® E-bay - тема 60

• 32 294
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Моля за помощ!
Трябва да изпратя пратка 2.500 кг до Великобритания. ОТ БГ пощи ще ми излезе около 60 лв, защото вече се води колет.
Дайте идеи как да я пратя.
Питах Емпреса, Габко, Алезар - не предлагат такава услуга.
Евентуално ГИВ ще имат до две седмици камион към Великобритания, но търся и друг начин, по възможност по-рано да стане.

Някой беше писал, май Флаш, че някоя от фирмите-посредници се е съгласила да изпрати нещо вместо нея в Англия.
С Еконт как са тарифите? Скъпо ли е?

Във връзка с премахване на част от намаление от Еконт, от Габко ми отговориха, че преговарят с куриерски фирми и като стигнат до някакво решение ще уведомят клиентите си Peace
Като гледам с пощите пак не излиза много евтино, защото ги задължавали да ползват от техните кутии newsm78

А, дано да се получи нещо!
Иначе, не знам какво можем да направим, освен да пишем на сайта на Еконт. Но, след като вече е решено, надали ще се промени нещо. Там пише, че промоцията с 40-те процента свършила, но въпреки това те щели да продължат тази инициатива с 20%. Аз за първи път чувам, че това е било промоция и е имала срок.

# 301
Just*AvvA*, а, не съм те разбрала за сумата че е общо с всичко. )
Да, с БГ пощи излиза по-евтино, определено. )

# 302
  • Варна
Да аз опитах да изпратя едни ботуши до Англия с посредник но в крайна сметка не стана. Отказах се защото курса за Англия беше след 2 седмици и ми се стори голямо забавянето. Иначе цената беше наполовина... доколкото си спомням 3 лири за английските пощи ми беше дала жената +транспорта на същата цена на която получавам. За Бритс говоря.

# 303
  • Бургас
Аз не мисля, че с БГ-пощи е по-евтино. Ето я тарифата им: http://www.bgpost.bg/files/custom/Pricelist/Vatreshni_koleti-01.10.2010.xls
За колет, примерно 5кг - 3.80лв. + обявена стойност - 0.50лв. + наложен платеж - 0.60лв. = 4.90лв.
С Еконт - за 5кг с намалението май беше 3.80лв. Сега, като го направят 20% - ще е около 5лв., значи като при пощите.
Тези сметки са само за услугата на куриера или БГ-пощи, без да се включва таксата за посредника.

# 304
Кьолшес подозрително липсва.
Дали да не напъваме дружно с нея?  Crazy
Тук съм, тък съм! Заникъде не съм тръгнала още!  Mr. Green Чета тук за новата мания по подочистачките и май и аз ще се обзаведа!  Joy Единствено ме спира, че съм изпразнила картата до дъно и някой трябва да иде до банката и да я зареди. Обаче си я уотчвам в списъка и може да обзаведа роднините за Коледа. Хем изгодно, хем практично! Да не вземете сега да ги изкупите всичките, ей!  Naughty

# 305
Аз не мисля, че с БГ-пощи е по-евтино. Ето я тарифата им: http://www.bgpost.bg/files/custom/Pricelist/Vatreshni_koleti-01.10.2010.xls
За колет, примерно 5кг - 3.80лв. + обявена стойност - 0.50лв. + наложен платеж - 0.60лв. = 4.90лв.
С Еконт - за 5кг с намалението май беше 3.80лв. Сега, като го направят 20% - ще е около 5лв., значи като при пощите.
Тези сметки са само за услугата на куриера или БГ-пощи, без да се включва таксата за посредника.

Аз колети не получавам, обикновено са ми малки пакети, защото нямам по кой знае колко неща. И е по-евтино. Но както казах, и по-скъпо да е, на мен ми е удобно, защото ЕКОНТ ми е безумно далече.

# 306
Мога ли да ви попитам?Наддавам за едни ботуши...и в момента,в който пусна моята цена ми дава you've been outbid.Не мога да разбера дали наистина има някой,който в този момент наддава или става някаква измама?Колкото пъти пусна нова цена,все не я приема и има по-висока?

# 307
Мога ли да ви попитам?Наддавам за едни ботуши...и в момента,в който пусна моята цена ми дава you've been outbid.Не мога да разбера дали наистина има някой,който в този момент наддава или става някаква измама?Колкото пъти пусна нова цена,все не я приема и има по-висока?
Ботът на Ибей  Peace

# 308
И докога ще наддава ботът?Ще спре ли? Simple Smile

# 309
Ще спре да наддава, когато достигне цената, която другия е заложил. Peace

# 310
  • Бургас

Аз колети не получавам, обикновено са ми малки пакети, защото нямам по кой знае колко неща. И е по-евтино. Но както казах, и по-скъпо да е, на мен ми е удобно, защото ЕКОНТ ми е безумно далече.

Да, Авче, всеки си знае най-добре!  Hug
Аз просто направих една проста сметка.

Кьолшес, ние вече си мислехме да честитим  Mr. Green

# 311
Kölsches, е сега да имаше една подочистачка, да видиш как можеше да ти помогне, ако много бързаш  preggo newsm28  ylinfant   Hug

А ти що зорлем вдигаш цената, като наддаваш преди края?  newsm78 Не за друго, ами помпаш и си гърмиш патроните (в случая левчетата) . Hug

# 312
  Mr. Green Не моЖ ме накараш да стана от дивана! Такъв мързел ме е налегнал!  Joy 
Сори за спама!  Blush

# 313
  • Бургас
  Mr. Green Не моЖ ме накараш да стана от дивана! Такъв мързел ме е налегнал!  Joy 
Сори за спама!  Blush

Сега ти се е паднало, мързелувай си на воля!  Hug

# 314
Хихи и аз съм тук ..
Simple Smile С мъжа ми здраво пазарим, особено за телефоните разните му там аксесоари и други електронини са много насметка.
Аз засега чакам едни боти и една пола  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт