Споделете 149

• 24 942
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Аууу, каква си безсрамна лъжкиня  Mr. Green Аз още не съм изчувала това и вече ми се иска трето. Да не ме чуе шефката, че няма да ме вземе обратно на работа  Laughing

# 661
  • о`майна лунна нощ е
Честит Василиндрин празник. Честито тролско тържество!   bouquet

# 662
Ех, връщам се и гледам вместо обичайното съботно затишие, шум, глъчка и хора  Laughing А то сме имали рожденик  Grinning
Честит празник, драга Василиса! Желая ви всичките толкова хубави пожелания по ваш адрес да ви споходят и да се радвате винаги така на много, много признателност и любоФ  Hug
Сега като една следваща Астрид Линдгрен ще ви замоля официално да раздадете почерпката И подаръците, защото както е добре известно подаръци се подаряват и на гостите!

Аз споделям, че съм най-доволна от факта, че утре ще почивам. И не просто ще почивам утре, а ще почивам един час повече  Party

# 663
Не зма днес Даф , дали почучи множествени оргазми, но аз си напълних дущата с Асен Блатечки в тандем с Мария Сапунджиева.
А това предване по Ер макък ТВ е снимано преди много време явно.Блатечки е отпуснал едно коремче , едва го познах!

Ама вече няма да чакам Нейно Величество рожденичката и отварям един мавруд.
Наздраве !

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 23:27 от Рòса

# 664
Честит празник, прекрасна Василисе Heart Eyes

# 665
  • Бу-у-урга-а-ас
Василиса Умница,
да си ни все такава прекраска и много да ни веселиш с истории за весели тролища, обичлив Дон и нови творения!!!   bouquet

# 666
Споделям, че съм в гр.Елена с цялото домочадие(без кучето) на национална отчетна среща. Тук определено трябва да работят върху това как се посрещат туристи Laughing

# 667
Пак викайте за "Черно море"! Снощи беше първият им истински мач в тяхната възрастова група. Сега е вторият.
Мачът е в 10:00 часа.
Басейнът е открит. Аз не бих се пъхнала през ноември в него, но децата са яки  Grinning

# 668
Излежаваме се и си бърборим; аз казвам, че ще трябва да купим количка.
Ането:
 - Ама мамо! В четвъртия месец сме!

# 669
  • Paradise
Моите най-добри приятели от вчера са чаят и аспиринът.
Ударно се лекувам, че няма да ме чакат да оздравявам и т.н.

Дуци, все пак сте в гр. Елена.  Wink

# 670
Ахахаха, Анда, тя е готова за отчетничка  Mr. Green

Днес ще кръщавам синовете. Стискайте палци да не забравя нещо, че по на юруш не би могла да бъде организацията.

# 671
  • България-Швейцария
Честит рожден ден със закъснение, Василисе Прекрасна  bouquet

Пак се надбягвам с времето, но май за пръв път ми се отпуска 1 час повече, абсолютен кеф, обикновено в такива ситуации ме резват поне с толкова.
А, и друго - пробвах да работя легнала и може Mr. Green - само за някои дейности ми се получава, но и това е нещо все пак.

# 672
  • тъгата в мен
Ето,оказа се,че аз съм родена за точно това време,дето е с един час в повече.Идеааално ми се отрази на изтормозената ми душица.
След малко се мятам на новото си МПС да му изпробвам габаритите.Да се надявам,че няма да го забърша някъде,баш неделному..

# 673
  • sofia
Ама какво е това чудно разместване... newsm78 докато открия темата, бая се подзверих.
JJ, всичко ще е ок, пък и да не е всичко, пак ще е незабравимо Hug
Споделям Кафе, и огромни количества тиква, която очаква да бъде претворена в някакви неща - кеф ти фенери, супи, сладкиш и т.н. Изобщо не ми се започва, но както е казал поета: "Време е да се гримираме, време е да се костюмираме, време е за Кукленото шоууу"!

# 674
Утре работен ден  ли е ??? Tired newsm78

Общи условия

Активация на акаунт