® E-bay - тема 60

• 32 567
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Вече много се дразня и реших да ви питам:
Когато плащам нещо и го искам на бг-адрес никога не ми включва пощенските и се налага първо да платя по нормален начин само нещото и после от самия ПейПал да изпратя и пари за разходите  #Cussing out
Когато сменям адреса от УК в БГ си има опция саморъчно да напишеш доставката и тя се калкулира, но когато го обновиш, пак се появява само стойността на продукта.
За пореден път платих 2 пъти и все се налага да пиша съобщение да се обяснявам  Twisted Evil

Моля, някой да помогне, от известно време е така, не е било винаги. Дори да ми пратят инвойс със цялата сума - пак така  Peace

# 361
Дами, порових се в темата и понеже не можах да си намеря питането, аз ще си кажа, пък извинете ако се повтарям.

Поръчах си малко бельо, предполагам ще пристигне в малък пакет (50г най-много), та трябва ли да ходя в пощата да си го взема или ще си го намеря в пощенската кутия. И ако ще да трябва да ходя в пощата, ще получа ли известие да си го взема, или аз трябва да ходя да проверявам.

# 362
  • Бургас
Дами, порових се в темата и понеже не можах да си намеря питането, аз ще си кажа, пък извинете ако се повтарям.

Поръчах си малко бельо, предполагам ще пристигне в малък пакет (50г най-много), та трябва ли да ходя в пощата да си го взема или ще си го намеря в пощенската кутия. И ако ще да трябва да ходя в пощата, ще получа ли известие да си го взема, или аз трябва да ходя да проверявам.

По принцип, трябва да си го вземеш от пощата. Най-вероятно ще получиш известие.
Но, пък може и да ти го донесат, зависи от кой град си.

# 363
# 364
Вече много се дразня и реших да ви питам:
Когато плащам нещо и го искам на бг-адрес никога не ми включва пощенските и се налага първо да платя по нормален начин само нещото и после от самия ПейПал да изпратя и пари за разходите  #Cussing out
Когато сменям адреса от УК в БГ си има опция саморъчно да напишеш доставката и тя се калкулира, но когато го обновиш, пак се появява само стойността на продукта.
За пореден път платих 2 пъти и все се налага да пиша съобщение да се обяснявам  Twisted Evil
Моля, някой да помогне, от известно време е така, не е било винаги. Дори да ми пратят инвойс със цялата сума - пак така  Peace
И при мен е пак така, и аз се чудя какво да правя. Преди някак се оправях, сега не ми позволява. Писах на продавача, нямам отговор. Дайте акъл, моля Praynig

# 365
В темата за пей пал имаше описано в началото как да направим така,че да ни тегли пари по курса на банката,от която е картата ни.Това важи ли и за дебитни карти и това ли е най-добрият вариант?

# 366
За пореден път платих 2 пъти и все се налага да пиша съобщение да се обяснявам  Twisted Evil
Моля, някой да помогне, от известно време е така, не е било винаги. Дори да ми пратят инвойс със цялата сума - пак така  Peace
И при мен е пак така, и аз се чудя какво да правя. Преди някак се оправях, сега не ми позволява. Писах на продавача, нямам отговор. Дайте акъл, моля Praynig

Ако продавача прати нов инвойс за новия адрес става - преди месец някъде ми се получи. Иначе никак не става. Аз сега чакам едни обувки от Гърция през Англия - щото продавача не прати нов инвойс, а каза, да ги платя по стария, а ще ги прати на БГ адреса ама дръжки. СЕга и рекуест за фиидбек ми праща, чудя се дали да пиша отрицателна  newsm78

В темата за пей пал имаше описано в началото как да направим така,че да ни тегли пари по курса на банката,от която е картата ни.Това важи ли и за дебитни карти и това ли е най-добрият вариант?

Важи, пробвано с дебитна на пощенска. Дали е най-добрия вариант, зависи от курса на банката и на пейпал. Ако можеш да смяташ - аз като станат повечко цифри1ките след запетайката и оплитам конците....
А различните банки имат и различни такси - за комисионни за превалутиране например и др. Пише ги в общите условия

# 367
Понеже много ми скача прозореца пиша втори пост, не знам как да се оправя.

Става въпрос за ИД-тата и паролите за ибей и снайперите. При мен са различни. Стреля си без проблем. А Гуфи напоследък е много джиджано префасониран  Laughing.

И аз пуснах един неулучен космонавт за продажба, трима го гледат, дано някой го вземе. Че изпрасках сем. спестявания, а половината неща са малки/големи/не стават. И сега ми се наддава ама нямааа  Cry

# 368
Хелп...  #2gunfire Вижте какво ми отговори момата,която ми е пратила якето на 12.10,аз съм го платила на 18.10 и още го чакам.
Dear iliana.plamenova12062311,

hi iliana. i am really sorry about this. its never happened before. i thought i may have to go away so hoped you were honest and risked posting it on the 12th of october, with 2 other parcels which have been received. the no on the receipt is 1-344520. it was posted from swinderby village hall, bulpit lane, swinderby, lincolnshire, LN6 9LT at 10:18am on 12/10/10
contact no for royal mail is 08457740740.
hope all this helps, please let me know how you get on. you are right, 2 weeks is not acceptable
Eloise

Проверявах в royal mail - тракинг номера трябва да е съвършенно различен.Какво ще ме посъветвате да правя от тук нататък?

# 369
Илианка, това не е трак номер, явно го е пуснала без. Мисля,че тя трябва да провери в пощата както се случва, нека и други се включат, не съм сигурна.

аз да ви покажа едни разкооошни ботушки

някой със момиченце може да има се радва, аз се изкушавам да обзаведа дребния с тях, ама баща му ще ме утрепе, че пък май и ще са му малки.
От същия продавача взех за сина ми супер готини есенни боти на рикоста, а и праща до БГ за 4 лири. Има много хубави обувчици и подрепя гриий пийс  Mr. Green

# 370
In_love, при мен стана тази сутрин като тръгнах да плащам следващата покупка и смених компютъра и браузъра.  newsm78

Става въпрос за ИД-тата и паролите за ибей и снайперите. При мен са различни. Стреля си без проблем.
Няма начин да са различни паролите. Иначе снайперът как ще разпознае кой е клиентът, който залага?!  Peace
А ботите са уникално красиви, жалко че са малки.  Heart Eyes

# 371
различна ми е паролата, ника ми е същия, сега погледнах. Като се регистрирах по навик написах различна парола, без да се замислям, и си стреля без проблем

а плащането какти се получи - без нов инвойс, само с ръчно въведени пощенски? и с кой браузър?

# 372
а плащането какти се получи - без нов инвойс, само с ръчно въведени пощенски? и с кой браузър?
Google Chrome, ръчно пощенските, без нова фактура.

различна ми е паролата, ника ми е същия
Това е много странно и предразполага към злоупотреби. Кой е снайперът, да не го ползвам?

# 373
  • Варна
Напоследък нищо не купувам, голяма скука. Simple Smile
Да ви кажа обаче, толкова неща съм купувала на моята 9 годишна щерка но най-щастлива е от формички за ледени близалки  . Твърди, че съм щяла да спестя от сладолед много пари Laughing

А аз си чакам с нетърпение тези ботуши. Simple Smile

# 374
Мацки, като говорите за снайпер - малко бъркате понятията и си говорите за различни неща.
Можеш да се регистрираш в снайпера с потребителско име и парола, които са произволни и нямащи нищо общо с тези, регистрирани в Ибей.
След това, снайперът ти иска да въведеш потребителското си име и паролата в Ибей, които могат и да нямат нищо общо с името и паролата, с които вече сте регистрирани в снайпера.
Ако името и паролата за Ибей, които сте предоставили на снайпера са различни, от реалните ви регистрирани в Ибей, просто няма да ви допусне да наддавате.
Причината - ако аз съм лицето Х и въведа в снайпа потребителското име в Ибей на лицето У, когато снайперът наддава, той ще наддава не от мое име, а от името на лицето У, което е различно от мен. Представяте си тогава какво грандиозно объркване ще стане, нали?
С две думи - името и паролата в снайпера са едно. Второто е, че вътре в страницата на самия снайпер, след като сте се логнали в него, въвеждате отново реалните ви потребителско име и парола от Ибей.
Всъщност, снайперът се логва в Ибей с тях около 10-20 секунди преди края на търга и така залага от ваше име.

Общи условия

Активация на акаунт