Споделете 149

• 24 946
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
и аз не го разбирах този празник, но в мултикълчъралната среда се оказа доста приятно изживяване, пък децата така радостно пищят, врещят и тикат кошничките под носа ти, че как да не се затичаш и ти с тях да звъниш по вратите. миналата година едно петмесечно бебе го разнасяха, маскирано като тиква. до него е моят син. сега ще помисля за по-реалистичен костюм.
Току-що на вратата звънна едно от малайзийчетата от партера и ми донесе специален списък с блоковете и апартаментите, които ще са отворени за trick-or-treat и може да им се звъни без проблем утре. Добре са си го измислили хората, що да се притесняват хора, които не искат да участват.
Ти записа ли се за отворена да раздаваш бонбонки?

# 646
Нямам нищо против Хелоуин, ама ме мързи. Ането има гостенка, досега се мацаха със синьо, а после се редиха да им трия лицата (ама аз не успях, тъй ще си ходят с мъртвешки оттенъци).
Миналата година че тиква рязах, че паяци от картон, пекох пръсти и варих очи (пръстите от пилешко, очите от яйца с маслини), че и едни духчета (от картофено пюре) връз червеи (спагети в зелена хранителна боя). Тази година - нъц. Ането има една рокля на вещица, убедих я, че няма нужда да прави друго, да си приглади косата назад и ще бъде Нарциса Малфой.

# 647
истествину, Янтре. Добросъседството предполага всякакъв род празнувания.  Нали на 25 дек ще пратя детето със сурвачка по етажите/с пуканки, сухи люти чушлета и табелка"Този старинен обичай изисква даряване на приносителя/

# 648
пък аз направих първия шопинг за Коледа...
Shocked ъх, рано бе
Макар , че си практична, поздравления!
Още не са станали цените двойни... Няма да има бонуси тъз година, та не съм и и мислила още...

# 649
И аз ще се маскирам утре. Даже мислим да почнем от тази вечер.

# 650
Нямам нищо против Хелоуин, ама ме мързи.
Доживях. Анда, имах леки съмнения, че си много енергизиран детегледач -  робот. Сега си отдъхвам, че и ти си човек. Grinning

# 651
След половин час започва мачът на "Черно море" срещу КПС "Варна", състезание по водна топка. Ники се състезава за "Черно Море".
Викайте за тях!

# 652
Aнджи, викаме Simple Smile

На рожденицата честики и благопожелания!

Бебето тиква е връхта просто  Grinning

Имаме 5 HD филмови канала за безпари. Няма ги в програмата на оператора. Мъж ми ги открил като случайно набрал номера на канала. От сутринта са запускали всички Матрици и всички серии на Властрлина. Така за без пари имаме и НВО и Синемакс. Рахатлък  Mr. Green

# 653
  • тъгата в мен
Е,това на нищо не прилича.Гостите и пред вратата,а Василиса никаква я няма!Ще чакам да гръмне шампанското и да се намърдам и аз тогава с моите пожелания.
Преди малко се върнахме от първото от поредицата Хелуинско парти.Нинджата-доволен.Като всяко нещо по български-не се спазват много-много датите

# 654
  • София
Наздраве, Василисо! К`вот` ти на сърце да ти е и в ръце!

# 655
Викахме, Анджи!
К'во стана, биха ли наш'те от Черно море и с колко?

# 656

Ех, паднаха 3:21. Но нищо, утре играят срещу "Аква Спорт".

Май много ми се искаше да са по-малко точките, чула съм по телефона 3:0.

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 19:14 от Анджелина

# 657
  • София
Василиса Прекрасна, честит рожден ден! Да си жива и здрава! Да не се отървеш от вдъхновение! С лекота да напишеш бъдещата си книга! Чакаме я с нетърпение!  bouquet 
Преди НВО на края на месеца за 2-3 го даваха безплатно за зарибяване на потребителите.

# 658
  • София
jj okocha Честито НВО! От години не гледам телевизия, но тази есен се загледах в НВО и  НВО COMEDY. Оказа се, че не съм разлюбила телевизията, а просто не ми се гледат разни шоО програми и стари сериали.

Споделям, че коледното настроение, което ме заля преди няколко седмици ме държеше, докато не прочетох по- горе за шопинг. Така не обичам шопинга. Confused

# 659
пък аз направих първия шопинг за Коледа...
Shocked ъх, рано бе
Макар , че си практична, поздравления!
Още не са станали цените двойни... Няма да има бонуси тъз година, та не съм и и мислила още...
за да съм практична докрай, пазарувах по интернет, докато си пия кафето и обяснявам на детето, че ТЕ ТОВА е сайтът на Дядо Коледа и щом няма нещо там, значи дядката просто няма да го донесе. с това убедително доказателство секнах желанието на синковеца за братче под елхата и успешно го убедих, че ролерите са по- полезни  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт