Кухните -34 тема

• 72 476
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Здравейте, момичета!
Искам да попитам дали някоя от вас е сложила обикновена плоскост ПДЧ /например като материала на вратичките/, вместо термо-гръб в кухнята си?
Притеснява ме как ще се дължи това ПДЧ зад печката и изобщо какво мислите по въпроса?

# 526
  • София
Аз имам гръб от обикновена ПДЧ плоскост .
Няма проблем с топлината, а с чистенето. По-добре не рискувай, аз не бих повторила.

# 527
След банятя е наред кухнята, а тук има какво да се научи.

# 528
  • София
Благодаря ти, ЕйМиМи, явно ще заложим на сигурното - стандартно термо-гръбче.  Peace

# 529
  • Пловдив
Аз имам гръб от обикновена ПДЧ плоскост .
Няма проблем с топлината, а с чистенето. По-добре не рискувай, аз не бих повторила.
Какво точно имаш предвид за чистенето? Едноцветно ли е или с дървесна шарка?

# 530
Здравейте, момичета!
Искам да попитам дали някоя от вас е сложила обикновена плоскост ПДЧ /например като материала на вратичките/, вместо термо-гръб в кухнята си?
Притеснява ме как ще се дължи това ПДЧ зад печката и изобщо какво мислите по въпроса?
Трябва да е гладко иначе се чисти трудно. Другото нещо е, че фабричните темо гръбчета са с дебелина 8мм, а стандартното ПДЧ е 16-18мм. В никакъв случай да не е шагре. Иначе друг проблем няма.

# 531
Здравейте момичета!
Имам нужда от малко помощ относно кухненските шкафчета и по-точно става дума за горния ред шкафчета. Според вас на каква височина от тавана е по-добре, по-удобно, пратктично и красиво да свършват, на около 10-15 см или повече, въобще според вас колко см е удачно да има разстояние от тавана до края на шкафчетата, че нещо ми е трудно да реша   Thinking

# 532
Според мен е важно на каква височина са от плота, не от тавана.
При мен са плътно до тавана, но височната на самото помещение е по-малка.

# 533
Ами от плота мисля да са на 50 см, защото съм ниска и да мога да ги стигам, ама се чудя колко високи да са  newsm78, а височината на помещението е 2,45 м.

# 534
Здравейте момичета!
Имам нужда от малко помощ относно кухненските шкафчета и по-точно става дума за горния ред шкафчета. Според вас на каква височина от тавана е по-добре, по-удобно, пратктично и красиво да свършват, на около 10-15 см или повече, въобще според вас колко см е удачно да има разстояние от тавана до края на шкафчетата, че нещо ми е трудно да реша   Thinking

По принцип не се гледа това, а колко да са високи. Правиш си схема с 60-70 см шкафчета и гледаш как ще стоят. А ако ще са на 10-15 см от тавана, по-добре да са до тавана. Ако не са до тавана, трябва да ги направиш на такова разстояние, че да могат да се чистят отгоре.

# 535
Здравейте момичета!
Ако има разстояние, то трябва да е такова, че свободно да можеш да почистиш - около 20см поне.

# 536
  • София
Миоки, благодаря ти за съвета относно гръбчето!   bouquet Решихме да сложим стандартно термо-гръбче за да не рискуваме.  Hug

# 537
Момичета благодаря ви за отговорите   bouquet и май ще се ориентирам да са по-височки  Rolling Eyes

# 538
Момичета, как се нарича тази металната тръба, на която се окачват разни черпаци, лъжици  и пр., която се монтира на гръбчето, никаде не я откривам, като аксесоар  Embarassed

# 539
Момичета, как се нарича тази металната тръба, на която се окачват разни черпаци, лъжици  и пр., която се монтира на гръбчето, никаде не я откривам, като аксесоар  Embarassed
Нарича се кухненска тръба Simple Smile. Виж тук http://www.dikam.com/bg/index.php?option=com_content&view=ar … id=13&lang=bg
П.П.: Не съм момиче.  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт