Споделете 149

• 24 956
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Споделям, че някакъв вестник днес видях цитати из книгата на Л.Д.-син и съм потресена! Значи оригиналничене винаги съм знаела че проявява, но толкова цинизъм и вулгарщина!!! Книгата му била толкова скъпа, защото хартията била някаква специална. Да знаете, че е книгата сама по себе си е произведение на изкуството, отделно с цената й се придава тежест, но същината определено не е за хора, наричащи смело себе си културни.
O, ще ми хареса значи!

Честит рожден ден, Василиса! Целувам те.  Simple Smile

# 631
Честит празник, Василиса!
Бъди все така вдъхновена и вдъхновяваща!
Поднасям букет от слънчогледи.  Wink

Мразовит ден е днес, но пък слънчев.
Душата ми се стопли, но не и тялото.

# 632
  • София
Споделям закуска, но това защото е вече обяд.
Честит празник, Василиса! Много по много ти желая!

# 633
Слънчево,но студено.
Всички в къщи спят.Лягам и аз. Лек следобеден сън. smile3524

# 634
Василиса, всичко, ама от най- доброто!

# 635
Честито, Василисия, вдъхновение и щастие! Hug

# 636
Подготвяме се за Хелоуин. Утре ще е маскирането. Ники всяка година е с концепция за костюм и грим, а Любо е хейтър и няма да участва.
Преди време хич не бях фен на празника, но предните няколко години ми хареса. Забавано е. Особено, когато има награди. Никсъна спечели миналогодишния конкурс за саморъчено направен костюм. А дано и този път!  Grinning

# 637
По обед в нЕкви новини дочух , как фермер след като фалирал , направил фермата си , на "На ферма на ужасите". И само за хелуин , отваряки врати на фермата си печели повече, отколкото докат гледал добитък.
Даже осгурявал около 250 работни места.
Така му стигали средствата за цялата година.
Ей на туй му викам "Ден година храни"

Нещо ми е изкуствен тоз празник, но щом децата се радват , нека го има.
Аз, себе си според поверието за празника , знам кой ще се всели в мен Grinning

# 638
честит рожден ден, василиса прекрасна! Бъдете си все така изящна!   bouquet

и аз не го разбирах този празник, но в мултикълчъралната среда се оказа доста приятно изживяване, пък децата така радостно пищят, врещят и тикат кошничките под носа ти, че как да не се затичаш и ти с тях да звъниш по вратите. миналата година едно петмесечно бебе го разнасяха, маскирано  … 82;ва. до него е моят син. сега ще помисля за по-реалистичен костюм.
Току-що на вратата звънна едно от малайзийчетата от партера и ми донесе специален списък с блоковете и апартаментите, които ще са отворени за trick-or-treat и може да им се звъни без проблем утре. Добре са си го измислили хората, що да се притесняват хора, които не искат да участват.

# 639
Тоя празник го усетих само веднъж, когато ни дойдоха хелоуинчета. Аз нямам навика да надничам през шпионка, а те като писнаха. Имаше две мънички близначки духчета, надянати в конуси от един бял чяршаф. Дадох на един скелет всичките си стотинки и по един сладкиш, духчетата се затрудниха да извадят лапичка изпод чаршафа.
Споделям силно стиснат съсед отгоре. Миналата година си купи климатик и го сложи под прозореца над спалнята. Зимата го включваще нощем, когато температурите са под -15. Хора, това нещо бръмчи като трактор Беларус, току що запален студен на същата температура. Сигурен съм, че е бил възможно най-евтиния в целия свят, плюс на промоция.

# 640
ЧРД , Василиса. И наздраве! (ние вече почнахме)
 На тази дата се раждат само звезди - ти, Марадона (днес той става на 50)...
Бьди здрава и много, много успехи. Hug

# 641
  • София
Василиса, ЧРД! Да си здрава и щастлива, от вдъхновение да преливаш, все по-дебели книжки да издаваш, от автографи ръката ти да се схваща, и време за всичко да намираш!

Споделям слънчев ден, ама студен, в който излязох с децата за общо половин-часова разходка, прибрах ги в един детски кът и пих кафе с приятелка 2 часа и пак не можахме да си кажем всичко, което ни вълнува от 2 седмици насам! Довечера следва продължение у тях!

Споделям, че двете ми деца днес са за пример, нищо че всяко е със своето мнение по всеки въпрос, но в момента едното пише домашни, а другото спи!!!

За мъжа си нищо не споделям. Него просто не го споделям с никого!

Иначе се чувствам странно. Някаква празнина зее в деня ми...

# 642
Вълчо , на твоя съсед му е повреден нещо климатика.
Аз в детската имам , хем куча марка, хем на промоция, хем е монтиран на стената на балкона.Досущ до балконската врата.
И като се има предвид , че страдам от хронично безсъние , не го чувам да бръмчи.

Сега да видим с какво да се накипря за довечера?
Ще ходя на "Капиталът или няма да плащам" - носталгия по Маркс
само се моля да не е като "Дядо коледа е боклук"- не я издържах тЪз постановка...

# 643
Аз пък харесвам Хелоуин. 

# 644
пък аз направих първия шопинг за Коледа...

Общи условия

Активация на акаунт