® E-bay - тема 60

• 32 567
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Еий, или аз съм карък, или англичаните са много нагли парчета  Shocked За пореден път получавам нещо описано като ново, а то е носено. Този път е пижама - потник с боксерки. Е как си мислят, че ще им нося старите гащи   Close Етикетите избелели от пране, цялата на топчета, а продавачът е с повече от 500 оценки и 100% положителен фийдбек. Драснах едно любезно писмо пък да видим дали ще предложи рифънд или ще отварям кейс. Тъкмо ще проверя дали мога да спечеля като основанието е за стока, която не отговаря на описанието.

# 316
Еий, или аз съм карък, или англичаните са много нагли парчета  Shocked За пореден път получавам нещо описано като ново, а то е носено. Този път е пижама - потник с боксерки. Е как си мислят, че ще им нося старите гащи   
Joy Joy JoyНа теб не ти е до смях, ама мен искренно ме разсмя

# 317
Този път е пижама - потник с боксерки. Е как си мислят, че ще им нося старите гащи   Close Етикетите избелели от пране, цялата на топчета, а продавачът е с повече от 500 оценки и 100% положителен фийдбек.
Е...и наглите типове  Sick Гащи на топчета  Whistling Ужааас. Кажи му, че ще му снимаш гащите, та да ги види Ибей, Пейпал и който още иска  Twisted Evil

А на вас случвало ли ви се е да спечелите нещо и като го получите, да видите на етикета, че струва наполовина? Все ми се струваше, че тази част от етикета можеше да я махне един продавач  Blush

# 318
  • Бургас
Еий, или аз съм карък, или англичаните са много нагли парчета  Shocked За пореден път получавам нещо описано като ново, а то е носено. Този път е пижама - потник с боксерки. Е как си мислят, че ще им нося старите гащи   Close Етикетите избелели от пране, цялата на топчета, а продавачът е с повече от 500 оценки и 100% положителен фийдбек. Драснах едно любезно писмо пък да видим дали ще предложи рифънд или ще отварям кейс. Тъкмо ще проверя дали мога да спечеля като основанието е за стока, която не отговаря на описанието.

Дам, вЕрно са нагли! Напоследък редовно ми се случва!
И вече взе да ми писва да отварям диспути.
Ти ще го спечелиш най-вероятно, но ще трябва да я върнеш.

# 319
Кофти работа това с носените дрехи.
Аз гледам да са с етикет, но купувам и без етикет.

bitter chocolate, честно казано не. )
Даже днес повечето от нещата, които си взех бяха с етикети. И цената на тях беше двойна, че и тройна от тази, на която ги спечелих.
Пола купена за 25паунда, аз взех за 7паунда.

# 320
  • Бургас
Момичета кажете ми моля,трябва да доплатя 2 лири за доставка тъй като е излязла повече.Как може да стане това?Трябва да ми пусне фактура само за тази сума ли newsm78.И ако е така в пеипал къде ще се появи искането за доплащане.

# 321
# 322
lili29, как така е излязла повече и ще доплащаш?

# 323
  • До хладилника, който обичам
И докога ще наддава ботът?Ще спре ли? Simple Smile
А ти що зорлем вдигаш цената, като наддаваш преди края?  newsm78 Не за друго, ами помпаш и си гърмиш патроните (в случая левчетата) . Hug
Е, ако някой е заложил по-висока сума, дали сега, дали после, цената все ще се вдига... Вчера нямах компютър и през мобилен телефон влязох в нета да заложа по старомодния начин без снайпер, преди началото на търга. Спечелих го  Laughing
п.п. и аз реших такива метли да взема на роднините.

# 324
  • Бургас
Ами даде ми право на избор да ми върне парите или ако искам да доплатя 2та паунда и да ми прати стоката.Аз избрах да доплатя но не ми е ясно как ще стане,за това питам тя ли трябва да ми пусне фактура за допалнителната сума.И къде в пай пал ще се отрази.

# 325
Е, ако някой е заложил по-висока сума, дали сега, дали после, цената все ще се вдига...
Бу, тя ще се вдига, но доста преди края на търга това е изкуствено вдигане, война на бидове. По моему така се привлича интерес и на други заинтересовани. По този начин хем имаш бая вдигната цена преди края на търга, хем голям интерес, което не е в твоя полза.

Ами даде ми право на избор да ми върне парите или ако искам да доплатя 2та паунда и да ми прати стоката.Аз избрах да доплатя но не ми е ясно как ще стане,за това питам тя ли трябва да ми пусне фактура за допалнителната сума.И къде в пай пал ще се отрази.
Те т'ва ми мирише на изнудване. Нагли са!

# 326
Е, ако някой е заложил по-висока сума, дали сега, дали после, цената все ще се вдига...
Бу, тя ще се вдига, но доста преди края на търга това е изкуствено вдигане, война на бидове. По моему така се привлича интерес и на други заинтересовани. По този начин хем имаш бая вдигната цена преди края на търга, хем голям интерес, което не е в твоя полза.
Това е, ако се наддава ръчно, според мен. Но ако съм заложила при начална цена 0,99, а най-високият ми залог е 10 лири, дали ще наддадеш ден по-рано, дали 2 секунди преди края, все ще се вдига до моята или твоята най-висока цена.

Купува ми се нещо, а няма пари Crossing Arms драма.

Козметика взимате ли често от Ибей? Аз чат-пат взимам нещо, сега една позната вика, ма те са ментаци.

# 327
Това е, ако се наддава ръчно, според мен. Но ако съм заложила при начална цена 0,99, а най-високият ми залог е 10 лири, дали ще наддадеш ден по-рано, дали 2 секунди преди края, все ще се вдига до моята или твоята най-висока цена.
Бу, мир!  Hug Имам предвид, че няма смисъл да се вдига до твоята най - висока цена и да привличаш интерес примерно ден по - рано, като по ЗВГ (закона на всеобщата гадост) винаги ще се намери някой, който да извади 10.25 паунда в последните няколко секунди. Поне аз процедирам така Hug

# 328
Ясно, да, и аз стрелям със снайпер Laughing но все се оказва, че някой стреля с по-голям от моя.

# 329
Ясно, да, и аз стрелям със снайпер Laughing но все се оказва, че някой стреля с по-голям от моя.
Аз не със снайпер, залагам ръчно около 8 секунда, че ми харесва адреналина.  Blush Пък ако не го спечеля, значи не е било за мен.  Mr. Green Ето апреските , които взех "на всяка цена" и като ги получих вчера, установих, че цената на етикета е 50 % по - ниска. smile3538  Така или иначе са по - евтини, отколкото в България, обаче пък за пръв път се прецаквам така.  Laughing

Иначе пУФал:
маратонки за голямата
панталонки за малката
ръкавици без пръсти за мен
анцунг за баща ми

Общи условия

Активация на акаунт