Кухните -34 тема

• 72 458
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Няма да ми е удобно , защото ще има разлика в нивото ли , демек няма д ае слято или друга причина.
Ох, не знам кое ще се ди по хубаво, а иначе май може да се направи почти слято и преходната лайсна да се слива с двете неща  newsm78
Освен да взема два цветни молива и да ходя да нарисувам на пода двата варианта, поне малко представа да добия.
Другия вариант е да не слагам гранитогрес , а изцяло да е паркет  newsm78

# 211
  • Русе
Няма да ми е удобно , защото ще има разлика в нивото ли , демек няма д ае слято или друга причина.
Ох, не знам кое ще се ди по хубаво, а иначе май може да се направи почти слято и преходната лайсна да се слива с двете неща  newsm78
Освен да взема два цветни молива и да ходя да нарисувам на пода двата варианта, поне малко представа да добия.
Другия вариант е да не слагам гранитогрес , а изцяло да е паркет  newsm78

Имам предвид, че ще стъпваш постоянно на лайсната, тъй като ще ти е близо до плота, а това не е от най-удобните неща.

# 212
Моля за малко помощ, търся фирма която да ми проектира и изработи кухня във В.Търново , всяко мнение ще ми от помощ. Simple Smile

# 213
  • Велико Търново
Моля за малко помощ, търся фирма която да ми проектира и изработи кухня във В.Търново , всяко мнение ще ми от помощ. Simple Smile

Ще ти пиша на ЛС Peace

# 214
  • София
Нашето помещение също е 3 в 1, кухнята е Г-образна, като горната част на Г-то е много малка  Laughing(шест метра на един), но ще бъде цялото в паркет. Не ми допада да е накъсан пода, стои ми малко като кръпка. Всъщност ако се разлее нещо аз веднага го забърсвам така или иначе, а ако стане наводнение едва ли тези няколко реда плочки ще спасят останалата част от помещението. Това е моето мнение, на мен ми харесват еднаквите подове. Ако е преградено и кухнята е нещо като П-образна е друго, но ако се вижда на мен не ми допада

# 215
  • София
Обмислям и вариант само паркет. Ама пусто съм се влюбила в един гранитогрес , и искам да го съчетая.
Идеята ми е долните шкафове да са с цвета на паркета, а горните  лак с цвета на този гранитогрес и меката мебел ми е с цят на кафе и си го представям много хубавооо  Blush

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 14:42 от kimbolina

# 216
Нашето помещение също е 3 в 1, кухнята е Г-образна, като горната част на Г-то е много малка  Laughing(шест метра на един), но ще бъде цялото в паркет. Не ми допада да е накъсан пода, стои ми малко като кръпка. Всъщност ако се разлее нещо аз веднага го забърсвам така или иначе, а ако стане наводнение едва ли тези няколко реда плочки ще спасят останалата част от помещението. Това е моето мнение, на мен ми харесват еднаквите подове. Ако е преградено и кухнята е нещо като П-образна е друго, но ако се вижда на мен не ми допада

При нас кухнята си е направо в хола, няма преграда и сложихме паркет в цялото помещение. Пред мивката и миялната имам една дълга пътека - ако нещо капне, попива, но рядко капе. А ламината си го мия с парцала и с препарат, както се мият плочки, само изстисквам добре парцала.

# 217
  • Русе
И аз съм фен на паркета, сега в кухнята е ламинат, живот и здраве в къщата надявам се паркет. И то точно заради това, че ако стане наводнение едва ли 2-3-4 реда плочки ще спасят положението.
Но пък ако много ти харесва този гранитогрес, направи го като правоъгълник, по-добре стои според мен.

# 218
  • Добрич
Те тези 2-3 реда гранитогрес няма да спасят от наводнение,но като се раздуе паркета и трябва да се сменя,трябва да се раздига и долния ред на кухнята която лежи върху този паркет.Дано да не се случва!

# 219
  • София
Аз да ви кажа за наводнение хич не съм се замисляла  Embarassed , по скоро искам да сложа тези 2-3 реда , защото ми е легнал на сърцето този гранитогрес  ooooh!

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 21:43 от kimbolina

# 220
  • Русе
 Laughing Тогава слагай, не му мисли  Laughing

# 221
...ама в каре ги слагай де, с една права лайсна. щот две срещнати под ъгъл са си жива беля. Simple Smile

# 222
  • Русе
...ама в каре ги слагай де, с една права лайсна. щот две срещнати под ъгъл са си жива беля. Simple Smile

newsm10

# 223
Момичета, много ви моля да споделите. Тези, които имате горни шкафчета с газови амортисьори, вратичките им плавно ли се затварят или в последния момент се тряскат?  Много ми е важно да разбера. Благодаря ви предварително.

# 224
тряскат се, защото тяхната работа е да повдигат. монтирайте амортисьори  към пантите, или продават се отделно такива, за монтаж на подходящо място, например страницата. има и амортисьори за вкопаване... Naughty Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт