, но досега не ми се е случвало да си купя такъв боклук,който да проличи след първата употреба.На продавача съм поставила положителен феедбек,защото изглеждаха перфектни......но докато се обуят. #2gunfire

# 194
Мами, помагайте!
Не виждам кой продавач от кой град е.
А ми е много важно.
Не знам аз ли съм си променила настройките или от ибей са направили нещо.

и при мен днес не се вижда   Thinking

Общи условия

Активация на акаунт