До Февруари мъничко остана,за да бъда горда мама!

• 20 549
  • 720
  •   1
Отговори
# 375
joana_an  като гледам сме и с близки термини  Hug

# 376
  • София
Дааа чудна работа  bouquet

# 377
Честито на именниците  bouquet и благодаря за почерпката bowuu

много ме мързи днес Embarassed

# 378
  • София
Моят пъп не е изкочил същом но то и преди не ми беше, а линията си я имам отдавна.
Аз също не съм спала цяла нощ, проблеми у дома и незнам. Много ме е страх да не ми се наложи да се изнасям, защото просто незнам какво ще правя. А като гледам нещата не са на добре! Просто нямам думи  Cry

# 379

Беба, аз живея в Бояна и също с термин като вашия  Simple Smile

# 380
Честито на именниците Simple Smile
Я да ви питам, понеже гледам, че по- назад обсъждахте чайовете, чували ли сте за някой вид чай /освен от малинови листа/, който не трябва да се пие по време на бременност, че аз по принцип чай не обичам, обаче последно време много ми се пие, а сигурно ще ми е трудно да намеря този специалния за бременни  Peace

# 381
  • Varna, Bulgaria
Здравейте и от мен!
Първо честит имен ден на всички именници и на всичките, които празнуват заедно с тях  Hug И благодаря за почерпките Simple Smile
amidala13 и аз много искам да ни е лилава спалнята, но още се боря с мъжа  Wink Сигурно след известно време , ще се предаде  Laughing
И при мен няма изскочило пъпче, предполагам, че няма да ми изскочи, както и с Валентина не се получи това. Линия Негра не мога да преценя дали имам, сякаш не, с Валентина се появи доста късно, но и беше толкова бледа, че да се чудиш има ли , няма ли   newsm78
Доста мами с професия "юрист" сте се събрали Simple Smile
Бебока ми е доста активен тази седмица, то се и очаква де, вече каката и татето го усещат и се "струпват" ръцете им върху корема ми  Laughing
Бенджи, с Валентина бях така, почти не се усещаше, чак накрая, когато вече й беше тясно усукваше яката корема ми в невероятни форми. Радвай се, че ще ти е мирна главата, и ти ще започнеш да усещаш бебчето по-осезателно, явно е някоя нежна мацка и за това... Нали малка дама чакаше, или се лъжа  Rolling Eyes
Fantasy_Girl , този чай, който Totoni пие , чедва ли ще го намерим в БГ, но понеже аз обичам чай-всякакъв по принцип, мога да ти предложа да пуснеш в търсачката примерно"билков чай+бременност" и ще ти излязат доста резултати. Аз лично бях чела доста за билките по време на бременност, ама беше в началото на бременността и съм забравила. Никъде не видях да пише нещо противопоказно за Мурсалския(който обожавам, както и Бъз) чай по време на бременност и си го/ги пия с удоволствие.

# 382
Kally, благодаря ти за отговора, на мен ми се пие чай от лайка и плодов, но в плодовия 80% е черен чай и това ме притесни, но сега като гледам от списъка с билките в http://www.biberonbg.com/info/herbs_and_pregnancy.htm черния чай не е толкова вреден, така че може да си позволя една чашка, с която да заместя сутрешното кафе  Rolling Eyes

# 383
Гледам че говорите за чайчета. И аз напоследък сутрин пия плодов ( който е с черен). Мен също малко ме притесняваше това, но пък чая ми е за сметка на кафето.

# 384
И още нещо от мен - не знам кой каза, че се е регистрирал в www.whattoexpect.com но е много полезен сайт /за англоговорящите Wink / аз се регистрирах и в още един http://www.pregnancy.org/ като и в двата има много интресна и полезна информация, в този, втория, има даже разни съвети за мами, които са рядко време с половинките си /като мен/, статията се казва Long distance pregnancy. Има интересени неща, горещо препоръчвам и двата сайта  Peace Hug
И нещо за движенията на бебетата http://www.whattoexpect.com/pregnancy/pregnancy-health/move-it.aspx

# 385
Честито на имеенниците,да са живи и здрави!!!
Пъпчето не ми е изкочило още но вместо линия негра имам белег от операция -така че същото Laughing
 За чайчетата -аз пия някакъв от кокос и манго или нещо такова .На него пише че е без кофеин,но все пак не прекалявам ,пия рядко.От кафето обаче не мога да се откажа-всяка сутрин си пия.По слабо и разредено с вода . Laughing kaffeetrmker_2

# 386
Аз си позволявам по едно кафенце на ден! Бебчо ми го мериха миналата седмица и ми се скараха че върви много пълничък - вече е 627 гр. При вас как е!!! Heart Eyes

# 387
Има ли мамчета които ще са планово секцио в бившата Тина Киркова ! Моето бебче върви едричко, къса пъпна връв, заченато е ин витро и ми препоръчват секцио. Ако има и други такива мами да ми пишат на личния!!! Heart Eyes

# 388
Моят пъп не е изкочил същом но то и преди не ми беше, а линията си я имам отдавна.
Аз също не съм спала цяла нощ, проблеми у дома и незнам. Много ме е страх да не ми се наложи да се изнасям, защото просто незнам какво ще правя. А като гледам нещата не са на добре! Просто нямам думи  Cry
Ей недей да се тормозиш с такива мисли,не си спомням дали споделяла проблемите си тук но винаги има разрешение,след като има проблем...мъжа ти да е до теб и да те подкрепя а пък другото майната му Mr. Green,то никой не е цъфнал и вързал все искаме нещо ....я нова къща,я нова кола...аз луднах по скъпа количка а у дома,дограма ще сменяме сред зима,ама пусти заеми,кое по напред,клише е ама си е така ЗДРАВИ да сме Peace

# 389
  • София
Честито на именниците Simple Smile
Я да ви питам, понеже гледам, че по- назад обсъждахте чайовете, чували ли сте за някой вид чай /освен от малинови листа/, който не трябва да се пие по време на бременност, че аз по принцип чай не обичам, обаче последно време много ми се пие, а сигурно ще ми е трудно да намеря този специалния за бременни  Peace
http://www.biberonbg.com/info/herbs_and_pregnancy.htm може да те ориентира

Общи условия

Активация на акаунт