До Февруари мъничко остана,за да бъда горда мама!

• 20 551
  • 720
  •   1
Отговори
# 240
Софи не е ли такава, вярно, че е лятна т.е. май хавлиена, но можеш и запитване да направиш, пък ако имат то със сигурност няма да са на цена от 50 евро. Дано намериш, защото пък твоето си е чист удар в десятката  Peace, завидях ти от сърце  Wink
http://www.bebemarket.bg/bg/item/%D0%9E%D0%A9%D0%95-%D0%B7%D0%B0 … C%D0%BE-1684.html

Amidalka Hug Дано вече само хубави новини да разказваш. По-лошото е, че чак сега разбрах какво са имали под предвид "може да се притиснат главни кръвоносни съдове", а аз досега си мислех, че за мен е вредно  ooooh!

На мен преди малко ми чурна и кръв от носа. А бебо ме рита и още е навътре,малкия човек си свирка  Whistling, а мен ту ме е гъдел ту ме боли

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 13:34 от loryn

# 241
loryn да, това е летният вариант калъфка, но тя подобно на чаршафите с ластик се слага въху зимната, т.е. в моят случай трябва да я слагам върху старата. Казват и лятна, защото самият плат не спарва толкова и бебето не се поти вътре.Тук са по 20-25 евро- значи горе-долу на същата цена... Ама може пък да им драсна един мейл, да видим какво ще ми предложат.. Wink

# 242
Аз пък мислех, че ще помогна  Blush Дано да имат и от дебелите. Имаше толкова много неща, че наистина не обърнах внимание, но благодаря за съвета, защото и ние си взехме на старо столчето. Не, че се е захабила калъвката, но друго си е...

За възглавницата между краката на мен лично ми носи голямо облекчение, опитайте.

# 243
  • Somewhere over the rainbow
Здравейте ,брей това за спането по гръб не съм знаела,че е толкова вредно. Знаех само че е хубаво да се спи наляво и уж спя ,ама пък от три седмици си имам една постоянна болка горе под гърдите и понякога само по гръб не ме боли и ми е най- удобно. Иначе стомаха ми се втърдява през деня ,при разходките като попрекаля с ходенето. Ама ще внимавам вече и със спането.Благодаря за предупреждението на Амидала. Дано няма повече такива лоши случки.

# 244
 И аз си слагам възглавница между краката докато спя-много е удобно.Преди това спях само по корем, и сега понякога без да се усетя но беба веднага ме рита и се обръщам. Grinning

# 245
Амидалка  Hug,аз бях така с първата бременност...незнаех просто
Сега съм си с контракции пак , но пия МАгнезий и не ставам рязко и гледам по гръб да не заставам вечер Peace

Успокой се това е било малкото зло  Wink

Момичета аз пък попаднах на ето тази тема и доста се посмях ,тъкмо да разведря темата
Как да бъдем секси мами Mr. Green
http://blog.koketna.com/?p=637?utm_source=facebook&utm_mediu … ;utm_campaign=Iva

# 246
Аз също спа трудно,събуждам  се през един час,ходя до тоалетна поне 5-6 пъти,като спа надясно ме боли отляво тазобедрената става и изтръпва,по гръб не ми е удобно въобще а и знам че не трябва,а наляво като спа ме стяга сърцето и направо откачам...Случвало ми се е да стоя облегната на дивана с вдигнати крака и поддпряна с възглавници да спя седнала.
И аз имам контракции,въпреки магнезия,май се преуморих предните два дни и затова съм така.Вече не успявам да се справя с домакинството ,но докъдето мога.

# 247
  • София
Здравейте момичета.

Амидала, съжалявам за премеждията, аз май имах подобни, но в по-лек вариант. Снощи  коремът ми стегна и така си стоеше твърд доста време, в същото време бебето риташе и цялата под кръста пулсирах /леле какво обяснение му дръпнах/. Пих но шпа и съм заспала /с мощно хъркане според свидетеля  Mr. Green/. Тази сутрин пак същите изпълнения- твърд корем , пулсиране и здрави ритници и се запътих към спешния кабинет на Шейново, където само мен нямаше. Постояхме по-малко от час и си тръгнахме, защото не може човек да се вреди в този кабинет- имаше много спешни случаи    Sad Междувременно атаките вече бяха спрели...Та се чудя, контракции ли бяха, аз си мислех, че коремът се свива и отпуска, а при мен си стоеше само стегнат, или просто бебето ми е много шавливо и ритливо.

След обяд бяхме на лека разходка, обаче баба Меца, т.е. аз съм станала толкова дебела, че само пъшкам и охкам и се задъхвам зверски. бе...луда работа, жалко, времето беше много хубаво днес.

Успешна седмица на всички и се пазете!

П.П. Имам въпрос, ако сега бебето е с омотана пъпна връв няма ли начин да се отмотае, докато се върти в корема на мама? Моето досега е било във възможно всички позиции, а на една от снимките на последната морфология като че ли пъпната връв е около главичката, но нищо не ми казаха за секцио? Кога най-късно се насочва майката към секцио заради положението на бебето?

# 248
Амидала  Hug,дано повече да не се случват такива неща!Понякога обаче е от значение и някой да те информира. NaughtyБлагодаря ти за предупреждението  Peace.

Наистина се надявам да ни се случват само приятни емоции Praynig!

Лека и спокойна нощ !!!

# 249
Бройте ни и нас Simple Smile термина е на 1-ви Март. Ще е момченце Simple Smile

# 250
Little Evil това което ти се струва контракция за мен не е. При мен поне когато се получи контракция спирам да усещам бебето. И в момента в който тя отмине то започва зверски да рита. А това което ти описваш е по скоро доста шавливо и опъващо се бебе. Като застане така че да ми опъне корена на някъде едната страна я усещам като контрахирала, а другата не и усещам ритниците.

# 251
Добро утро Мами Hug
Радвам се,че при Амидала, са се оправили нещата Peace
И на мен ми се е случвало при първата бременностт, важното е да се взимат мерки навреме, за да няма повече подобни случки Peace
Аз ще водя баткото на лекар, че започва нещо дружно да ни боли гърло ooooh!
Иначе и аз да се оплача от неспане, по цяла нощ се въртя като пумпал, ставам да пишкам по 3-4 пъти, да завивам баткото иии съответно, чакам девойката да се нарита и да ми намести вътрешностите, както на нея й харесва и ако останае време да поспя Crazy
Абе голямо ритане голямо нещо му дръпва моята мома, и ме рита навътре някак си, имам чувството че със ръчички намества мойте органи Joy, най й харесва да ме рита във левият яйчник Crazy
Хубав ден от мен момичета и на всички които имат нужда от стиснати палчета днес, ги имате от нас с бебка  bouquet

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 08:11 от nadejdata

# 252
Добро утро

Момичета, това гледахте ли го по новините, че нещо съм изпуснала?
http://www.standartnews.com/news/details/id/83749/

# 253
Здравейте коремчета Hug
Доста отдавна не съм писала,но имам доста работа и няма кога,но гледам редовно да Ви чета.

За майчинството не съм го гледала по телевизията но това което чета нас това не ни хваща?

Лек лед за сега Heart Eyes

# 254
Добро утро

Момичета, това гледахте ли го по новините, че нещо съм изпуснала?
http://www.standartnews.com/news/details/id/83749/
Добро утро. Благодаря за кафенцето.
А относно тази новина зная от около седмица.
Най-вероятно ще го приемат от 01.01.2011.
Предния път когато са увеличавали базата (преди това е била 6 месеца) имало мами изгорели за по 1-2 дена, т.е. чиито 45 дневен болничен е издаден след 01.01 или иначе казано с термин след 14.02.
Сега още не сме наясно дали ще е така, ще има ли заварено положение или не.

Общи условия

Активация на акаунт