Споделете 149

• 24 993
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
# 466
Да се върнеш също така  Grinning
Миш,  Hug.

# 467
Я да ви питам, нали сте интелектуалки и четете много... Новата книга на Л.Дилов (всъщност той има ли стара?) става ли? Имам чувството, че е неква тьпня и само разни фейс манияци й се кефят. Иначе е ебати алчното копеле - 20 кинта цена сложил...

# 468
  • sofia
От това, което поразгледах - никак не става. Тия двайсет лева, вземи ги вложи в друго Grinning
Адски съм гладна пък аз, ама в обедна почивка, мога да изляза чак след час.
Мишоне,  Hug

# 469
Кроасане, ела при мен, знаеш ли каква хубава кухня ще ти направя.

И аз съм гладна, за това поемам към магазина.
Нещо ми е нервно вчера и днес, ще ставам на кълбета с някой, така ги виждам нещата.

# 470
Я да ви питам, нали сте интелектуалки и четете много... Новата книга на Л.Дилов (всъщност той има ли стара?) става ли? Имам чувството, че е неква тьпня и само разни фейс манияци й се кефят. Иначе е ебати алчното копеле - 20 кинта цена сложил...
Не. Цитати от фейс групата му, на която и аз съм член. Е че за кво да давам 20 лева, да ме прощавате за откровението.

# 471
Чудех се какво да закуся, пък то 12 минало..и айде една гореща пилешка супа с много черен пипер. Времето си е тъкмо за това.
Днес таралежа не е ставал, май времето подсказва и зимуване.

# 472
  • София
Споделям, че при толкова голям избор от фризьорски салони, трудно си избирам място.
Крива съм, затова и сняг заваля. Отивам да работя над настроението си.

# 473
Еври ми, ако желаеш, на лично мога да си споделя моя салон. Преместиха се на Солунска, но аз пак там ходя.

# 474
Здрасти, Мишон!
Аз ще водя Вълчето на стоматолог. Като му гледам касовите бележки от последните две-три години, стигат за Опел Тигра 98г.

# 475
  • България-Швейцария
Никакъв сняг не ща, сега на целия куп и гуми трябва да сменям, това го правя към декември.
И ботуши нямам също така, а шансът да намеря такива, в които да не изглеждам като посадена в саксия е много малък.

# 476
  • До хладилника, който обичам
Обсъждат нов закон - ако напсуваш или другояче обидиш депутат, 4 години затвор. И ако убиеш циганин - да лежиш повече, отколкото ако претрепеш българин, щото първото е на расова основа, а не примерно щото те е окрал и пребил.

# 477
  • тъгата в мен
Йедене-нйе!С всеки изминал ден пораствам на килограми и положението взима заплашителни размери.Димитраки,новото ни хайванче,се държи повече от прилично.
Мишон,привети!
Никой ли няма за какво да почерпи по една бонбона?

# 478
А ако бай мангал убие българин като хуманност ли се брои? Защото едни още не са осъдени, а човекът вече 2 години и кусур го нямя на този свят.  Tired

# 479
Обсъждат нов закон - ако напсуваш или другояче обидиш депутат, 4 години затвор. И ако убиеш циганин - да лежиш повече, отколкото ако претрепеш българин, щото първото е на расова основа, а не примерно щото те е окрал и пребил.
С този закон направо после в Страсбург. Честно ти казвам.

Общи условия

Активация на акаунт