До Февруари мъничко остана,за да бъда горда мама!

• 20 549
  • 720
  •   1
Отговори
# 150
И аз съм чувала от доктори ,че от витамини за бременни се раждали бебета с големи глави ,друго не се постигало с тях  Sick .Сега разбирам ,че и много кг се качват  ooooh! .
За Арника пише много хубави неща в "Часът на мама",консултации с д-р Михайлов .Пие се месец преди раждането и в деня на раждането и облекчава процеса значително .Има доста примери от различни момичета ,които сеа много доволни от резултата  Simple Smile .

# 151
  • Mostly in my mind
от витамините за бременни се раждат бебета с големи глави ли?  Confused
някаква аргументация ще дадеш ли, че не ми е много ясно

# 152
И аз съм чувала от доктори ,че от витамини за бременни се раждали бебета с големи глави ,друго не се постигало с тях  Sick .Сега разбирам ,че и много кг се качват  ooooh! .
За Арника пише много хубави неща в "Часът на мама",консултации с д-р Михайлов .Пие се месец преди раждането и в деня на раждането и облекчава процеса значително .Има доста примери от различни момичета ,които сеа много доволни от резултата  Simple Smile .

clover_d, ще разкажеш ли нещо повече за тази Арника, че ми стана интересно Simple Smile

# 153
  • София
Теди  Hug, дано всичко е ок- пийвай си магнезий и австрийски вариант на но-шпа-да си полежиш уикенда  Peace

# 154
  • София
Аз не пия абсолютно нищо в момента - до началото на 4ти месец пиех фолиева киселина, док ми каза да я спра, питах за витамини но каза да не се напъвам към изкустени заместители като има още свежи плодове и зеленчуци на пазара и не пия и витамини. Абсолютно нищо, нямам оплаквания и досега съм качила 2 кг от началото - тегля се всеки ден.  Peace А ям стабилно и от всичко, 4 пъти на ден, доста тестени неща, шоколад, абе без ограничения

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 17:14 от Finty

# 155
  • София
Привет, банда Hug
За срещата в събота ме бройте и мен. Можем да резервираме маса в залата за непушачи, там и масите май бяха по-големи Wink
Вчера бях на ФМ и доки потвърди, че ще си имаме мъж newsm44 С бебо за момента всичко е ок и е мнооого много палав Grinning

Биричке, честито и от мен! Пожелавам ви дълъг и щастлив съвместен живот изпълнен с много любов и топлна  bouquet

рошавата гарга и аз съм на Прегнакеър, а качените килограми до сега са 5-6.

# 156
Пък аз днес потроших колата, ще трябва да купуваме направо нова май  ooooh! . На мен ми няма абсолютно нищо, благодаря на Бога! Бях тръгнала сутринта да сменям летните гуми със зимни, че при нас вчера заваля сняг, ама не стигнах, закъдето бях тръгнала  Sad. Главния път го бяха го почистили идеално, но отсечката между него и нашата къща не бяха успели още и... така. А уж карах бавно и внимавах. КАТ дойдоха след точно 2 минути, много ми помогнаха хората, извикаха ми пътна помощ, даже не ми написаха акт, че съм карала с летни гуми. Наистина съм МНОГО благодарна, че се размина всичко само с една лека уплаха, а кола ще купим. Куп излишни разходи, но това е нищо, пари се харчат и се печелят. Като си помисля само какво можеше да стане...
Та на Стейси - честита нова книжка и карай много, много внимателно!
elena_e, витамини и аз не пия и не смятам, при предната си бременност също не пих, чувствах се прекрасно, качих общо 9-10 кг и родих голямо здраво бебе. Според моята доки не ми е наложително, самата аз недолюбвам всякакви химии, гледам да ям повече плодове и зеленчуци (и без това са ми любимите храни и основна част от менюто).
Честито на Биричката и дъъълги години семейно щастие   bouquet!
Хайде да свършва тази седмица, че доста лоши новини през нея и през следващата и занапред да пълним темата само с хубави вести!

# 157
  • София

До колкото знам за витамините от които се раждат бебета с големи глави това е центрум матерна , но те са спряно от производство , а що се отнася до витамините явно на всеки му действа различно, моята докторка също не ми дава да ги пия , но за сега нямам никакви оплаквания за килограмите , аз ги пия от четвърти месец .

# 158
Качването на килограми не е свързано с приема на витамини. Просто си е сторго идивидуално за всеки. Съгласна съм, че витамини има в свежите плодове и зеленчуци, но аз не мога да си ги набавям от градината, а ги купувам. Поправете ме ако греша, но освен нитрати и пестициди, едва ли нещо друго мога да си набавя от тях. Освен това много боледувам и предпочитам да дам на организма си по-високи дози витамини, за да ми се покачи имунитета Grinning
Иначе с витамини или без аз съм качила вече 13 кг Embarassed

sssvetla добре че с теб всичко е наред, ламарини се купуват Hug

# 159
  • София
Качването на килограми не е свързано с приема на витамини. Просто си е сторго идивидуално за всеки. Съгласна съм, че витамини има в свежите плодове и зеленчуци, но аз не мога да си ги набавям от градината, а ги купувам. Поправете ме ако греша, но освен нитрати и пестициди, едва ли нещо друго мога да си набавя от тях. Освен това много боледувам и предпочитам да дам на организма си по-високи дози витамини, за да ми се покачи имунитета Grinning
Иначе с витамини или без аз съм качила вече 13 кг Embarassed

sssvetla добре че с теб всичко е наред, ламарини се купуват Hug
Точно така-напълно съм съгласна- от пазара няма био-продукти...така че по добре да си ги пия Simple Smile

# 160
  • София
За нитратите и витамините - има нещо такова, но в крайна сметка предпочитам плодове и зеленчуци пред директни химии. Изобщо всякаквите хапчета за набавяне на какво да е са ми много анти.

Какво ям - мисля че е балансирано и не съм увеличила количеството отпреди бременноста, може би сега го деля на повече отделни хранения и затова съм качила по-малко - сутрин половината дни мюсли с кисело мляко, половината тестяна закуска (обичам ги, признавам), някоя ябълка преди обяд, обяд супа с хляб и салата или нещо леко готвено, следобед моркови или грозде за хрупане или малко шоколад, вечеря много салата и нещо с месо и зеленчуци  Peace

# 161
Недейте сега да стряскате майките с такива изказвания за големи глави и бебета. Искам поне едно доказателство  Naughty Големи бебета се раждат само при наличие на диабет, а не от прием на витамини.

# 162
ето ме и мен днес Simple Smile

Бира с таратор Щастлив семеен живот и от мен!
честити гащи на новооткритите!

за витамините - пия прегнакер +, но с почивки, 14 дни пия, после 10-15 почивам... до сега съм качила около 6кг, мисля, че е нормално за 24-25та седмица, но и си тъпча тесто, много ми се яде...

Времето е страхотно, бяхме малко навън със Стефано, голям кеф му беше,че вече изкуква милия вкъщи.
Някоя мама ходила ли е днес на лекцията за речевото развитие 0-3г. в ЦУМ, да сподели, дали да я дебна тази лекция другия месец, че пак не съм разбрала, мислих, че е утре  Rolling Eyes ....

ааа за главите на бебетата след витамините - има се предвид, не че са големи, а просто заради повечето калции, се втвърдяват малко повече, не че излизат телетъбиси  Wink

# 163
  • София
Привет, банда Hug
За срещата в събота ме бройте и мен. Можем да резервираме маса в залата за непушачи, там и масите май бяха по-големи Wink

Хм, аз не знаех, че има и зала за непушачи. Живея на 10 мин пеша оттам, близо ми е, ще уговоря маса за 10ина човека за 30ти, пък колкото дойдем толкова  Peace

Ммммм, вече ми се хапва любимата плодова пита  smile3521

# 164
Ммммм, вече ми се хапва любимата плодова пита  smile3521
newsm10
и на мен, а после ще кажа, че съм качила от витамините Joy

Общи условия

Активация на акаунт