Споделете 149

• 24 985
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Споделям, че в Клюто се вихри уникална тема, няма такова жУотно, или някой се будалка, или просто...дете пише от компа на майка си.

Бъди добро другарче, дай заглавие, или поне жокер Wink

# 541
# 542
Мерси, Жозефина Hug, ама не ми е интересна темата. Аз си мислех за нещо по-пикантно, че все изтървам някои темички - Мамма е много бърза понякога Mr. Green

# 543
Как бе, Из, хората построиха комунизма, само дето не са намерили тухлите...ма и това щяло да стане.

Аз се прозявам ееее така и ви думам лека нощ.

# 544
  • До хладилника, който обичам
Издържах, издържах, издържах! Наздраве, Споделете! Drunk
Вече имам нови 5 букви след името си. Ура, ура за мен!

# 545
Издържах, издържах, издържах! Наздраве, Споделете! Drunk
Вече имам нови 5 букви след името си. Ура, ура за мен!
Нищо не разбрах , но Наздраве. newsm78

# 546
Наздравето е най-важното в случая, Маркрит Laughing затова го и писах.

Излязоха ми резултатите. Взела съм важен за мен изпит, който ми дава титла, международно ме сертифицира и прочее. Щастлива съм.

# 547
  • София
Честито, Бу, и наздраве!   bouquet Каквото и да си спечелила е малка награда за помощта, която даваш на толкова хора. Hug

# 548
Ами честито тогава и успех !!

# 549
  • Казанлък of all places
Жива да си , Бу, наздраве, добре,че ме подсети!

# 550
Благодаря, благодаря! Щях да почина от сърцебиене, като видях в сайта, че са излезли резултатите (залепена съм на монитора от няколко часа и рефрешвам на две минути). Едва успях да проверя и като видях заветното "pass", страхотно се зарадвах. Всички около мен спят, така че споделям радостта си с вас Grinning (ако беше такава тема, щях да сложа две-три снимки, но тя не е, така че няма).
Сега освен ЛЛЛЛидер съм и IBCLC, International Board Certified Lactation Consultant. Хо-хо!

# 551
  • тъгата в мен
хаха..Добре,че не се минах да пиша преди 20 минути.И аз щях да се издам,че нищо не съм разбрала от поста на Бу.
Наздраве за петте буквички тогаз.

# 552
  • София
Бу, наздраве за 5-те букви!

Днес не ми е ден или на тези около мен не им беше. Вече сме днес, значи вчера не ми беше ден. Олекна ми, честна дума.

# 553
Бу, честито за 5-те букви! Моето предположение ( добре че не го писах  Embarassed, не че няма да го напиша сега) е че си се омъжила и си добавила тиренце-още една, чисто нова фамилия  Laughing
Сина ми си е намерил работа 6 месечен срок засега. това пък е моето фук за днес Grinning

# 554
Елинор, да ти кажа, не, че не съм доволна от мъжете като цяло, от собствения си в частност и от брака като такъв, но може би сериозно ще се замисля, преди да се оженя пак Mr. Green Или поне ще походя мома първо. (Само с децата не знам какво да правя, освен да ги подуча да ми викат 'како').

Общи условия

Активация на акаунт