До Февруари мъничко остана,за да бъда горда мама!

• 20 549
  • 720
  •   1
Отговори
# 660
Ехе Еспиноза то за осигурени по-скъпо     Rolling Eyes
Не виждам логика. То по-добре и да си осигурен, да излъжеш, че не си и да си плащаш като неосигурен.

Растина, не мога да определя за условията вътре, тъй като мога да сравня само с ВИП на АГ-то, че там съм била на посещение при приятелка.
Иначе е чисто, светличко, но за ен изглежда депресиращо, но може и да е ОК за държавна болница       Thinking

Няма да казвам за съгрешенията, защото  лек алкохол(вино, бира) си пийвам, ама не го смятам за съгрешаване.      Whistling
За секс нямаме забрана, така че и това не го броя, нищо че от скоро таткото така или иначе ми го спря с думите: "Аз да не съм извратен, вътре има бебе"     Tired

# 661
По темата:
Аз прегрешавам само в мислите си Innocent
Много ми се ядат френски сирена с бяло винце. Вино пия понякога, половин чашка, но за сирената само си мечтая. Пие ми се Джак Даниелс с бадемки и да си запалим наргилето с мъжо Blush
Напоследък хич не ми се прави секс, станала съм една такава, само като си помисля и всички кости започват да ме болят Joy

# 662
  • област Варна
Бенджолина всички се бъркат, защото никой не забелязва, че осигурените им влиза престоя и грижите за новородено в цената на раждането, а неосигурените си ги плащат отделно, т.е. за нормално раждане
осигурен - Епидурална упойка  135 лв. + Нормално раждане   810 лв. = 945 лв.
неосигурен - Нормално раждане 790 лв. + Епидурална упойка 110 лв. + Грижи за новороденото 145 лв. + Престой първи ден следоперативен ден (обикновена стая) 110 лв/ден + Престой (обикновена стая) 2*80 лв/ден = 1315 лв.

Evridika как ми напомни за една хубава вещ в нас, ама незнам в кой гардероб е завряна... но като родя ще си я изкараме пак с мъжо.

# 663
Бенджолина всички се бъркат, защото никой не забелязва, че осигурените им влиза престоя и грижите за новородено в цената на раждането, а неосигурените си ги плащат отделно, т.е. за нормално раждане
осигурен - Епидурална упойка  135 лв. + Нормално раждане   810 лв. = 945 лв.
неосигурен - Нормално раждане 790 лв. + Епидурална упойка 110 лв. + Грижи за новороденото 145 лв. + Престой първи ден следоперативен ден (обикновена стая) 110 лв/ден + Престой (обикновена стая) 2*80 лв/ден = 1315 лв.
Ясно, схванах.     Crazy

# 664
  • Varna, Bulgaria
Добро утро,
Честито на Амидала, да сте живи здрави и много много да се обичате  Hug
За изповедническата тема  Wink и аз признавам, че ми се припалва понякога, но не съм го правила, вероятно чак след като спра да кърмя отново ще се върна към този вреден навик, но тайно вътре в себе си се надявам да е минало достатъчно дълго време, за да не започна отново...
Признавам за алкохола и аз, при мен е по глътка бира (вино червено обожавам, но за разлика от espinoza не изтрайвам на киселините, които се получават ужасно силни), дори от началото на бременността си имам преглътнати 3-4 глътки ракия (и мен не ме бийте  Mr. Green ), а иначе в първия триместър много ми се прияде Бри , купих си един резен 250 г. и си го изядох сама-това ми са май греховете.
За секс и ние нямаме забрана, но определено може да мине за мираж  Rolling Eyes

# 665
Кали ти в АГ-то ли ражда първия път? Ако да и не е било на ВИП етажа, може ли да разкажеш малко, че никъде не откривам тема да обсъждат как е на 4-тия етаж.
Знам, че е било отдавна, но пак е по-добре от нищо.

# 666
Вакуум екстракция / налагане на форцепс    200 лв.
Цезарово сечение                                     1215 лв.
Цезарово сечение (близнаци)                     1600 лв.

По - голяма глупост не бях чувала скоро, честно!  Rolling Eyes Затова, че ще извадят едно бебе повече да платиш 400 лв. отгоре!

# 667
Еспиноза,надявам се да не ме линчуваш,но имам предложение за новата тема  Whistling

Февруарски мамчета на топличко стоят и от студа не се боят.

# 668
Изкушения само на сън...с един герой от Вампирски дневници Embarassed,иначе на яве и мъжо ги обичам често,ние нямаме забрана но някакси сами си я налагаме не е същото много е странно Crazy....едно голямо хипо се чуствам,а представям си за мъжа ми какво му е да пипа това шкембе Mr. Green

Цигари-никакви,но ми се ще от време на време
Алкохол-не пия принципно и не ме блазни
Храни-сладко всеки ден Flutter,баници бозички....абе угаждам си
Какво друго може да се брои за изкушение незнам newsm78

Бенджи за раждането у дома на онази жена за която започнахте да говорите....на кафенцето преди да ни изпратите с Bo,досети ли се?
Еспиноза-сигурно ли е че в 810 лева е вкл.и престоя? че моя приятелка е звъннала и са и казали че е отделно....офф тез пари

Заради разликата в цените чесно се замислих да направя един хибрид между МД и Окръжна и ще ми излезе наполовина сумата
Ако съм във ВИП-45лв на ден сама с баня и бебо с мен + храна и посещения,викам си моя доктор!!!!без избор на екип+ епидурална(която трърдят че може да ми я сложат Peace

Анестизиолога в Окръжна как се казваше?Бенжи сещаш ли се името му Rolling Eyes

# 669

Бенджи за раждането у дома на онази жена за която започнахте да говорите....на кафенцето преди да ни изпратите с Bo,досети ли се?

Анестизиолога в Окръжна как се казваше?Бенжи сещаш ли се името му Rolling Eyes
А сетих се за кое раждане говориш, но не го обсъдихме повече. Ще разпитам следващия път повече.

За съжаление не се сещам името на анестезиолога.

# 670
Да си призная честно, доста време прекарах пред ценоразписите докато чаках за преглед и постоянно се чудих за цените. Но пък имам приятелка, която май вече и остана седмица до раждането и тя ме светна за цените та се пооспокоих малко и сега Espinoza потвърди. Пък нашия доктор им държал ръцете  Grinning докато раждат. Колкото до АГ малко ме притеснява -винаги, като минаваме оттам има два три рома и викат отдолу "какво е" на сестрите ромки, а от другата страна ромски мами с новородени си купуват баници  Blush, та категорично казах Не-това има вече в повече.
Кантара ми се развали  hahaha това най-хубавото нещо, което ми се е случвало скоро

# 671
Здравейте, ние пътувахме доста с мъжа ми и отдавна не съм писала. Няма да мога да прочета всичко, което сте писали, но се надявам да се включа активно оттук-нататък.  Simple Smile
За изкушенията и аз често си позволявам сладичко и тестени и малко Сангрия, а иначе от кърменето на дъщеря ми съм се научила да пия безалкохолна бира и нямам проблеми с набавянето на едно от любимите ми неща за пиене - бирата.

# 672
Добро утро на всички  Hug

След малко ще метна някоя снимчица от вчера, да не кажете, че съ несериозна... Wink

Иначе да кажа за прегрешенията - цигарите ги бях намалила последната година преди да забременея до минимум, така че когато разбрах за бебо - си ги прекратих без проблеми, грам не ми се е припалвало до сега... Simple Smile

Ако за прегрешение могат да се считат няколко филийки с пастет  - значи бройте ме и мен в "грешните" и покаялите се... Joy

# 673
Кантара ми се развали  hahaha това най-хубавото нещо, което ми се е случвало скоро

това е забранена вещ у дома Naughty...няма да се тегля вече!!!!! за октомври съм качила 2кг...а още не е свършил Joy

# 674
Добър ден и от нас!
Това с цените, да ме извинят мамите, които ще си плащат, но за мен си е излишен разход! Едни 800 или 1000 лева бих си ги изхарчила с кеф за детето, вместо да пълня джоба на някой лекар, аз съм решила да раждам при дежурен, живот и здраве.
Относно прегрешенията:
Цигари: отказах ги малко след като разбрах, че съм бременна, пуши ми се от време на време, но се надявам да не пропуша след раждането
Кока- кола: от време на време прекалявам с нея и нощно време не мога да спя  Mr. Green
Алкохол: биричка си пиех лятото, сега сигурно ще мина на тъмна, защото много я обичам, вино съм пила само веднъж, но като цяло рядко си позволявам какъвто и да е алкохол
Секс: не сме сирали, но като се виждаме рядко, все едно ни е ограничен  Laughing
Меки сирена: ОБОЖАВАМ, но откакто съм бременна не съм яла изобщо  Sad
Плодове /ако може да се броят като прегрешение/: както винаги, прекалявам с тях, и 10 килограма да има вкъщи няма да останат, последно време ям много круши, банани и портокали, ябълки дъвча също по много, защото ми помагат за киселините.

Общи условия

Активация на акаунт