Скорпионките ...прекрасни...-2

• 30 239
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
Мисля да си поръчам млад, красив милионер за останалата колекция.  Mr. Green

И Аз,и Аз,на кой адрес да пишем и ние за такива подаръци.... Joy

# 661
Аз съм родена в малък град и още от дете си знаех, че ще се махна от там.
Обичам големият шумен град, защото тук мога да се скрия в тълпата, когато поискам, не е нужно да плащам данък обществено мнение........и още и още........
Вече, може би с годинките, се замислям и за една тиха и спокойна къща.....може в планината, може близо до морето(защо не и двете)
Искам и големият град и къщата на село, в зависимост от настроението, ако може да се комбинират.........

# 662
Мисля да си поръчам млад, красив милионер за останалата колекция.  Mr. Green

И Аз,и Аз,на кой адрес да пишем и ние за такива подаръци.... Joy
и на мен адреса, моля

# 663
simplyaven дано Дядо Коледа ти изпълни желанията   Grinning

Благодаря, подобно!  Hug Аз вярвам, че така ще бъде.  Grinning

Въпросът с местоживеенето е много актуален за мен. Родена съм и съм живяла в няколко големи града, някои - мегаполиси. В един момент ми щукна, че искам малко градче, отидох да живея в такова, къща, дворче и т.н. После пак ми залипсва мегаполиса и се преместих наново. В крайна сметка стигнах до извода, че май ми е по-важна компанията и донякъде географската ширина. Къща на Средиземноморието не е същото като къща в малък град в Северна Америка. Мечтая за къща в Южна Франция, Испания, Италия, но там и в малките градчета има повече живот, друг е духа някак си, сравнено с градчето, в което аз живеех. Пък и на 50-60 км винаги има голям град, айде 100 да са, а за мен това е нищо разстояние. И компанията да е на ниво - в къщата.  Grinning

merydit и ani27 , чели ли сте "Поръчки до Вселената" ?  Wink Адресът зависи от вас, вярата е важна.  Hug В този дух, написахте ли си писмото до Дядо Коледа? Аз - да. И си го пуснах.  Heart Eyes

# 664
Моя приятелка казва, че на хората от малкия град винаги им личало. Мен пък това изказване ужасно ме дразни, типично варненска изцепка/родена съм във Варна, но малките градове и села  не ми пречат Simple Smile/
При мен се съчетават много добре- големият град и селската къща.

# 665
Ау, намерих си тоалета за НОва Година!

Това по повод цветовете - много обичам такова нощно лилаво, както и бледия люляков оттенък.  Heart Eyes (В главата няма да я коментирам.  Joy )

# 666
Много ми е познато това"Поръчки до Вселената"............
Относно вярата, няма спор, и аз съм на мнение, че имаш ли я, си по-близо до желаното.

# 667
Авторката е Бебел Мор, забавна и повдигаща духа книжка. Има я онлайн, аз през гугъл.бг си я бях теглила. Та, за адреса ставаше дума - всеки, който ни кара да усещаме прилив на енергия. Аз писах на Дядо Коледа "някъде във Финландия". Така ми дойде.  Grinning

Идеи за новогодишната нощ (след 12 часа)  Mr. Green

Кой каза, че обича бяло и черно?  Mr. Green

Това много ми харесва!

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 22:42 от simplyaven

# 668
simplyaven , от сърце ти желая да срещнеш богатия и красив принц, Но както знаем за нас скорпионките не е малковажно мъжът до нас да е със силен характер и да си тежи на мястото...така че и това ти пожелавам и да го изненадаш с показаните тоалети в новогодишната нощ  Crazy

Аз пък си имам съвпад на Слънцето с Венера /каквото и да значи това/...няма само вие да си имате съвпади, пък Flutter

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 21:08 от _KIARA_

# 669
Ама, аз не ви пускам снимчици, та да си прося пожелания, моля ви!  Joy Много сте мили, но аз само за настроение!  Laughing Иначе, аз си ги срещам, нали ви казах. Това в тон с "Поръчките".  Wink

KIARA , това значи, че егото и околните би трябвало да са в синхрон. А в кой дом? Също значи, че обичаш лукса, красивите неща, успеха...

# 670
simplyaven ,  в 3-ти/телец/  и 8-ми дом /везни/ е Венерата ми  Thinking

Относно животът в по-малък град,село...Ами аз съм от Сф и съм свикнала всички да бързат за някъде. Преди години ми се наложи да живея в Бургас и Созопол...ами имах чувството,че животът ми минава на забавен кадър, но пък в един момент свикнах и взе да ми харесва да не бързам за някъде, да не ме гонят време и задачи и така до днес...само дето напоследък чувствам, че идва време за промяна...имам сили и намерения отново да се върна в играта, наречена градене на кариера, но да видим дали и тоя път ще си остана само с намеренията Flutter

# 671
_KIARA_, аз и този съвпад имам Wink
 simplyaven, при мен Мерка,Уран, Марс, Венера и Слънцето правят стелиум, първите три са във Везни и са в един градус, с разлика няколко минути, целият хоровод е в 10дом, не съм лесен човек с две думи Mr. Green, но аз си се харесвам.
Ще погледна за книгата, но толкова неща съм си набелязала да чета, че.........само складирам инфо, искам всичко да знам........... Embarassed

# 672
Момичета, няма как две планети да съвпадат ако са в толкова далечни домове. Айде, ако Слънце е в Скорпион, а Венера във Везни или Стрелец в съседен дом, става, но както при KIARA , аз ли нещо изпускам, не мога да си представя колко тесни трябва да са 4,5,6 и 7-ми дом, та да съвпадне планета от 3-ти с планета от 8-ми...  Shocked Пък и KIARA като си Скорпион Слънцето ти е в Скорпион, ако беше в Телец щеше да си Телец.  Laughing

ani27 , и ти си дете индиго, това обяснява поведението ти.  Wink И си родена по-рано през деня от мен явно, ако си родена в София, де.

# 673
...

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 21:06 от _KIARA_

# 674
Това добре, ама защото каза, че имаш съвпад на Слънцето с Венера - това значи двете планети да са в близост една до друга, обикновено до 3 градуса разлика. И понеже Слънцето ти е в Скорпион, тогава и Венера трябва да е или в Скорпион, или в съседен знак, ако Слънцето е в гранична позиция. Зодиакът е като торта с 12 парчета и всяко от тях е една зодия, а домовете се местят, тоест тортата се върти.  Peace

Моята венера също е в 8-ми дом, това е силна позиция за нея, дава ти власт над парите на другите. Също връзка с всички аспекти на умирането и раждането в живота, това е домът на Плутон. И връзките ти би следвало да са дълбоки, страстни, пък и с тея Везни, в които Венера си е у дома... Ти си направо магнит за мъжете.  Grinning

Ето оттук можете да си дръпнете Поръчките, както и много други книжки: http://www.spiralata.net/booklist.php?fieldFrom0=60&LangID=0&Letter=%CC По средата на страницата е, а се дърпа от най-крайния бутон.  Peace

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 00:31 от simplyaven

Общи условия

Активация на акаунт