Споделете 149

• 24 988
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Никой ли няма за какво да почерпи по една бонбона?

Черпя те 1 бонбона задето си свърших къщната работа, почти съм приготвила 1 подарък на 1 близък приятел и си уредих кафе с любимия преди едни рожден ден вечерта. Аз що не почерпих вчера, задето имах повод, бе? Черпя те още 1 бонбона и за вчерашния си кеф, ама имам едни бонбони за смучене, дето им викам "смучещи се бонбони".

Между другото, като каза "бонбона", се сетих преди 2 години голямата ми дъщеря като обуваше ботушите си една сутрин, по това зимно време някъде, и каза "Къде ми е ботушката? Дай ми тази ботушка!", и аз я поправих: "Казва се ботуш, не ботушка. Един ботуш.", а тя само ме изгледа в шок и каза: "Ама те са два!?!"

# 481
 Да ви почерпя бе, с един бонбон. Днеска ставам на х години и половина. Mr. Green

# 482
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Е хубава и тая, сега да взема заради вас да излизам пак в снега и да си купя една голяма кутия с шоколадови бонбони асорти?
И да плюя върху всякакви антивъглехидратни замисли  Crossing Arms

Хах, Валентина, това като разговора с Марти относно изваждането:
"Представи си, че имаш десет ябълки, и изяждаш четири от тях..."
"Ама аз не мога да изям четири ябълки, боли ме зъбчето!"  Mr. Green

# 483
Аз пък ходя в един фризьорски салон дето все ме подстригват накриво, но ми решат косата поне 20 минути, винаги излизам много позитивна, та макар и с крив бритон.
Купих конфети на децата, дано им харесат. От Москва пристигат в много по-красиви опаковки и по-богати като асортимент, и със сигурност на почти същите цени ако не и по-ниски. Пътешества ми се newsm52
Обсъждат нов закон - ако напсуваш или другояче обидиш депутат, 4 години затвор.
Ахааааа, значи могат да се мобилизират да свършат работа, когато ги касае тях самите. А за гавра с дете да има 3 до 5 години затвор ? О'обикновени гражданино, защо се срамуваш да се наречеш депутат ? ( въпросът ми е реторичен ) !
Не деля хората на българи и други. Гледам на всеки като на равен, стига да не ме притеснява и да спазва общоприетите норми за обществото.

# 484
Днес имен ден има Лъчезар.
Айде , който си има Лъчко да бяга за бонбони.

# 485
Да споделя и изфукам , че съм с нова глава .
Много добре ме направи фризьорката , супер доволна останах. Flutter
Чак немога да си се нарадвам . Party

# 486
  • Кацнала на едно дърво.
Я да ви питам, нали сте интелектуалки и четете много... Новата книга на Л.Дилов (всъщност той има ли стара?) става ли? Имам чувството, че е неква тьпня и само разни фейс манияци й се кефят. Иначе е ебати алчното копеле - 20 кинта цена сложил...
Чела съм само няколко статии на Любен Дилов. Не го харесвам. Хваща един стар виц и го разпъва като стари гащи. Няколко каламбура и... Айде, кой от къде е. "За вас романче, за мен хонорарче", както пише любимецът ми Хървое Хитрец.  Laughing
На мен не са ми на сърце ни той, ни Иво Сиромахов и пр. Маниерни ми идват, много им се иска да са интересни.
Някога харесвах Михаил Вешим. Сега не смея да му прочета книгите. Ами ако и той е изгаснал на баира? Thinking

Но ти мен не ме слушай, Марадона. Аз и на театър не ходя, защото ме е срам и се чувствам крайно неловко. Все едно съм си сложила стола в хола на съседите и присъствам на домашна сцена. Пък ако започнат да се карат (а те винаги се карат и крещят, не съседите, в пиесата)... А аз мра и се червя в салона.  Laughing Не съм интелектуалка аз.

# 487
  • Пловдив
Обсъждат нов закон - ако напсуваш или другояче обидиш депутат, 4 години затвор.
Само депутат ли и член от правитеслтвото няма да можем да псуваме? Нашия форум ще остане без хора, честичко ги псуваме.

# 488
Пием си на обяд вино с моята 23годишна лична асистентка и тя ми ражказва, за някакьв "ивент", на който снощи присьствала. Казва "беше пълно с красиви жени и дебели мъже" . После като се замислих, на "ивентите" които ми се налага да посещавам през последните години е точно обратното... Sad

# 489
Pазменете се, де.

# 490
  • София
Василисо, жива да си, жено! Аз си мислех, че съм дефектна и не мога да ги оценя тези класици, титани на к/х/ултурата и интелекта!

# 491
Василиса, благодаря за мнението. И без това повече ми се пие, от колкото ми се чете.  Hug

# 492
Да, и на мен са ми маниерни ЛД и ИС. Някак имам чувството, че много се напъват да им се получи, ама не им се получава. Ала Карбовски. Той всъщност е на върха на стълбицата дразнещи ме.
Но пък театър обичам.

# 493
Такива " кряскащи " постановки обикновено се посещават от трътльовци и скучаещи театрални критици. Като се смесят виковете от сцената с " бзззззззззззз " от крайните седалки става много арт.
Ео, и аз обичам театър. Hug Имах предвид точно определени постановки с написаното по-горе.

# 494
  • София
Аз за подобни книги смятам, че са писани, за да си ги четат авторите на някоя вечеринка с подпийнали колеги и приятели, да си ги подчертават и да си пишат в полетата, колко по-духовити са можели да бъдат, ако не бяха бързали така да издадат книжката! Много ми оригиналчинат, чак досадно става.

И аз не ходя на театър - ми не обичам да ме третират като любопитно глухо бабе, което и ще си трае, ако не й е харесало представлението, за да не го обвинят в простота! Обичам естественото представяне на нещата, без преекспонирани мимики и чувства!

Тръц!

Общи условия

Активация на акаунт