Звездни компромати-82 част

• 60 128
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
# 421
Аз пък за скулите си мисля, че е от отслабването и грима. Не е оперативно.

# 422
Цял живот трябва да е благодарна на този, който я е посъветвал да стане брюнетка!  Mr. Green

# 423
# 424
Абе имам подозрения, че дори и по тези снимки, в смисъл непрофесионални, е играл фотошопа. Или пък има страшно много кит. Мъча се да си спомня дали тук съм гледала стари снимки, на които кожата й не е така перфектна по принцип. Както и да е, сега изглежда в пъти по-добре.
на снимките има много фотошоп.
Aз, когато видях николета наживо и имах възможност да я разгледам, останах най-впечатлена точно от прекрасната и кадифена кожа (казвала съм го това нещо и преди в тази тема). Не отричам, че има фотошоп по снимките й, но не мисля, че се налага да оправят точно кожата.
Другите ми впечатления от живата среща са: ненормално негърски тен Mr. Green, малко къси крачета, много малко носле. Simple Smile

# 425
Някой питаше как така сега е с по-изразени скули Николета и я бяхте заподозрели в оперативна намеса. Аз на снимките от ученическите си години приличам буквално на месечина в лицето, а сега си имам скули. Според мен наистина с годините чертите на лицето се изострят и ако си бил кръглолик, придобиваш по-нормален лицев овал.
нейната разлика е за 2-3 години , няма и толкова ..

и какво е странното  Thinking

Анелия може и да не е "много слаба", но има доста хармонична фигура, според мен, и е много секси  Flutter

# 426
 На мен НЛО-то повече ми харесва с руса коса.

# 427
# 428
# 429
В този ѝ период я харесвах най-много Николета-та.
Весела Тотева ми харесва без грим Тя за футболист ли е женена?
Със Стоичков и Елин Топузаков  

# 430
В този ѝ период я харесвах най-много Николета-та.
Весела Тотева ми харесва без грим Тя за футболист ли е женена?
Със Стоичков и Елин Топузаков  

С Елин Топузаков е
А коя е тази Благовеста?

# 431
# 432
# 433
Много ми харесва Вероника, но този делови стил не й отива за в кръчмата.
Ако беше сред клиентите на заведението, а не певицата - нямаше да имам забележки  Peace

# 434
Червилцето и нещо не ми харесва Naughty, но иначе е много симпатична.

Общи условия

Активация на акаунт