Скорпионките ...прекрасни...-2

• 30 286
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
..... Винаги страстта ми е била медицината. Дано някой ден...

По- добре да охладиш овреме тази страст. Мога да помагам Simple Smile

# 91
Дренка сякаш е права, Велветке не ти трябва това.
Аз съм кинезитерапевт.

# 92
 Здравейте!

Няма ли рожденици днес?

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички, които празнуват днес!

БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!  bouquet

# 93
  • При децата ми
Добро утро момичета! Hug
Честит рожден ден на двете скорпионки от предните дни!  bouquet Да са много здрави, обичани и желани жени! nbirthday  party023 Tada Gift
Аз работя като секретар на една комисия. Завършила съм социална педагогика и психология. Имам огрооомен интерес към медицината, но вероятно ще си остана само с него. Mr. Green Май малко късно съм се сетила.
Иначе и за мен тази(a и май не само тази) година в личен план беше изпълнена с не дотам положителни емоции. Много нерви, много ядове, огорчения и т. н.... Tired Много се надявам другата година да е по-щедра в личен план от тази. Praynig
Сега ви оставям, че работа ме чака! Simple Smile
Лек и успешен ден на всички!
Ааа, и честит имен ден на всички, които празнуват днес! Живи и здрави да са! smile3525

# 94
  • Варна
Имам рожден ден днес момичета!!!

Черпя ви стриптийзче и коктейли, мацки. Приятна вечер! newsm44 newsm51

# 95
мама-хипопотама ,Честит Рожден ден Hug Желая ти здраве, любов и скоро да гушкаш още едно скорпионче

# 96
Честит рожден ден, Йолилита и Мама Хипопотама! Весело изкарване на празника и много щастие!

Аз съм доста меланхолично настроена, липсва ми приятел от студентските години, с който си говорехме за какво ли не над бутилка с коняк...Ех, младост, сега на дърти години човек внимава какви ги приказва и не смея да си отпусна душата...

# 97
Аааа, не така. Аз снощи пийнах винце за здравето на всички и си развързах езика с разни приятели. Днес мисля да повторя, някак си се чувствам във свои води.

# 98
Мама Хипопотама, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Много здраве и късмет ти желая!
 newsm51

Аз винаги говоря глупости като пийна:-) Донесоха ми много хубаво винце от БГ, ама нямам чаши мрън.... до края на седмицата трябва да си купя, че чакам гости.

# 99
                        Мама Хипопотама,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 100
Добро утро! Hug
мама-хипопотама, Честит рожден ден на патерици!   bouquet
Да си жива и здрава и леко и безпроблемно раждане!

И аз ... таковата да почерпя, че хем ми е ред, хем ми се пада: Party

simplyaven, Ч.Р.Д и на теб!(алкохолът е от теб)
Здраве, любов, късмет...  и пари безчет!

# 101
Mam4e, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти безгрижна година, много веселие, щастие, любов и успехи! Тортата е чудна Simple Smile

Честито на всички, които празнуват днес!

Аз днес съм си вкъщи, почивам си преди утре. Или по-точно ще се съсипя от приготовления.

# 102
Ей го идва и алкохола!  Grinning

Наздраве, момичета! Мамче, мама хипопотама и всички необявили се рожденички - за лека, късметлийска, изоблина на хубави емоции година!   bouquet

# 103
Честит празник, Мам4е, simplyaven и Хипопотамче!
Здрави и окрилени да сте!   bouquet Hug

В темата има ли "канадки"?

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 09:33 от Лейди ФиЛ

# 104
  • При децата ми
Добро утро мацки! Simple Smile
Мамче, simplyaven, честит рожден ден! Да сте живи и здрави! Много любов и късмет ви желая!  bouquet Днес-много весел празник и наздраве!  bdbaloni smile3510
Мама-хипопотама,жива и здрава и ти!  bouquet Леко и безпроблемно раждане и на финала едно сладко скоприонче! Hug

Общи условия

Активация на акаунт