Кухните -34 тема

• 72 431
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, как се нарича тази металната тръба, на която се окачват разни черпаци, лъжици  и пр., която се монтира на гръбчето, никаде не я откривам, като аксесоар  Embarassed
Нарича се кухненска тръба Simple Smile. Виж тук http://www.dikam.com/bg/index.php?option=com_content&view=ar … id=13&lang=bg
П.П.: Не съм момиче.  bowuu

Е, тогава  Heart Eyes щом си момче Simple Smile
Благодаря!

# 541
  • София
  Жената от фирмата в която ми изработват кухнята, каза че не може и няма да направи онова рафтче за подправки... Няма да коментирам, започвам да ставам все по-разочарована, дано накрая резултата ми хареса.

# 542
  • Тракийка в Софийското равно поле....
... не може и няма да направи.....

Това малко ми звучи като на инат! Защо не може?  Close

# 543
  • София
  Ми защото вече била лакирала вратичките. Търси ако намери някаква подобна метална конструкция. Не откри и каза че нямало да стане. Изрично попитах дали ще направи такова нещо и тя каза не. Накрая просто и казах да скъси рафтчетата вътре на единият шкаф и че ще си поръчам другаде.
  Явно е нещо което не е стандартно, малко е и няма да е много пари. Все пак защо да се занимава с такива неща при цена на кухня 5 хил...
  Ще попитам в съседните магазини за чамови мебели или на село като ходя един познат мебелист дали няма да ми скове нещо подобно...

# 544
  Ми защото вече била лакирала вратичките. Търси ако намери някаква подобна метална конструкция. Не откри и каза че нямало да стане. Изрично попитах дали ще направи такова нещо и тя каза не. Накрая просто и казах да скъси рафтчетата вътре на единият шкаф и че ще си поръчам другаде.
  Явно е нещо което не е стандартно, малко е и няма да е много пари. Все пак защо да се занимава с такива неща при цена на кухня 5 хил...
  Ще попитам в съседните магазини за чамови мебели или на село като ходя един познат мебелист дали няма да ми скове нещо подобно...

Абе я кажи коя е тази фирма.

# 545
По-скоро ще излезе неоправдано скъпо. Тази етежерчица от пдч не стават а от мдф е голяма играчка и явно не им е рентабилно.

# 546
Влюбена съм в моята етажерка:

Взехме я от Търново от Самоводската чаршия и струваше 50 лв, по наш размер. Верно, не се събират много неща на нея, но пък е от дърво и е ръчно правена.
Alia то ясно, че тези твойте ще ти изпият нервите, но вместо да пишееш време в ядове, помисли за алтернатива - дали не може някаква такава външна да монтираш някъде? В София все ще се намери някой да ти я направи. За нашата дори я поръчахме не-байцната, донесохме си я до Варна, дадохме я на майсторите на кухнята и те я върнаха в Трявна за да я байцнат в цвета на кухнята. Разигравка, ама си заслужава

ПП Скъпа кухня - отношение към клиента=0... криза ли е или мързела надделява?

# 547
  • София
Миоки някак не мога да повярвам че две дъски прави отстрани и три като рафтчета са нещо толкова сложно за изработка. Или пък ще излезе изключително скъпо, от какъвто и материал да е. Не съм много запозната, но на фона на цяла кухня да кажеш че не можеш да го направиш... Все пак съм клиент, не съм поставили условия предварително за цената, очаквах да може да се изработи, да ми се каже цена и от там нататък аз да си преценявам съгласна ли съм или не.
Ще изчакам да ми монтират кухнят и тогава ще го мисля.
nenuTo външна нещо не ми се слага, незнам защо, но в момента покрай това, че вече няколко месеца няма къде нищо да прибера и всичко ми е навън на купчини натрупано искам да мога всичко да си прибера, а ако не може и малките да стигнат до него още по-добре  Mr. Green

# 548
Ти хубаво си я харесала тази етажерка. Може да изглежда практична, но според мен като я натовариш много ще тежи на пантите и с времето вратичката ще провисне.

# 549
  • София
  Значи няма да я товаря много или после ще сменя пантите  Simple Smile
  Уж са сравнително хубави механизмите, тъкмо да видя дали стават за нещо, не я правя все пак кухнята да векува и да изглежда като нова. Два-три реда от по няколко подправки все би трябвало да издържи... Предвид че и вратата надали е лека, след като  е масив дъб.

# 550
Миоки някак не мога да повярвам че две дъски прави отстрани и три като рафтчета са нещо толкова сложно за изработка. Или пък ще излезе изключително скъпо, от какъвто и материал да е. Не съм много запозната, но на фона на цяла кухня да кажеш че не можеш да го направиш... Все пак съм клиент, не съм поставили условия предварително за цената, очаквах да може да се изработи, да ми се каже цена и от там нататък аз да си преценявам съгласна ли съм или не.
Виж, не знам, възможно да имат и основателна причина да не ти я изработят. Може и да нямат подходяща машина... машините с които се работи масив са различни от тези за мдф и пдч.
Нали става въпрос за една дървена монтирана от вътрешната страна на вратичка?

# 551
Aila, ако искаш погледни и тук  за тези поставки за подправки. Със сигурност гледах някъде из българските сайтове за такава метална поставка, която се закача на врата на кухненски шкаф, но не се сещам коя беше фирмата. Ако не държиш на дървена, може да се разровиш и да си купиш отделно след това.

# 552
  • София
  Да затова става въпрос, но те работят и с пдч и мдф, знам защото в началото исках и оферта за мдф освен за масив. Няма значение все ще открия кой да ми го скове това нещо..

# 553
  • Някъде на път....
  Да затова става въпрос, но те работят и с пдч и мдф, знам защото в началото исках и оферта за мдф освен за масив. Няма значение все ще открия кой да ми го скове това нещо..
"скове"....
Може пък някой да използва някакъв тип сглобка, не да го сковава.....  Rolling Eyes (Това в кръга на шегата, разбира се! Wink)

Иначе съм убедена, че може да се изработи и монтира точно както го искаш!  Peace 
Успех!  Peace

# 554
Колеги  Grinning, търся си гланцирано ПДЧ за гръб, предложете къде да отида да разгледам, че намерих на 2-3 места, но имат само от дебелите, а аз искам да е около 8мм
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт