Скорпионките ...прекрасни...-2

• 30 272
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Винаги първото мнение на хората за мен е че съм супер надута  Laughing, а второто,ако имат възмогност за такова е че съм лъчезарна-странно,но готино  Twisted Evil

И за мен - казвали са ми "Тая гледа гадно", "Надута Е"' и разни такива, но след втория , третия сгляд по- добрите психолози разбират , че това е вид защита , самозащита.
Без сладко не мога , и без шоколад , черен!

# 601
Хайде на почерпката! Тези са ми любими- черен шоколад с ментов пълнеж. Heart Eyes

Черният шоколад го обичам и с малинов пълнеж. Една от любимите ми торти е с черен шоколад и малини.

Днес ще се отдам на пазаруване на подаръци, ще трябва да се възнаградя за усилието, още се чудя с какво. Умирам за обувки, парфюми, бельо и книги.
С чантите съм консервативна. Въртя няколко любими докато не издъхнат и ги заменям с нови, но докато намеря правилната с главно Ч пада голямо обикаляне.
С приятелки ли пазарувате или сами?

Simplyaven, www.astro.com е сайта в който си правих профила.

# 602
Мразя да пазаруам с приятелки. Те се бавят ужасно много, а аз пазарувам бързо. ВИНАГИ знам какво искам, отивам с нагласа, купувам го, дори да не съм го виждала преди това. Меря само поли и панталони когато имам съмнения, че ще ми станат. Другите неща на око. Продавачките са така  #Crazy

Сладко не обичам, само черен шоколад. Иначе люто, солено, много солено до бяло Simple Smile Ако нещо не е солено, не мога да го ям.

Преди бях доста дистанцирана от хората, повечето мислеха, че съм надута. И сега имам такива моменти, но откакто съм в тази професия гардовете ми падар по-лесно.

Снощи партито беше супер, пак не успях да се напия...Никога не успявам и помня всичко, за да разказвам и набивам канчета. А днес ще има много набити канчета  fight Получих подарък от шефката--много як парфюм (чак ми завидяха някои  Joy). Тя беше измислила подаряването да е като игра на развален телефон--обръщаш се на дясно и подаряваш. Стана голяма забава. Финансовият ни директор получи книга Кама Сутра, но със снимки, не с картинки. И настана веселба....

# 603
И аз пазарувам сама, много бързо, без протакане.Колекционирам чанти и обувки, ръкавици също много обичам, шалове.

И аз тази седмица правих меденки, но без децата, още са скрити, за да омекнат, скоро ще ги изненадам.

# 604
Нищо не съм правила, нямам никакво време напоследък. А преди имах, правех по 10-15 вида сладки за Коледа.

Ще направя меденки със сигурност де, слепени със шоколад мням Simple Smile

# 605
Момичета, много сте активни. Не съм влизала 2 дни, че съм болна, а вие сте подхванали нови темички  Hug
За нацелването на луксозните стоки съм го забелязала от дете още - когато и да съм си харесала нещо винаги е било най-скъпото в магазина...винаги са ме питали как успявам  Mr. Green
Относно това дали ме харесват околните съм преминала през различни периоди - преди ме взимаха за много надута, много ми беше пъргав езика и жилеше доста, та не им е било на много хора приятно около мен. Едновременно с това приятелите ми пък са ми се възхищавали как не ми пукало да си казвам каквото си мисля. С времето реших, че няма нужда да си казвам мнението на всички и станах "мила" според хората  Mr. Green Оставям много от тях да си живеят с техните заблуди и те са много щастливи, че не им показвам грешките  Peace Иначе засегне ли ме някой...ставам като разярен бик  Whistling Критика трудно приемам, често защото ми се вижда ненавременна...напоследък се научих да приемам понякога от мъжа ми...но не всеки път съм така благоразположена  Grinning
Относно външния вид явно аз съм единствената скорпионка, която не държи на него  Embarassed Обичам да се обличам в удобни дрехи, предимно спортно, когато ходех на работа се съобразявах с етикета, но не се чувствах в кожата си. Най-ми е добре с маратонки и шапка  Mr. Green
Сладко ям много рядко...както скоро се изказа една позната "Не познавам друг човек, който да яде баклава само на Коледа"  Mr. Green Просто не се сещам, а когато ми се дояде нещо е шоколад - изяждам един и така до следващата година. Предпочитам плодове, салати или нещо свежо, сочно...
Не обичам да пазарувам, родих се откакто стана възможно онлайн пазаруването  Simple Smile Когато съм пазарувала е с цел и бързо. Влизам харесвам, купувам и излизам. Няма чудене, маене и гледане по 100 часа. Това малко се промени напоследък, откакто пазарувам за Малчо. Вчера за една чаша се чудих 10 мин от кой модел да взема, ама то много възможности...с клапа, без клапа, залепваща, некапеща  Stop Нямам някаква страст, на която да съм се отдала. Преди си падах много по техники - фотоапарати, мп3, телефон и т.н., но разнообразието на пазара вече е много голямо и това спря да ме влече.

# 606
Привет Hug
хайде и аз да си кажа ...

За пазаруването, много го мразя, мразя да обикалям и да търся, и да оглеждам много...купувам си блузи, панталони, поли/ почти не нося, предпочитам роклички/ и всякакви дрехи предимно на око, ако много се съмнявам, че нещо ще ми стане или не го купувам или с триста зора го меря, но само ако много, много ми е харесало...

Сладко ям умерено/обичам млечен шоколад и сладко с някви вафлени работи вътре и ядки, които да са резани/...и да, ям баклава предимно по Коледа; Обожавам солено и люто...

И да, дори когато съм пийнала повече си спомням всичко с подробности Crazy

# 607
Сигурно ще ме "изгледате" по скорпионски, но ми хрумна идея Grinning
Да си направим една скорпи група във фейса, м?

# 608
По скорпионски погледнато Wink...аз съм ЗА.... Peace

# 609
Привет Hug
хайде и аз да си кажа ...

За пазаруването, много го мразя, мразя да обикалям и да търся, и да оглеждам много...купувам си блузи, панталони, поли/ почти не нося, предпочитам роклички/ и всякакви дрехи предимно на око, ако много се съмнявам, че нещо ще ми стане или не го купувам или с триста зора го меря, но само ако много, много ми е харесало...

Сладко ям умерено/обичам млечен шоколад и сладко с някви вафлени работи вътре и ядки, които да са резани/...и да, ям баклава предимно по Коледа; Обожавам солено и люто...

И да, дори когато съм пийнала повече си спомням всичко с подробности Crazy

Ех, не съм само аз с пазаруването на дрехи на око. Най-интересното е, че никога не съм имала проблеми, освен с един панталон, но после отслабнах и ми стана Simple Smile Явно съм си знаела. Сега ми е нещото, което най-много обичам да нося.

Иначе да си кажа за външния вид--много обичам да се глася и да изглеждам добре. Обаче напоследък се бях позапуснала нещо и не държах много. Но от известно време и грим и прическа...

# 610
Като говорим за гласене...гримирате ли се много, подлагате ли се на диети и др.такива...??? Аз си слагам само спирала и гланц за устни/ не използвам фон дьо тен, не използвам червило и сенки/, диети не мога да пазя/огладнявам тройно/, т.е гласенето не ми отнема време и усилия, а фигурата ми е просто нормална...иначе обичам спортно-елегантни дрехи, изчистени /ако е възможно да са еднин цвят, а не шарени/ и обожавам да се обличам в черно-бяло, обожавам червено,бяло, индиго, петролно зелено и малко розово/предимно бельо и лятото/  Crazy А вие?

Относно група във фейса, не го използвам и просто няма как да се включа там...

Red Velvet , и аз досега не съм сбъркала с размера на дрехите  Peace

# 611
Мразя да пазарувам с приятелки. Те се бавят ужасно много, а аз пазарувам бързо. ВИНАГИ знам какво искам, отивам с нагласа, купувам го, дори да не съм го виждала преди това. Меря само поли и панталони когато имам съмнения, че ще ми станат. Другите неща на око. Продавачките са така  #Crazy

Shocked Laughing Peace Hug Не мога да повярвам ! Днес като се прибирах от работа си мислех точно за нашата тема и как ли вие пазарувате  Simple Smile  . Определено сме на една вълна ! Аз действам точно по същия начин като Red Velvet с пазаруването. Изключително мразя да се моткам и обикалям по магазини , особено пък с приятелки  Naughty . Когато ми трябва нещо отивам , купувам и изчезвам. Нищо не меря, освен обувки и панталони.  Открих и аз онлайн пазаруването  Mr. Green , най-вече на парфюми и детски играчки. Изключително удобство е!
Red Velvet , кАжи какъв парфюм ти подари шефката  Flutter  ?

Обичам да се обличам в черно.
Умирам за шоколад , много шоколад , млечен , при това  Laughing  . Друго сладко почти не ям.
Обичам също солено и кисело , без люто.

И аз като Киара  , помня всичко с най-малката подробност  Crazy и особено като си и пийна , ела та гледай кво става  Twisted Evil Joy

За държанието много често чувам и са ми казвали , че съм надута , но си променят мнението след това  Flutter Stop

За група във Фейса , нямам нищо против  Peace

# 612
Аз нямам Фейсбук.  Peace

Deziderata , пробвай  www.cafeastrology.com  - Free Horoscopes/Charts, Natal Chart - отдясно са менютата и после си избираш какво искаш да ти направи, повечето им неща са платени, но наталният е безплатен и много подробен, ще ти изпише цял рипорт за положенията на планетите ти.  Peace

Аз съм на периоди с пазаруването, сега съм в период, в който е добре, че не съм в Париж или Милано.  Laughing Но пазарувам целенасочено и аз - знам какво търся или дори да не знам, знам че ако е в магазина ще го видя моментално и съответно не блуждая. От друга страна, ако не съм тръгнала на пазар, но видя "нещото" някъде, го взимам на минутата. Обичам различните неща - примерно нощно синята си чанта. Шалове също обичам много, особени, едри бижута, мания са ми на Диор, както и парфюмите им. По принцип нося кежуъл, спортно-елегантно, но обичам поводите, когато мога да се пусна по гол гръб. Което ми напомня, че голият гръб е за мен мания, фетиш някакъв.  Laughing Обичам и обувки на ток, особено ако подчертават глезена по някакъв начин. Обичам дълги, вталени поли, панталони тип цигара, но и широки ленени такива... цигански тип летни рокли, май различни дрехи нося в различните сезони.

Диети в смисъла на нещо временно не пазя, но аз съм (бях по-скоро) спортист и съм си на диета откак се помня - не ям тестени закуски, пържени, сладки, почти перманентно съм с печени меса, плодове, салти, млека. Не ми тежи, за мен това е начин на живот и се чувствам добре. Което не значи, че не ям хляб, но черен пълнозърнест. Ям и шоколад (черен), сладолед (много рядко), торта (по повод). Но в общи линии отстрани изглеждам като на диета.  Laughing

# 613
"'Но пазарувам целенасочено и аз - знам какво търся или дори да не знам, знам че ако е в магазина ще го видя моментално и съответно не блуждая. От друга страна, ако не съм тръгнала на пазар, но видя "нещото" някъде, го взимам на минутата. "'
 Peace
Обличам се различно, в зависимост от настроението.
Обичам сладко и тестени неща(особено, ако аз съм ги правила), шоколада не ми е слабост,  на люто и солено също не съм фен.
Мисля да мина на подобен начин на живот, като simplyaven, не на диета.
След НГ ще отказвам цигарите, надявам се да е успешно, предишният път ми беше трудничко. Защо ги пропуших да ме пита човек? Толкова ми беше омръзнало по време на бременноста и после 1г. докато кърмех да се ограничавам, че бях решила, отбие ли се детето, ще пия алкохол, пуша, ще пия кафе, газирано и всичко вредно и нездравословно.........сега ме гризе съвестта и мисля да се върна към здравословният начин на живот, а и суетата ще ми изяде главата Crazy

# 614
Как съм пропуснала тази скорпионска сладурска тема Heart Eyes
Намирам доста сходни неща,но и различия съответно.
Обичам да пазарувам,обожавам да харча пари,дали са за мен,за вкъщи,за детето,нза подаръци,няма значение,не мога да си държа портмонето пълно Laughing
Обичам да се контя,когато излизам,внимавам с външния си вид,презизна съм.Вкъщи нямам проблем,нося си се спортно и прибягвам до магазина без грим Laughing
Обожавам аксесоарите обувки,чанти,шалове,страст са ми,колкото повече купувам,ми се струва,че все нещо ми липсва Laughing
С приятелствата са малко трудна,трудно създавам,обичам да комуникирам с нови хора,но трудно ги допускам в личното си пространство.
Обичам да се смея, обожавам хора с лека ирония и чувство за хумор Wink
За диети и там внимавам,цял живот..поддържам си тялото,изключила съм въглехидратите,рядко се поотпускам.
И наистина като си пийна,много неща си спомням,с подробности.В ежедневието паметта ми не е добра.Но пък имам фотографска памет Laughing
За отрицателните си качества,какво да кажа, избухлива съм,говоря прибързано,прекалено пряма..ще допълвам Laughing

Общи условия

Активация на акаунт