Кухните -34 тема

• 72 411
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Здравейте на гърба на кухнята имам ревизионен отвор не ми се иска да слагам тези  бели пластмасови ''капаци'' какво ще ме посъветвате .

# 556
8мм гръбчета само термоустойчиви - там където има плотове трябва да има и такива гръбчета.
Има алуминиеви, върху които може да се залепи плочка, но са около 90лв.

# 557
  • Бургас
Гърба на кухнята   е термоустойчив  не е с плочки   newsm78

# 558
Здравейте на гърба на кухнята имам ревизионен отвор не ми се иска да слагам тези  бели пластмасови ''капаци'' какво ще ме посъветвате .
gicka,

Да ти изрежат "капак" от материала на гръбчето.Става си вратичка.

# 559
Ами тогава трябва да се изреже парче, да се кантира и да се монтира върху вратичката. Отворът, който се получи, също трябва да се кантира.

# 560
  • Бургас
Благодаря  ви момичета ще  им кажа дано го направят перфектно ще  пусна снимки  Peace

# 561
Ами тогава трябва да се изреже парче, да се кантира и да се монтира върху вратичката. Отворът, който се получи, също трябва да се кантира.
 Peace

Миоки,
Как се кантира отвор ? /технологично-машинно/  newsm78
Виждала съм,че отворите ги обработват със силикони/цветни/.

# 562
  • Горна Оряховица
И на мен ми предстои нова кухя. Винаги съм въздишала по тези от масив ,но една приятелка ми каза ,че е най-неподходящия мятериал за в кухнята.  След време от парата лака ставал лепнещ, променял си цвета, и се просмуквал с миризми. Това доста ме разколеба и затова моля мамите, които имат кухя от масив да споделят мнението си по въпроса  Praynig

# 563
  • София
Няма такова нещо, съвременните лакове са много качествени, на твоята приятелка не са й сложили правилния лак.

# 564
  • София
  Аз за съжаление още не мога да споделя опит, тъй като си чакам кухнята... Която явно ще я докарат в крайният срок 20-ти декември. Все се надявам преди РД за 24-ти декември да е готова...

# 565
Колеги  Grinning, търся си гланцирано ПДЧ за гръб, предложете къде да отида да разгледам, че намерих на 2-3 места, но имат само от дебелите, а аз искам да е около 8мм
  bouquet
8мм ПДЧ гланц няма да намериш. Може да си поръчаш от MDF, боядисан, гланц. Може да го направиш и с ПДЧ 8мм, пред него - стъкло. А може и да е само стъкло с въпросния цвят. Всъщност има доста варианти, зависи от бюджета и твоите желания. А защо държиш да е 8мм?

# 566
Момичета, имам нужда отт помощ!!!
Фирмата, която ще ми прави кухнята ми прати оферта за вратички пдч егер и мдф фолио. Кажете моля ви, това мдф фолио добро ли е, понеже човека от фирмата ми каза че не е за предпочитане, а аз много искам такива вратички, а те май само с мдф се правят Sad
http://kuhnite.snimka.bg/daily/lyubimi-kuhni-v-bg-mamma-gt-2-ra- … t.287275.10990364

# 567
Включвам се с един може би "тъп" за вас въпрос, но искам да попитам дали обикновените хладилници могат да се вграждат? Обмисляме обновяване на кухнята и с помоща на вашите снимки долу горе ачертахме какво ще прствлява и искам да е с вграден хладилник, а моят е обикновен на 2г и върши чудесна  работа. Ако някои е направил да пише.  Simple Smile

# 568
Момичета, имам нужда отт помощ!!!
Фирмата, която ще ми прави кухнята ми прати оферта за вратички пдч егер и мдф фолио. Кажете моля ви, това мдф фолио добро ли е, понеже човека от фирмата ми каза че не е за предпочитане, а аз много искам такива вратички, а те май само с мдф се правят Sad
http://kuhnite.snimka.bg/daily/lyubimi-kuhni-v-bg-mamma-gt-2-ra- … t.287275.10990364
Вероятно имаш предвид MDF с PVC фолио. По-скъпият вариант е, тъй като е MDF и позволява да се направят различни профили и шарки по вратичките, преди да се пресоват с въпросното фолио (както се вижда от снимката). Ламинираното ПДЧ е малко по-устойчиво на одраскване. Ако държиш на "шарките" (а ти явно държиш) можеш да ги направиш с това фолио, а могат да бъдат и от боядисан MDF (друга технология, при която изборът на цвят не е ограничен).

# 569
Включвам се с един може би "тъп" за вас въпрос, но искам да попитам дали обикновените хладилници могат да се вграждат? Обмисляме обновяване на кухнята и с помоща на вашите снимки долу горе ачертахме какво ще прствлява и искам да е с вграден хладилник, а моят е обикновен на 2г и върши чудесна  работа. Ако някои е направил да пише.  Simple Smile
Не могат и не бива да се правят опити за вграждане на свободностоящ хладилник!
Хладилниците за вграждане са проектирани и произведени, така че да работят вградени в шкаф. На свободностоящите им е нужно разстояние и въздух.

Общи условия

Активация на акаунт