Скорпионките ...прекрасни...-2

• 30 273
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
Мацки, а, какво ще кажете за фотографията? Аз обожавам красиви снимки / за предпочитане черно-бели/...

# 646
Oбожавам фотографията и я практикувам като хоби.

Обичам черно-бели снимки.

А иначе обичам да готвя определено, и разбира се нетрадиционно.

Обувки обикновено си купувам по 3-4 чифта на един път. Последно си взех само едни боти, но определено ще отида пак  Whistling Сега искам чанта, ама не мога да се наканя в този студ.

# 647
Аз пък имам проблем с обувките...имам си определено виждане какви обувки искам, как трябва да изглеждат, колко високи да бъдат и т.н ...лошото е ,че сега не мога да си открия такива ботушки, т.е. такива които да отговарят на профила им в съзнанието ми Crazy и съм на път да пропусна покупката им за тази година, докато не намеря точно това, което търся Peace

# 648
Като заговорихме за храна, бих искала да ви покажа един Скорпионец, на който му личи от далеч, че е представител на Зодията
Гордън Рамзи
http://en.wikipedia.org/wiki/Gordon_Ramsay
Научих за него от едно предаване - Кухнята на Ада, жалко, че спряха излъчването му по българска телевизия.
Иначе аз много обичам да се развихрям из кухнята, но винаги готвя по рецепти, които съм намерила в интернет. Нещата почти винаги ми се получават, нооо за съжаление не се нравят на близките ми, те са свикнали на по-стандартни ястия  Laughing

# 649
Аз също обичам черно-бели снимки или снимки с някакъв различен фокус, или някакво цветно петно.

Да готвя нямам против, но откакто взе да става задължение се бунтувам вътрешно и външно. Както казах, всякакви захлупващи ме неща ме побъркват, ама аз със съвпад Слънце с Уран съм си бунтовник.  Crazy

Това с обувките (или всяка друга покупка) и аз го имам - знам я визията, невинаги я откривам претворена в действителност. Много често съм си мислила ако имам пари да си направя собствена модна линия и така ще си правя, каквото ми се носи.  Grinning

# 650
Много често съм си мислила ако имам пари да си направя собствена модна линия и така ще си правя, каквото ми се носиGrinning
Peace

# 651
О, напоследък и аз съм така. Имах идея за блуза, която искам. Знаех и къде трябва да слезя (пак получих прозрение), но ме мързеше заради студа. Та отидох на друго място. Вярно, пак си купих хубави неща, поне спазих цвета, който исках.

А как сте със студа? Аз лично ГО МРАЗЯ. Мразя сняг, мразя да ми е студено, мразя да е зима.

# 652
обожавам да гледам как вали сняг, дъжд , докато аз съм на топличко у дома /не обичам студа, направо го мразя/  Peace Приемам като нормално и почти безинтересно прекалено топлото и слънчево време...Обожавам пролетта, цъфтежа на дървета, цветя...аромата на липа Heart Eyes Обичам череши, направо ги обожавам...Уф, как се отплеснах само Wink

# 653
И аз се замечтах. Докато съм на топло, нямам нищо против да си вали. Любимият ми месец е Май  Heart Eyes

# 654
_KIARA_ , дай да пускаме тото - ти там, аз тук, който спечели - делим и правим модна линия!  Grinning

Аз мразя, мразя, мразя студ! И то най-вече защото ми ограничава шаването навън, а аз имам нужда да дишам живот по улиците. Обичам иначе всички сезони, обичам и ските, и камините, мирисът на борове и горящ огън. Но най-много обичам зрялото, късно лято, което е и по-близо до рождения ми ден. Някак натежава от аромати, интензивно е чувството, като старо вино или силен коняк. А летните нощи са взривоопасни за мен. Ако съм във връзка е препоръчително да бъда заключвана тогава, особено покрай морето - голямата ми любов. Една от най-големите ми мечти е къща на бряг, откъдето да гледам вълните. Топлиюък бряг, за предпочитане Средиземноморски.  Laughing

А скромната ми коледна мечта е това бижу на Диор, много ми е Скорпионско  Heart Eyes

Аз също много обичам череши. И диня. Плодове принципно много обичам.

# 655
ani27, ти си по- отровната, много ясно.  Спорът тука е излишен Simple Smile
Маникюр нямам, това не ни е обща тема на разговори, но пък знам какво е олющен лак.
Наскоро разбрах, че с Любен Дилов- син сме родени на една и съща дата.

# 656
simplyaven за съжаление хич не ми върви в хазартните игри, не съм печелила повече от 3-ка Embarassed
Аз също обожавам и диня, както и грозде...
Обичам камините, както и мирисът на бор и горящ огън, както и ти PeaceОбожавам морето и , също като теб, мечтая за къща на плажа...
Бижуто,което си показала е много красиво, бих го носила с удоволствие Blush

# 657
Обичам да готвя, понякога прекалявам, мъжът ми казва, че съм решила да го направя хипопотам, като започна да редя първо, второ, трето...........
Обичам снега, когато тихо и спокойно си вали........, студът не ми е толкова приятен, но го преживявам. Падам си по летните нощи, и аз да не съм влюбена тогава, защото също ставам опасна и неконтролируема.
Бижуто наистина е страхотно.
Когато бях малка(14-20г) сама си шиех дрехите, по спомената причина. Отдавна не ми се е случвало.
И аз не бих се отказала от една къщичка до морето, по възможност на тихо и спокойно място.
Относно обувките, държа на определен стил и трудно си харесвам модели.
И аз имам съвпад на Слънце и Уран(Уранчо е във Везни, но са на 3гр. един от друг)
Дренка, благодаря Wink, оценявам го.

# 658
KIARA , и аз не съм от печелившите по принцип, но нали казват, че то веднъж е достатъчно - нали ще е джакпот.  Laughing И грозде много обичам, да.  Grinning

ani27 , ти си на моята дата, предполагам, че го имаш съвпада, все пак Уран е бавнодвижеща се планета, но все пак е минал един знак по-натам от моя, който си е в Скорпион.  Wink

Радвам се, че ви харесва моята коледна поръчка, от тази серия на Диор има просто главозамайващи неща. Мисля да си поръчам млад, красив милионер за останалата колекция.  Mr. Green

# 659
simplyaven дано Дядо Коледа ти изпълни желанията   Grinning
За времето - мразя студения вятър. Или изобщо силния вятър. Иначе обичам всички сезони, всеки си има чар, дори и зимата, но гадния вятър ме кара да обличам дрехи равни на собственото ми тегло, което ме прави трудноподвижна, и изобщо мразя да излизам, когато навън има студен, силен, мразовит вятър.
Друг въпрос ме осени, който искам да ви задам - къде предпочитате да живеете? В шумния, забързан град или в спокойната провинция? Аз определено предпочитам града заради възможностите, които предлага, или защото в момента не живея в голям град, и шума определено ми липсва, или може би и заради възрастта... вие какво предпочитате?

Общи условия

Активация на акаунт