Споделете 149

• 24 998
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • Sf
Брех  да му се невиди и дървото newsm78
Благодаря отново Simple Smile Хубава вечер и лека от мен  smile3524

# 436
Имам архив на снимки от автобиграфии. Разказвала съм преди. Най-безобидните са на полегнали на диванчета и легла разголени девойки. Има и такава със съхнещи на радиатор прашки на заден план, а на преден едно муци в оскъдно облекло и с кокошо дупе на устата. Има и младеж по боксери, надул мускули. И това за мениджърски позиции във финансова компания.
Една такава снимка доста време циркулираше из имейлите на колеги  Laughing
с лек свян ще ви ударя в земята с получена кандидатура през Джобса от  К.рчо К.рчев, снимал се в цял ръст изправен, ако ме разбирате, без даже и една вратовръзка да беше сложил на безръкото си и безкрако тяло... и автобиографията му си беше баш по професията му... още си я пазим в офиса, като образец за откровеност.

# 437
Гълфстрийм, Росита.
Не заспивай когато става студено, не заспивай, светът е за двама. Орлин Горанов ще се отговаря за климатични промени на Ники Кънчев.
Без малко да сърфирам за течение Гринуич. Не заспивай. Това е малко преди бялата смърт. Доспива ти се, присядаш за малко в студа, и не се събуждаш.

Бумеранг, може човекът да е дръпнал грешна снимка от май пикчърс в джобса.

# 438
Кроасан, една колежка поръча кухня наскоро, искаше МДФ, ама и казаха 7 бона  Shocked

# 439
  • Казанлък of all places
Отстъпете встрани, жената на дърводелеца говори! ( а дърводелецът люска ракия с верни другари, с които днес рязали дърва). МДФ  е добре за лице , както и масив, а ПДЧ -за корпусите.  Кроасане, що не ми пишеш на лични, да не спамим излишно?
Ео, със златен кант ли е този МДФ, бе? Това са прАстатии!

# 440
Гълфстрийм, Росита.
Не заспивай когато става студено, не заспивай, светът е за двама. Орлин Горанов ще се отговаря за климатични промени на Ники Кънчев.
Без малко да сърфирам за течение Гринуич. Не заспивай. Това е малко преди бялата смърт. Доспива ти се, присядаш за малко в студа, и не се събуждаш.

Стават понякога грешки , казал таралежа и слязал от четката за дъски.
И моята е от двата матри'яла! Само да има кой да готви...
Наздраве за децата на тити и Елист Drunk

# 441
А, де, ангелинке  Crazy
Тя, разбира се, каза, че няма да им мине номерът и не знам материала ли смениха или нещо друго са намалили от офертата, но сега и я правят за 4.

# 442

`бах аз таз грешка. хич не беше само снимката. в автобиографията му пишеше как обичал да работи в женски колектив, на тъмно не го притеснявало, нито пък на мокри и хлъзгави терени и тем подобни.

# 443
Кроасания, виж тези. Цялата къща ми направиха и съм много доволна. Цените са средни.

# 444
  • Sf
jj okocha, благодаря! Цените са средни? Ще ги разгледам и ще им поискам офурта Simple Smile
Анджи, писах ти Simple Smile
Ео, ти ме застреля, кухнята на Луи XIV сигурно е струвала толкова...

Дойде парното, стана много топло и се събудих и ето на, пиша в бг-мамма-та...   animal085 Роси, като каза, че липсвам  Wink

Като казахте автобиографии и снимки за кандидатстване за работа, ще ви разкажа един личен случай  Mr. Green Преди няколко години една съфорумка ми препоръчва известна агенция човешки ресурси, която набира персонал за НР. Такааа, събирам аз CV и снимка и ги пращам. В момента, в който пратих мейла, си спомних, че паспортно-форматната снимка на моя милост съм я озаглавила "Ubavica1"  Mr. Green Няма майтап, няма измама. Независимо от внушителната ми и сериозна автобиография, агенцията не ме потърсиха никак Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Тогава реших да кандидатствам директно през сайта на НР и слава, Богу Simple Smile Че и досега щях да давам 30-тина процента от заплатата си на злополучната агенция, ако бяха приели кандидатурата ми наистина като на една Убавица 1  Mr. Green
За НР, разбира се преименувах снимката преди да си пратя документите Simple Smile И се получи Simple Smile /снимката нарекох така, че Додо_додо ми я беше правила и наистина ме беше хванала в много добър кадър/

# 445
  • Пловдив
За да заспи мечката дълбоко, трябва да е добре угоена.
И Голямото Вълче е в Младост 1 Hug Единственият им ел уред отоплителен е духалка.
Зависи колко е студена зимата. В Бг мечките не лягат преди декември, придържат се към южните склонове на Балкана, понякога чак през февурари, а някои години въобще не лягат - топла е зимата.

# 446
Днес една уважавана бивша съфорумка има рожден ден!  bouquet

Иначе снощи си играем на някакво броене с малкоя, аз в един момент спирам и той ми изтърсва :" Count!"

И...аз си глътнах граматиката. Laughing  Явно вече си има натрупвания от езиковите курсове и започва сам да ги използва.

# 447
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Мечките могат да дойдат да полегнат в нашия край  Simple Smile
Вали и трупа  Grinning

# 448
# 449
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ехеее, Вълчо  Hug
Много ми усмихна душата това.
На фона на депресията, която ме обхваща, като си ида там - гледайки пустите къщи и улици, изпълнени само с призрачни спомени,
това си е готино  Grinning Браво, бач' Пеко Simple Smile Зафалем за статията, Вълчо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт