Споделете 149

• 24 949
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • Майничка
Това "гасилци" на сръбски ли е?

# 106
  Доволна съм от себе си от свършена работа. Не че рисуването е работа и не че няма да си намеря още  Laughing
Също и слънце споделям, което е крайно време да видя от другата страна на прозореца.

# 107
Слънцето е студено.
Анджи, да, вместо да го създадем, сме поредната му "жертва". На фейса.

# 108
Словенските пожарникари.

# 109
Детето тази седмица за първи път се срещна отблизо с живо куче. И кое смятате го впечатли най много- това, че кучето имало дупе. Понякога съм благодарна, че никой около нас не разбира български и мога да проявявам достатъчно творчество и политическа коректност  Laughing в превода.
Но и това ще е до време де, решила съм да се държа на 13, а не като на 83. Достатъчно бях стара.

# 110
  • До хладилника, който обичам
Въх, Рокси, изтървала съм кога си отишла във Виена!

Да, мозъкът на децата работи по най-неочаквани начини. Днес отбелязвам пред Госпожичка, че в пастета има млени кости. Мислите, че това я потресе, отврати, разколеба? Ами! Радостно викна, 'Мога да дъвча кости без зъби!'

# 111

Не е студено, дори почти задрямах на плажа вцепенена от шума на вълните, топлината на слънцето.
Знам, че нарушавам вътрешните правила на темата, но как иначе да споделя?
Направих снимки, пускам няколко за настроение..

# 112
  • Paradise
Словенските пожарникари.

Да, това е кола на пожарната, но самата кола не е пожарен автомобил, може да е линейка, може да е щабен автомобил, а може да е прост бус за превоз на пожарникари Wink

# 113
Елинор, много хубави снимки, но явно във Варна слънцето е по-слънце. Тук уж пече, а съм се увила до ушите и пак ми е студено.

Нали помните моето прословуто какино тане дето пътуваше до Стокхолм, където успешно пристигна непокътнато  Laughing  Та днес пък аз ще получа нещо от там, мойта приятелка е пратила и сестра и днес по-късно ще ми го даде. Не знам какво е, но като малко дете тръпна в очакване. Най-обичам изненади. А може да са шведски оризови ядки  Mr. Green

# 114
Аз ходих за гъби, но се върнах с трънки. И сега варя ошав, с много захар. После ще го мина през кевгира, и ще изхвърля трънките. Слънцето в Делиормана топли още. Бяхме срещу Вълчите ями, по посока на с. Островче.
За втори път в живота се прецаках да си купя гръцки праскови - няма друг такъв боклук, абсолютна каша без специфичен аромат и вкус.

# 115
споделям, че закръглих две години в пустинята и започнах трета.

# 116
Наистина топло слънце във Варна. Събрах си дозата гора. Имаше много гъби, които не посмях да пипна. И катерички имаше. И рози в розариума. Завирах си носа във всякакви розови цветове, миришат различно, но на рози  Grinning

# 117
тити, сякаш вчера беше, когато съобщи в "Споделете", че заминаваш.
Абе имаше една  Криста с много готин зимен аватар. Какво се случи с нея?

# 118
  • Пловдив
Децата си подреждат играчките, мъжът им помага. Пристига и ме пита - "Не те ли е срам, всички подреждаме, ти четеш форум?". Замислих се за около 5 секунди. Не, никак не ме е срам Simple Smile

# 119
  • София
Скоро и аз мислех за Криста. Имаше един аватар от Into the wild. Гледайки филма се сетих за нея.

Общи условия

Активация на акаунт