До Февруари мъничко остана,за да бъда горда мама!

• 20 549
  • 720
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Добро утро! Amidala, всичко най-хубаво ви желая, дълги години семейно щастие и много деца!
Стиснати палци за всички, които имат нужда.

# 556
Амидала,успех на днешния ден и нека остане незабравим за теб!Не забравяй да споделиш някоя снимчица от събитието с нас  HugТова е за теб

Момичета,честит първи сняг  Heart Eyes.Много се радвам да стоя на топличко и да гледам през прозореца,макар че по-скоро е като дъжд на моменти  Party
hey_ya,какви глобули ти изписаха на тебе за гъбичките и колко дена ще ги ползваш?Моите са за 15 дена и на мъжа ми някакви 2 хапченца за през устата,които струват 11лв  ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 09:24 от Анонимен

# 557
ДОбро утро...

По темата снощи много се хилихме с моя мъж..повод-бельото ми Embarassed  хахахахах много е смешно наистина,и той милия ама от къде ги извади тези големи гащи hahaha,много се смяхме а аз си накупих едни безшевни универсален размер...всякакви цветове и си ги запасвам яко до половината корем Mr. Green....като ме видя мъжа ми директно се  Shocked....а после секс,къв ти секс нищо еротично нямаше в мен освен гърдите Joy

Вие с нормално бельо ли ходите-аз с батето ДА ама сега хич не ми удобно все ми се отбелязват ластичетата на прашките а те ми се забиват в д...то

Иначе татковците стават изкл.СМЕШНИ след като се появи бебето...а не докато бременеем Peace,моя беше станал такава компетенция за кърменето че може спокойно да изнесе няколко лекции с ЛЛЛ Crazy...това е в кръга на шегата Laughing

Хайде после пак,малко да пооправя у дома.

# 558
Амидала, Честито и от мен   bouquet
Да сте живи и здрави и винаги да се подкрепяте, обичате и да си прощавате!
Да се радвате на живи и здрави дечица newsm51
Момичета, моля ви не споделяйте сънищата си Praynig
Че снощи такива дивотии сънувах,че страх ме лови ooooh!
Аз вчера се посмях,ама сега съм.. с  ларингит Confused
Много се шашнах ,но взех мерки дано да ми се размине, сега ще звъня на личната да я питам какво мога да вземам Tired
Честит Първи сняг на тези при които вали, тук няма Crossing Arms

# 559
Здравейте на всички! Аз не съм влизала от 1 месец (едва вчера ни прекараха интернет) и вие сте изписали 4 теми. Честно казано много ми се видя сега да чета всичко  Embarassed . Ние бяхме в процес на местене и голям зор беше, изобщо не ми харесва на новото място, но за сега и с кран да искат да ме местят няма да се дам  Naughty . Много ми дойде за 3 дни събрахме багажа, боядисвахме, чистихме и карахме 700 мили и за капак и двамата болни... Луда работа  Crazy  Гледам, че много от вас са започнали с покупките.  Може ли един списък на по-големите неща поне , на какво сте се пряли или купили, например : Количка - Грако (модел... може и линк) , столче/кошче за кола - Чико (модел) и т.н. Аз от вчера съм в процес на оглеждане по магазините (онлайн) и си правя списък, като избера нещата ще ви ги пусна.
Колкото до темата за татковците, нашият нищо не може да почувства още. Все казва има време, чакай да се роди... , а да говори на коремчето не може , странно му е много. Не му се сърдя, зная че се вълнува и може би се притеснява повече.

# 560
Амидалка....прекрасен ден ВИ желая,това ще е още един ваш общ празник Hug
Усмихвайте се ,обичайте се и си прощавайте...заедно в това е ключа за успешен брак  bouquet

# 561
  • София
Aмидала честит празник и много щастливи семейни дни  bouquet

# 562
ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ!  Nature Snowman
Ама то си вали не се шегува!  newsm78

Амидалке, желая ви много семейно щастие и прекрасно бъдеще! И може да не го настъпваш ами направо му бий един шут в г*за, че те това заслужават!

Моят мъж няма кой знае какви изцепки, освен че в началото като ме видя да си мажа за първи път корема ми се скара /абсолютно сериозно/, да не се излагам, че на детето щяло да му мирише!  smile3544

# 563

Аmidalka  Hug Прекрасни семейни дни и бурни нощи
Издебваш го, заглеждаш се и когато той погледне какво гледаш така Ти го изненадваш и настъпваш  Mr. Green
За бельото на мен просто не ми стават вече прашките и ми стоят под корема и ме стягат. И аз си купих едни ей такива гащи  Whistling, но пък колко ми е удобно и си загащвам корема в тях. А милото ми казва е виж колко са ти спортни  hahaha смешко. Хвана ме срам чак от кардиолога- аз естествено не съобразила, че ще се събличам и естествено с рокля  hahaha та накрая бях по огромни гащи, чорапи със силикон обаче, тумбак и сутиен  с огромни цици hahaha
Вчера пробвах палтата..и само една пелеринка ми става....на мама  Embarassed
Честит Ви първи сняг-ние сме си на дъжд, но пък и не очаквам да завали, дори не съм пуснала никакво отопление.

# 564
  • София
Valeria81, изписа ми clotrimazol глобули за 6 дни и крем пак такъв. А за мъжа ти какви са хапчетата?

Loryn, като каза палта, да се похваля -  вчера свекърва ми ме изненада много приятно с една страхотна пелерина. Много съм щастлива, защото нямах нищо по-дебело за студените дни.

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 10:28 от hey_ya

# 565
loryn хахахах направо си те представих Mr. Green...ама с тези силиконови чорапки не ти ли замръзва дупата newsm78,аз не слагам затова иначе  е удобно.

Мъжете не ни разбират ама хич,само това мога да добавя по темата...днес му казвам че ще ходя на Отворените врати в Окръжна болница Варна а той И защо...обеснявам че искамда видя условията...а той Глезла!!! Защо-защото искам информация  ooooh!,ядоса ме Crossing Arms

Варненки някой ще ходи ли???

# 566
Издебваш го, заглеждаш се и когато той погледне какво гледаш така Ти го изненадваш и настъпваш  Mr. Green

Да де, и аз това викам.
Издебваш го, заглеждаш се и когато той погледне му биеш един шут в  г*за!!!

anilevI, аз по повод на "глезла" - та, се сетих, че бях чела в някоя тема как един мъж закарал жена си да ражда и чакал, нали, да се роди бебето и после и обяснявал как той умрял от студ навън, а пък тя си раждала вътре на топло!  box

# 567
ааа Аз съм се запасила и с три чорапогащника, само дето при нас до вчера си беше 20 градуса пък и аз от колата в клиниката.
Колкото до мъжете-моето мило постоянно така се грижи за мен, че ме досмешава от докторите. Все едно той бременен-дори тръгнал да ме облича в по кабинетите-чакай бе аз де не съм.... И ми бърше размазаното от грима (от смях). И ми дава винаги съвети-да не се къпя с много топла вода, да не ям мазно и т.н. без брой.

Хубав и усмихнат ден   bouquet
Днес вече ще си свърша шала
Колкото до сънищата моите са направо.... особено този с млякото бррр побиват ме тръпки-не беше от хубавите

Пчеличке  Joy ми какво се е помайвала да ражда по-бързо

# 568
Честит първи сняг момичета (поне в Софето).
Честито на Amidala и от мен.
За бельото - аз още в началото си взех по-големи и еластични памучни прашки и са ми супер удобни. Не ми се впиват никъде. Макар да съм наддала повече от допустимото за този етап (12-13 кг).
Вчера бях на 3Д при доц. д-р Димитрова. Бебо е добре, 2 седмици по-голям се движи. Момче. Здравичък Simple Smile
Иначе таткото от самото начало е на седмото небе. Още като нямах корем ми само искаше да го гали и целува и си му говореше. Сега малко свикна ама пак си го гали и му говори Simple Smile Аз съм по-дръпната в случая. По не ми се отдава да му говоря... ама се старая Simple Smile Поне му пуска музика  Joy.
Весел и прекрасен ден ви желая.

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 11:08 от Parcalcheta

# 569
Amidala, хайде успех, и нека усмивките да не слизат цял ден от лицата ви! С теб сме!
Желая ви много щастливи мигове, много сплотеност, любов и разбирателство...  Hug

На мен един комшия ми подшушна да си настъпя мъжа, аз бях забравила  Joy

Относно темите, аз предлагам да не се ангажираме ежедневно с нещо специално... Така или иначе си обсъждаме всичко, което ни интересува... Нека си остане свободната дискусия!  Peace

Снощи си купих червено цвекло за сефте.  Crazy
Голяма касапница настана в кухнята.... Ако бях излезнала някъде, някой можеше да си помисли, че мъж ми ме е утрепал...  Joy Добре че намерих сили след всичкото рендосване, да изчистя....  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт