Скорпионките ...прекрасни...-2

• 30 267
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
A, така...и кой е любимият ви парфюм...моят за момента е

# 616
  • Popovo
   Не обичам да излизам с жени на пазар (макар и аз да съм жена  Mr. Green ). Винаги се бавят, оглеждат мерят и накрая нищо не купуват. Аз отивам в магазина вече решила какво да вземе, взимам си го и си излизам без да се бавя. Много ми е досадно някоя магазинерка като започне да ми се лигави и да се мъчи да си пробута стоката.
   Винаги съм откровенна и много рядко си прикривам чувствата. Просто един човек като ми е неприятен не кореспондирам с него. Не знам дали ме харесват хората, а и не ми пука особенно за непознатите и тези който не ми допадат, важно е тези на който държа да ми отвръщата със същото. Никога не нападам, но ако ме настъпят не оставам и длъжница.
   И страшно се дразнех като дете когато се запознаех с някого и ме попитат коя зодия съм и аз кажа "Скорпион." и получа отговор "О, скорпионите са гадни хора".
   Мерси за почерпките, но от сладките неща само шоколад не ям.

# 617
Любим парфюм Issey Miyake  Heart Eyes

# 618
Любимите ми парфюми се менят, но почти винаги са Диор. В момента ползвам J'Adore за зимата, лятото бях с Miss Dior Cherie , а ко тръгна на нощен лов почти сигурно ще е дълбоко скритият Dune.  Laughing

Грим ползвам много малко, но съм маниачка на тема чиста и хубава кожа, за мен това е най-добрият грим. При всички случаи без спирала и гланц не мърдам никъде, де. Червило не обичам, не знам защо, обичам очите ми да са подчертани, не устните. Един такъв вампирски вид явно - черно нагоре, бледо надолу.  hahaha

# 619
mery_79   welcome

Грим ползвам много малко, но съм маниачка на тема чиста и хубава кожа, за мен това е най-добрият грим. При всички случаи без спирала и гланц не мърдам никъде, де. Червило не обичам, не знам защо, обичам очите ми да са подчертани, не устните. Един такъв вампирски вид явно - черно нагоре, бледо надолу.  hahaha
Peace Hug

# 620
Чудно, на гребена на вампирската мода сме, значи.  Joy

Аз пък никога не съм чувала такива реакции като кажа, че съм Скорпион. Обикновено на жените им идва едно "О...", а на мъжете им светват зле прикрито очите. Нали ви бях написала лятото един как се изхвърли: "Е...ти късмета!"  Laughing

# 621
И моите вкусове за парфюмите се менят, нямам най-най-,зависи от много неща, настроение, повод.
Без грим не излизам и до магазина(ако съм без, слагам слънчевите очила и едно червило) Rolling Eyes
И на детската площадка не се мяркам без спирала, ФДТ и червило/гланц.
Без маникюр също не излизам, с налюпен лак съвем. Има си дребни неща, които съм свикнала да ги правя за себе си, не ме натоварва, това си е част от мен.
Смятам, че няма грозни жени, има неподдържани.

# 622
Аааа, още един фетиш - слънчевите очила! То това даже в тези хороскопи по сайтовете и навсякъде го пише - Скорпион без очилата е рядкост. Аз съм склонна да дам невероятни суми за хубави очила, без тях съм като слепец, мразя да са ми открити очите по принцип и ярката светлина ме дразни. Ето, за такива неща са страшно интересни астрологичните дадености. За Скорпионите казват, че това е даденост от Плутон - владетелят на подземното царство, на мрака, и от наурата на Скорпиона - нощно животно принципно.

# 623
Ето ви една рядкост...Аз не обичам очила, ама никак Naughty

# 624
Натежало е някое по-слънчево влияние в твоя хороскоп.  Wink

# 625
А аз без очила не излизам  newsm08 newsm08!

# 626
На мен парфюмите са ми мания , та любим ми е трудно да посоча , но в последно време най-често посягам към ALIEN на Thierry Mugler 

# 627
Къде съм, в Красива мама ли?
Има грозни жени, поддържани при това, ай стига клишета! Grinning
Парфюмите- ванилови или ванилово- канелени харесвам. Това ми напомня да се снабдя с любимия аромат на Лолита Лемпика.

# 628
А аз без очила не излизам  newsm08 newsm08!
И на мен рядко ми се случва, защото очите ми направо говорят, т.е. така са ми казвали, че в очите ми се изразявали емоциите.

# 629
ДренСка пристига и приземява уж "земните" скорпионки Mr. Green

И кво, 50/50 сме за фейса, добре ли сметнах?

Общи условия

Активация на акаунт