Скорпионките ...прекрасни...-2

• 30 291
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
О, това с нацелването на лускозните стоки го има даже в описанията на Скорпионите, по дифолт си е. Даже има определени професии - оценители, брокери и дилъри на антични и арт предмети, където има и въпрос за зодията, Скорпионите са с предимство.  Grinning

# 571
ani27 , честит имен ден...да си носиш името със здраве и то да ти носи много късмет  bouquet

Относно съдбата аз пък вярвам,че човек има две или три насоки, които може да избере, за да изживее живота си...

Обичам ''уникалните'' вещи...като вляза в магазин или веднага откривам нещо, което ми харесва, или нищо не ми харесва в магазина...почти винаги взимам последна бройка и почти никога не съм виждала някой да носи като моите дрехи...но то може би защото аз се обличам в строг стил...

За връзките...да сигурна съм, че докато обичаме и искаме да сме с даден човек сме абсолютно моногамни и така докато се пропука нещо в отношенията...

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 01:04 от _KIARA_

# 572
Защо за разлика от нас? Аз също съм имала такива връзки и по принцип мисля, че мъжете се амбицират много яко ако усетят, яе ги третират като секс играчка. То си е направо рецепта за сериозна връзка, ако обаче е искрено.  Wink

За нацелването на уникални неща, и в линковете, които бяхме пускали преди си го пишеше - жената Скорпион винаги се отличава. Може да е един ретро шал или антикварно бижу, или просто начинът на подреждане на мебелите в къщата й, но винаги е различна по някакъв начин.

# 573
Ууууууууу, и аз обичам да съм уникална, различна. На сватбата бях в бордо корсет и пола. Всеки ден съм различна, нямам стадно чувство.

За секс-играчката, лично на моят мъж леко не му допада да съм такъв хищник.

# 574
От една страна, той ти е мъж, така че що годе приемливо. Но от друга, именно защото ти е вече мъж, е малко странно. Лично мнение.  Peace

# 575
А, старая се да го пречупя. Той е на моменти, ама предполагам като всеки мъж. И аз съм така. Понякога съм хищник, понякога съм кротка като агънце  Crazy

Да Ви питам--хората заобикват ли Ви бързо? Ама ей така--всички да Ви обичат и да Ви се възхищават...

# 576
Мен-не. Аз и не държа. Обикновено, когато се запозная с някой се държа резервирано, преценявам го, ако го харесам и одобря, може да ми е познат или приятел. Нарочно се държа леко надменно, за да не ми досаждат хората Mr. Green. Това да те харесват всички е нелепо...............по-скоро да се правят, че те харесват, нека сме честни, повечето хора са такива лицемери и използвачи..................В приятелският списък(но трябва да са минали проверката), хората се радват на бонуси, разбирай не само добро отношение, но бих направила доста невъзможни неща за тях Wink
Относно секс играчките Thinking hahaha Абсолютно вярно, това доста амбицира мъжете!

# 577

Да Ви питам--хората заобикват ли Ви бързо? Ама ей така--всички да Ви обичат и да Ви се възхищават...

Да Grinning И аз не държа, но се случва, на моменти ми идва в повече.

# 578
А, не, не, няма лицемерие. Много ме харесват всички, ама и аз се харесвам

Аз тях--не и много трудно си харесвам някой и го приемам по начина, по който ме приемат другите.

# 579
Аз пък не мисля, че се харесвам на всеки.Дръпнатичка съм си изначално Mr. Green

# 580
Аз също се харесвам, но не държа другите да ме харесват, само определени хора, другите просто нямат значение.
Аз щом не одобрявам някой си ми личи Mr. Green и хич не ми се театралничи Outta Joint

# 581
Аз пък не съм забелязала да имам фенове около мен  Crossing Arms но пък приятелките ми са Истински, обичат ме такава, каквато съм (което малко хора са способни, усещам, как някой с по-властни характери предпочитат да ме моделират по свое подобие), не съм усетила чак възхищение от тяхна страна. Но и така ми е добре  Mr. Green
Друг въпрос ми хрумна онзи ден - аз много лесно се ядосвам. Но съм забелязала, че хората около мен страдат най - много от тези моментни мои настроение - наистина е моментно, не си спомням нещо, което някой  ми е причинил и да го мразя дълго време след това. Малко силни думи, но разбрахте ме какво искам да кажа, нали  Crazy Колкото и дълбоко да съм наранена от действието на хората около мен - лесно ми минава.
А за обикновените, ежедневни перипетии - както споменах лесно се паля, лесно ми минава, но понякога като яхна метлата и...  Blush именно тогава ако имам някой по-близък до себе си го отнася. Ако нямам - потъвам в тих ужас  Laughing за няколко минути, евентуално може да изсъскам нещо, но вътрешно...
А не дай си Боже някой да ми направи забележка с надменно държание  Close тогава ставам друг човек  Mr. Green (нарочно споменах държанието, защото ако е градивна критика - приемам без проблем, зависи от начина, по който ми е поднесена)
Вие как сте? Лесно ли се палите, бързо ли ви минава, отнася ли го някой?  Mr. Green А критика как приемате?
А във връзка с последния пост на Ани27 ще коментирам така "Когато харесвам някого си личи, а когато не го харесвам - си личи 2 пъти повече" Grinning  Абсолютно влизам в това описание ( не знам дали е точно за зодията, скоро го прочетох някъде, вярно ми се стори )

# 582
Оф, много обичам да слушам как хората са лицемери и най- вече използвачи. А, и злобни, забравих.
Не става въпрос дали държиш или не държиш, а просто да те харесват, без старание, без усилие и театро.

# 583
А! Стига бе...
Ако се харесвам на всички ще се замисля сериозно за психичното си здраве.
Изобщо не държа да ме харесват. Изо-бщо!
Т'ва последното , май е професионално изкривяване , май.

# 584
О, нека не отпочваме темата за псхичното здраве, моля ви Laughing

Общи условия

Активация на акаунт