® E-bay - тема 60

• 32 423
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • До хладилника, който обичам
Обяснете ми нещо. Бях нагласила снайпер за един търг. Като се върнах, търгът е свършил, не е наддавано за нещото. В Гиксен не фигурира отбелязана задачата. Продавачът сам си е свалил нещото преди края на търга и го е отбелязал като свършило ли? Може би защото никой не наддава?

# 481
Обяснете ми нещо. Бях нагласила снайпер за един търг. Като се върнах, търгът е свършил, не е наддавано за нещото. В Гиксен не фигурира отбелязана задачата. Продавачът сам си е свалил нещото преди края на търга и го е отбелязал като свършило ли? Може би защото никой не наддава?

На мен ми се е случвало да се наддава яко и пак продавачът да го сваля, така чее възможно...

# 482
  • Бургас

На мен ми се случи същото нещо преди няколко дни...
Нямаше никакви бидове, в Гиксен го нямаше. А търгът беше свършил.
Добре де, продавачът май имаше право да затвори търга до 24 часа преди края му.   Thinking Поне такъв спомен имам аз. А за нещото, което бях заложила, търгът изтичаше след около 3-4 часа.

# 483
Сега пък не може да се плаща :
 Your request could not be processed at this time We are currently experiencing technical difficulties. Please try again later.
Само при мен ли е така?  ooooh!

# 484
Това е столчето - Graco Logico - вече е стар модел, затова е поевтиняло, предполагам.
Аз, както вече писах, преди 3 години го купих за около 120 лева.

# 485
 Your request could not be processed at this time We are currently experiencing technical difficulties. Please try again later.
И при мен е така.
Не мога да платя.
 Tired

# 486
Цитат
Да се изкажа и аз като майка на бивш вече любител на багерите- подобен можеш да намериш и тук по детските магазини за играчки, цената в никакъв случай няма да е повече от 40лв. Този, който си показала, няма някакви екстри, нали(от рода на акумулаторни батерии напр.)?
Ако ми беше наблизо, направо бих ти подарила един такъв Smile

благодаря Simple Smile
в нашите он- лайн магазини отривам само един модел, който за съжаление не ми харесва

# 487
Бях спечелила едни ботуши,които се напукаха след като бяха обути за 3 часа.Продавачът се оказа читав и ми върна парите,като съответно не пожела да му върна ботушите.Но след като ми върна парите, в статуса ми излиза че имам да плащам тези ботуши.
Защо е така,случвало ли ви се е? ooooh!

# 488
  • Варна
Има опция да маркираш като платено, натисни нея. Нормално е, така се пшолучава при върнати пари. Simple Smile

# 489
И при мен е така.
Не мога да платя.
 Tired
И при мен така.  Whistling

# 490
  • София
Аз преди час направих плащане 130 долара. Ама в американския Ибей, може би това има значение  newsm78

# 491
  • В Европа!!!
Аз пък сега си направих едно плащане в английския без проблеми  Peace.

# 492
  • София
Да попитам това нали е столче за кола, защото ми се вижда доста евтино  newsm78

http://cgi.ebay.co.uk/Graco-Junior-Maxi-Car-Seat-/200535367051?p … sh=item2eb0d6dd8b
На мен на столче ми прилича.Но има нещо, явно фабричен дефект, който не е описан.
Поне аз така го разбирам.  newsm78

И тук явно не са много по-скъпи: http://www.shopmania.bg/shopping~online-prinadliezhnosti-za-bieb … on~p-1659222.html  Peace

Този евтиният от българския сайт всъщност не е 67, а е 149 лв. без доставката като отидеш на сайта на продавача.

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 21:26 от elita

# 493
Аз пък сега си направих едно плащане в английския без проблеми  Peace.
И аз току що успях. Явно се е оправила грешката.

# 494
  • Бургас
Бу, честита ти нова титла! Да си я "носиш" с гордост!  Hug

Знам, че не е тук мястото, но сега прочетох и просто не се сдържах.  Embarassed

И за да не е напълно спам... ще питам нещо. Имам един диспут, отворен на 4 октомври в И-бей, не в ПейПал. Продавачът ескалира, аз дори не успях да се защитя и от тогава - нищо. Кога смятат тея И-бей-ци все пак да решат нещо? Питах в лайв-чата, отговориха ми, че все някога щели да вземат решение. Е, кога е това "все някога"? По принцип, в какъв срок трябва да се реши?

Общи условия

Активация на акаунт