И за мен - казвали са ми "Тая гледа гадно", "Надута Е"' и разни такива, но след втория , третия сгляд по- добрите психолози разбират , че това е вид защита , самозащита.
Без сладко не мога , и без шоколад , черен!

Ако нещо не е солено, не мога да го ям.
Получих подарък от шефката--много як парфюм (чак ми завидяха някои
). Тя беше измислила подаряването да е като игра на развален телефон--обръщаш се на дясно и подаряваш. Стана голяма забава. Финансовият ни директор получи книга Кама Сутра, но със снимки, не с картинки. И настана веселба.... 
Иначе засегне ли ме някой...ставам като разярен бик
Критика трудно приемам, често защото ми се вижда ненавременна...напоследък се научих да приемам понякога от мъжа ми...но не всеки път съм така благоразположена 
Когато съм пазарувала е с цел и бързо. Влизам харесвам, купувам и излизам. Няма чудене, маене и гледане по 100 часа. Това малко се промени напоследък, откакто пазарувам за Малчо. Вчера за една чаша се чудих 10 мин от кой модел да взема, ама то много възможности...с клапа, без клапа, залепваща, некапеща
Нямам някаква страст, на която да съм се отдала. Преди си падах много по техники - фотоапарати, мп3, телефон и т.н., но разнообразието на пазара вече е много голямо и това спря да ме влече.

Явно съм си знаела. Сега ми е нещото, което най-много обичам да нося.
А вие?

Не мога да повярвам ! Днес като се прибирах от работа си мислех точно за нашата тема и как ли вие пазарувате
. Определено сме на една вълна ! Аз действам точно по същия начин като Red Velvet с пазаруването. Изключително мразя да се моткам и обикалям по магазини , особено пък с приятелки
. Когато ми трябва нещо отивам , купувам и изчезвам. Нищо не меря, освен обувки и панталони. Открих и аз онлайн пазаруването
?
и особено като си и пийна , ела та гледай кво става