® E-bay - тема 60

• 32 583
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Вчера нямах компютър и през мобилен телефон влязох в нета да заложа по старомодния начин без снайпер, преди началото на търга. Спечелих го  Laughing
А как и откъде се "залага" този снайпер  Embarassed
Аз чакам две неща, за едното ми пратиха мейл, че е диспач-нато, а другото което спечелих - ни вест, ни кост от продовача Rolling Eyes

# 331
Нали няма да има проблем,ако пише,че доставят само до UK,а аз поръчам на адреса на Гъбко?  Rolling Eyes

# 332
Нали няма да има проблем,ако пише,че доставят само до UK,а аз поръчам на адреса на Гъбко?  Rolling Eyes
Не, няма да има.  Peace Но си смени адреса преди това, да не би продавача да е сложил ограичения.

Битер, този път няма за свекито  Laughing

# 333
Пате, искаше и тя подочистачка, но ще й кажа, че са свършили, иначе съществува голяма вероятност да я ..... тъъът - тъъът.  bash Щото не знаеш как се развиха нещата нататък - проглушила ушите на сина си да й ги върна ботушите, после почна да ме тормози и мен по телефона. Тиииит - тиииит... smile3514

# 334
  • Бургас
УжасТ

# 335
  • До хладилника, който обичам
Вчера нямах компютър и през мобилен телефон влязох в нета да заложа по старомодния начин без снайпер, преди началото на търга. Спечелих го  Laughing
А как и откъде се "залага" този снайпер  Embarassed
Аз ползвам www.gixen.com
Пиша номера на търга и сумата, която съм готова да дам най-много и то наддава вместо мен.
По-рано наддавах ръчно, ама адреналина ми идва в повече Laughing особено като пропусна някой търг.

# 336
здравейте момичета, много се извинявам предавително, но искам нещо да Ви попитам. Искам да поръчам играчки за коледа на децата си от ebay, вие поръчвали ли сте? Разбрах, че след като се регистрирам, трябва да спечеля търга? Видях, че не винагиима доставка до Бг, аз живея в София. Ако няма доставка до тук как става поръчката? И ако поръчам няколко неща от различни продавачи, може ли ако се използва посредник, да ми се изпратят като една обща поръчка.След това от фирмата посредник ли се взема, или се доставя до в къщи? Ако има доставка до Бг по пощата ли се изпраща?
мерси много

# 337
Ето апреските , които взех "на всяка цена" и като ги получих вчера, установих, че цената на етикета е 50 % по - ниска. smile3538  Така или иначе са по - евтини, отколкото в България, обаче пък за пръв път се прецаквам така.  Laughing

Шоколадче, незнам ти колко си ги взела, но аз такива купих от тук за малката за 25 лв. Peace

Я сега да ви попитам, да чакам ли да минат 30-40 дни или да искам от момата англичанка тракинг номер за една пратка. newsm78 Това пони стана историческо. Платено е на 14-ти октомври, уж каза, че е изпратено на 15-ти, а все още го няма. ooooh! Поръчано е директно до тук с доставка 6.50 лири, но щерката много го искаше. Започвам да се чудя дали изобщо ще дойде кобилата. Tired

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 13:10 от enigmata

# 338
enigmata, и аз чакам търпеливо от 15 едно яке за бебето и още го няма.  ooooh! Колкото до апреските... заболя ме сърцето  Mr. Green .

# 339
Правилно ли разбирам, че ако продавач обяви безплатни пощенски, той ще получи пет звезди при продажба.
http://www2.ebay.com/aw/uk/201010081452032.html

# 340
enigmata, и аз чакам търпеливо от 15 едно яке за бебето и още го няма.  ooooh! Колкото до апреските... заболя ме сърцето  Mr. Green .

Уф....Значи да чакам...А малката само пита кога ще дойде понито. Tired
За апреските... Shocked

# 341
Правилно ли разбирам, че ако продавач обяви безплатни пощенски, той ще получи пет звезди при продажба.
http://www2.ebay.com/aw/uk/201010081452032.html
да ама плащането да не е с Пейпъл а с няква друга опция дето хич не ми е ясна

# 342
Пате, искаше и тя подочистачка, но ще й кажа, че са свършили, иначе съществува голяма вероятност да я ..... тъъът - тъъът.  bash Щото не знаеш как се развиха нещата нататък - проглушила ушите на сина си да й ги върна ботушите, после почна да ме тормози и мен по телефона. Тиииит - тиииит... smile3514
Олеееееееее bitter chocolate тя е ужасна наистина не заслужава нищо  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 343
Аз имам въпрос към тези, които продават по ибей.
Мъжът ми прави опити да пусне това онова, но още в самото начало като е на стъпка 5 мисля за shippinga му се появава проблем (беше нещо в смисъл да се конкретизира domestic service (съжалявам, но в момента не мога точно да го възпроизведа).
За протокола намираме се във Франция Simple Smile.
Някакви идеи Simple Smile

# 344
  • София
айде и аз с една подочистачка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт