Споделете 149

• 24 994
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Пътуващия снощи каза: Човекът има МАС, батерията държи по три дни, за това може да чати по баирите.

Хвала на тоз човек, който с пастирлък  е отчувал дяца дето могат до му купят МАС за три хилки! - казвам аз.

# 451
Мечки, та мечки и сега заваля сняг. Видяхте ли какво направихте.

Купихме нова стая на децата, без хич да знам от какво МДЧ е. Бяла е. Дори и телевизора е бял. Сега , като го написах, ми звучи сякаш стая в психиатрично заведение съм обзавела. Нищо. Там им е мястото. И най- вече моето.

# 452
Хич, хич не ми звучи така. Нашата детска също е бяла. Идеално си е даже.  Друг е въпросът, че исках стените да са светло ябълково зелени. След като намазахме се оказа, че все едно стоя в стая олепена с post-it лепенки  Laughing , ама се оправи впечатлението, като подредихме всички джунджурии вътре.

# 453
Не мога да ви опиша в каква боя съм затънала и аз. Grinning Освен всички умения имам и новопридобити: къртене на тухли единички, рязане на дървена дограма, забъркване на замазка и шпакловане с гипс "сатен". Гладна няма да остана, нищо че не съм руса. Laughing
Повишиха ме докато съм в майчински, звучи нескромно но е факт - безценен кадър! Mr. Green Laughing
И така...добре заварили и усмивки!

# 454
  • Майничка
...Хвала на тоз човек, който с пастирлък  е отчувал дяца дето могат до му купят МАС за три хилки! - казвам аз.

Им, човекът е бивш военен, не е бил цял живот пастир. Wink

Предадох се и пуснах конвектора в стаята на каката. Отчитам всяко повишаване на ел.потреблението вкъщи преди рождения ми ден като личен провал, ама хайванчето от снощи не може да си стопли кокалите.
Пък ние с таткото и дребната сменихме късите ръкави с ватирани блузи.

# 455
Тоя мак е като моя, само за 2 хилки е  Mr. Green 3 дена трънки, за съжаление, 3 часа държи. Rolling Eyes Ама може би защото аз нацъквам много неща наведнъж, той ако само един скайп и фейсбук, може и да държи 6 часа  Laughing
Джей, аз харесвам това зелено.  Laughing

# 456
  • София
Привет! Изкъпах се! Вчера цял ден нямахме вода, пишеше в сайта на Софийска вода, че ще е до 21:30, но си знаех, че няма да си спразят обещанието, защото преди няколко дни пак нямаше и закъсняха с пускането 3 часа. Е, хубаво е да си чистичък!

Споделям, че до обяд времето ще прекарам над дъската за гладене!

# 457
Честита баня  Joy

# 458
  • Варна
Мишона, добре завърнала се Hug!

И във Варна зимата дойде. Още снощи. Едва отворих вратата на колата от вятър и вечерта пуснах климатика. Време е за мирис на канела, мед, червено вино и тъмнина от пет следобед. Докато направим два- три пъти меденки и Коледата ще е дошла Laughing...

# 459
  • Майничка
Валентина, върна ме в 94-95-та година - определението за "лукс" тогава беше "да спиш с къпана софиянка". Joy

# 460
Ooo, Мишон, честито ти повишение  bouquet
Честит ви първи сняг- на парцали!

Много раничко вали сняг.

Споделям заповед за проверка получена току що, краен срок за резултата от проверката 28.10. Shocked До 17, 30?
Аха, веднага! Аман от мърди.Към края на седмицата някои решават да си разчистят бюрата, аз пък към края нЕма да са напъвам...

ПП Валентина ти да не си в "Надежда" ? Grinning

# 461
Миш, добре дошла и честито! Свърши ли ремонта?  Grinning

Зима ееееее! В офиса още не съм пуснала печка. До кога ли ще откарам така, на комп и лампи?  Laughing

# 462
Анджиии! Вече едва издържам свеки да ми е шеф. Laughing Пускай пецата и пий горещ чай!
Катюш, Hug
Рòса, мерси!

# 463
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Хей, Мише  Hug

Уф, спи ми се като на мечка, а също така ми се яде мед,
обаче трябва да тръгвам да взимам детето от училището, че миналия път като го бях позабравила,
ронеше егати крокодилските сълзи, мислило си, че съм се отказала завинаги от него  ooooh!
Накъде съм аз без тебе, бе душко  Tired

# 464
Отивам на зъболекар  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт