® E-bay - тема 60

• 32 360
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Радост, отговорих ти вече в темата за Пейпал към кого да се обърнеш и какво да направиш.
Да не повтарям и тук, да ставам досадна.

# 616
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Благодаря,Алекс,сега ще видя. Hug

# 617
Днес има пристигнал курс Peace

това е последната ми покупка Peace

Напоследък нищо не си харесвам

# 618
  • Шумен
.............
Напоследък нищо не си харесвам

И аз така, търся си нещо за коледното парти, ама нищо не мога да си харесам Sad, та ако някой вече си е купил нещо, моля да се похвали Simple Smile.
Похвал: Цък Цък  Peace

# 619
Записче  Peace
Къде съм гледала ,че не съм ви видяла и до сега тормозих една приятелка да ми обяснява..пък то тука всичко написано... Joy

# 620
Момичета, моля за съвет. Искам да купя детска кухня в ценови диапазон до 60 паунда. Бихте ли ми препоръчали продавач от който сте доволни и ако може да споделите какъв модел сте взимали?  Simple Smile

# 621
  • София
Мацки, за да е сигурно, че нещата ще пристигнат до Коледа до 30.11 трябва да съм приключила с пазаренето нали ( използвам посредник) ?

# 622
За Нова година нищо и не си търся, че не е сигурно къде ще сме изобщо. ))))

Арвен, на Габко ли има пристигнал курс? аз още нямам мейл или смс.

Garden, аз купувах миналата година, но моята беше от май тойс. Защо не погледнеш там, винаги имат намаление.
Нашата е на Тефал. Малката се скъсва да готви. )

# 623
  • София
Гарден, и аз съм на вълна кухни, в къщи пада едно бъркане, едно чудо  Laughing .След много търсене и сравняване на цените, снощи купих от Кауфланд  Mr. Green В Ибей една беше 27-лири, а в Кауфланд същата е 35 лв. Сега са на промоция, тази седмица  PeaceНие обаче харесахме една от 30 лв, по-добре изглеждаше като я отворихме.
В Май Тойс най-евтината е 10 евро, но с доставката и с нервите около чакането, не си струва. Говоря за кухни 65 см високи, като се убедя, че си играе и не я подминава, след година -две ще взема голяма. Ето, доста са
http://toys.shop.ebay.co.uk/Toys-Games-/220/i.html?rt=nc&_nk … sid=p3286.c0.m301

# 624
Момичета освен в продавалника къде пускате неуспешните покупки. Тоя продавалник много бавно зарежда та ако има друго място споделете че досега не ми се е случвало да попадна на неуспешна покупка но ето че стана.

# 625
Mirama , Mime-to благодаря.   bouquet

Принципно съм харесала този модел, но все още не съм взела окончателно решение. Ще бъда много благодарна, ако някой е купувал такава, или с подобни параметри, да даде отзиви. Искам да я взема за подарък на 5г. момиченце. Видях, че се предлага в Май Тойс, но не разбирам грам немски, а и се притеснявам дали ще пристигне до към 10 декември.

# 626
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2706553 … ame=STRK:MEWAX:IT да се похваля-за нова година и после мисля да я ползвам за една сватба,сега се търсят и обувки към нея

# 627
  • Бургас
Отваря ли ви се gixen-a?  Rolling Eyes

Арвен, аз още нямам мейл. Ти получи ли?

# 628
Отваря ли ви се gixen-a?  Rolling Eyes

Арвен, аз още нямам мейл. Ти получи ли?
не се отваря при мен

# 629
Нашата кухня е ето тази, от май тойс е купувана миналата година.

http://www.mytoys.de/Smoby-K%C3%BCche-TEFAL/K%C3%BCchen/K%C3%BCc … a02.08.01/1747543

Общи условия

Активация на акаунт