® E-bay - тема 60

• 32 377
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Много, то не е за мен, за приятел, който си го чака вече якето.  Sad

# 511
  • Варна
Зи, веднага те поправям  Hug А, аз докато пиша ти си изтрила поста  Blush
Имам два акаунта - един с БГ адрес и един с английския  Peace И двата са ми вързани към един и същи акаунт в Пейпал. Ползвам си ги без проблем над половин година вече  Peace

desex, мерси!
Значи направо си плащам, без допълнителни настройки по новия профил... по отношение на акаунта в Пейпал?

# 512
Зи, веднага те поправям  Hug А, аз докато пиша ти си изтрила поста  Blush
Имам два акаунта - един с БГ адрес и един с английския  Peace И двата са ми вързани към един и същи акаунт в Пейпал. Ползвам си ги без проблем над половин година вече  Peace
desex  Hug
Ох, изтрих, защото явно живея с голяма заблуда.  Joy
Т.е.- може да си имаш колкото ПП акаунти си искаш и може да се верифицират с един и същи тел. номер ли, или как?  Rolling Eyes
А ще ме просветлите ли каква е ползата от 2-та акаунта?  Peace
Акаунта в ПП ми е един, но с него плащам и в двата ми акаунта в Ибей  Peace
Ползата е, че тъпите англичани виждат само "правилният" шипинг адрес и не може да стане объркване, каквото стана при доста момичета тук  Peace

Boritarkan, ми май нямаше доп.настройки  newsm78

bitter chocolate, докладвай го на Ибей тоя  Naughty Незнаел как станало търг, айде бе  Crossing Arms Ако беше свършил търга на 60 лири, едва ли щеше да вика, че го продава за 50  #2gunfire

# 513
Проблем ли е да продам нещо,което съм получила от ибей,например блузка,която ми е огромна?

# 514
Не, защо да е проблем?
Можеш да купуваш на едро в Ибей и да продаваш после на дребно дори.

# 515
Не, защо да е проблем?
Можеш да купуваш на едро в Ибей и да продаваш после на дребно дори.
зарадва ме много,благодаря  Laughing

# 516
  • Варна
Взех си пакетчетата от превозвача и отново съм доволна. Всичко отговаря на описанието раницата на Roxy е страхотна, една шапка Roxy за Сиси и бельо next пак за нея. Ботушките ми вече са пристигнали в Лондон, утре ще тръгнат и в събота са при мен.Simple Smile

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 15:03 от Flash*

# 517
  • Видин
Да попитам нещо. Simple Smile Вчера ми върнаха парите за една неполучена пратка. В статуса пише следното: Pending Until Nov 5, 2010. Транзакцията ще се превърне в Completed, когато сумата е вече по сметката или греша?
Много се извинявам, но ми е за пръв път...  Embarassed

Да се похваля и аз:

Сако Next
Риза M&S

Възмутена съм като чета за проблемите ви с англичаните...

# 518
Вчера питах един англичанин за един сервиз дали е за чай или кафе и той ми отговаря: Thanks for your interest but I'm very sorry this is a UK sale only.   Ама аз съм си с адрес на фирма посредник като основен адрес за доставки (от месец не съм го сменяла) Rolling Eyes Всъшност аз не искам да ми го праща до Бг, много нагъл ми се видя този англичанин, аз може там да си живея, той пък от къде знае. Все едно ако не съм англичанка сервизът няма да е в добри ръце  Laughing

# 519
  • В Европа!!!
Вчера питах един англичанин за един сервиз дали е за чай или кафе и той ми отговаря: Thanks for your interest but I'm very sorry this is a UK sale only.   Ама аз съм си с адрес на фирма посредник като основен адрес за доставки (от месец не съм го сменяла) Rolling Eyes Всъшност аз не искам да ми го праща до Бг, много нагъл ми се видя този англичанин, аз може там да си живея, той пък от къде знае. Все едно ако не съм англичанка сервизът няма да е в добри ръце  Laughing
Оххх и на мен редовно ми се случва  ooooh!.
" Все едно ако не съм англичанка сервизът няма да е в добри ръце  Laughing" -
  hahaha Joy hahaha Joy

# 520
Момичета,нали някой беше купил това
http://prikachi.com/images/830/2622830u.jpg
можете ли да дадете отзиви

# 521
  • В Европа!!!
Айде пак на помощ  Praynig
Как мога преди да ми е свършил търгът да го прекратя-аз съмпродавачът  Peace?

# 522
  • Варна
Момичета,нали някой беше купил това
http://prikachi.com/images/830/2622830u.jpg
можете ли да дадете отзиви
Не знам, но аз питах за него малко по-назад  Laughing Смятам да го купя по-нататък и ще мога да дам отзив към началото на декември Peace

# 523
  • До хладилника, който обичам
Проблем ли е да продам нещо,което съм получила от ибей,например блузка,която ми е огромна?
Стига да не е във форумите  Laughing

# 524
Айде пак на помощ  Praynig
Как мога преди да ми е свършил търгът да го прекратя-аз съмпродавачът  Peace?
само ако нямаш бидове, тогава можеш да го прекратиш  Peace
Виж някъде из опциите за търга трябва да имаш опция за прекратяване  Peace

Общи условия

Активация на акаунт