Споделете 149

• 24 971
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Провери за курник или кокошарник.

за тези знам, Вълк Simple Smile
Питам конкретно за кокошкарник, защото я слушам в една пилешка реклама, както вече писах. И смятам, че такава дума няма. Но все пак да се консултирам.

# 586
В рекламата със Ст. Берова , нали?
Според мен има езикова грешка.
Да тук, Софийско и Кюстендилско се употребява.

Днес не ми е ден...Дам.

Излизам от служебното барче , носейки две кафета. На вратата на барчето нещо се заклещихме със зам . министъра и едното кафе - на вратовръзката му.
Аз умрях от срам , а той толкова любезно започна да ми се извинява.
Ужас, Embarassed
Голяма съм чайка

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 13:27 от Рòса

# 587
Да, в същата.

# 588
Аз тази дума я знам като кокошкарник. Кокошарник не съм чувала.  Rolling Eyes
Западна България не прощава с диалектите си.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 13:42 от рони

# 589
Хм, правописния речник дава кокошарник. Аз така я и знам.
Някой ерудит да се произнесе, моля!

# 590
  • Paradise
Преди години ме учиха да пилотирам Cessna Grand Caravan.
Голям кеф е!
Знам, че някой ден ще подкарам Ембрайър, само да порасна!

Ето такова чудовище мога да управлявам http://www.berlin-airport.de/DE/UeberUns/Feuerwehr/ImagesBilderg … THF_FLF_8_pop.jpg

# 591
И аз знам само кокошарник. Ма не съм ерудит, хеле по кокошарниците  Blush

# 592
  • Кацнала на едно дърво.
Тази твоя дружка где се скри?
Последно получих от нея едно заплашително съобщение на секретаря си.  hahaha
Ще я издебна аз тези дни и ще види тя!
Мъжът ми каза, че с нея ще си кръстим корабчетата "Кукувица 1" и Кукувица 2".  Mr. Green И ще се свързваме така: "Кукувица Едно, Кукувица Едно, обади се!". А тя: "Тук Кукувица Две, приемам".
Ние за отмъщение решихме да го оставим на брега и да не го качваме, колкото и да ни моли.  Crossing Arms

# 593
  • о`майна лунна нощ е
Споделям, че съм тотално омаломощена физически и психически.
Страх ме е да погледна колко е часът. За това просто щ еси метна на флашката предстоящата работа и ще я оставя за събота и неделя удома.

За БУ - докладвам, че селската райска ябълка все още не е обрана. Имало време. Еко ябълки ще има през ноември. Гарантирано еко. Никой нито ги е пръскал, нито ги е торил. Нищо. Пълен самотек в израстването и развитието.

# 594
За два часа минах през социалните. Ксерокопирах една папка документи, носех оригиналите и копия - от есграон за връзките в глутницата, решение на телк, от пенсионното, от банка, нотариален акто на апартамента, три лични карти, молба от четири листа попълнена, обаче пак ме върнаха - за бележката, че съм си платил тока.

# 595
  • тъгата в мен
Не ми казвайте,че само аз имам все още от онези часовници с кукувичката!Току що си го взехме от родния ми дом.Ох,на кака сладкото кукувиче.Нинджата вижда за първи път такова часовниче.А тежестите му-шишарки колко са тежки...Руска му работа,здрава работа,голяма работа.
Понеже съм всестранен талант и това пеене,рисуване,плетене,плуване,артистизъм се изсипали върху ми,скромно си мечтая  да имам безбрежно време за изчитане на всички интересни книги и да поназнайвам няколко езика.Виж,това с интереса към зимните и екстремните спортове ми е толкова далечно...

# 596
  • До хладилника, който обичам
И съседите отгоре имат такъв часовник. Цялата кооперация знае колко е часа, перфектно думка, като стане кръгъл час. Laughing

# 597
Споделям безобразно схванат врат, нищо не помага. Човек като е бременен, не би ли трябвало да е освободен от наряда по дребни болести?

# 598
  • Пловдив
Споделям безобразно схванат врат, нищо не помага. Човек като е бременен, не би ли трябвало да е освободен от наряда по дребни болести?
Сестро, тъкмо наопаки е. Всички дребни болежки се засилват. Close Аз предлагам да забременяват мъжете!

# 599
Моят се беше съгласил, но аз не се справих със заплождането.

Общи условия

Активация на акаунт