Кухните -34 тема

• 72 420
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Вероятно jam имаше предвид, че мивките "под плот" не могат да се монтират под термоустойчив плот, а не върху такъв.

да, точно това имах предвид - благодаря за уточнението!  Simple Smile

# 136
Подкрепям предложението на Миоки.Единственото което може да се направи при вече стореното е да се махнат плочките и да се монтира ново гръбче на цяло.Поне зрително няма да грабва окото.
При положение че фурната е 50см а аспиратора 60см е съвсем ясно и без визуализация че ще има асиметрива между двете.Що за проект са ти показали та не си го забелязала?
Както и да е, непоправими неща няма.

# 137
  • Добрич
Не,че не съм го забелязала,представях си по 5 см от всяка страна да излиза,а не 10 см от едната.

# 138
Щеше да е по зле.При проектиране на кухня се гони симетрия между горни и долни шкафове.Ако имаш съдомиална на 450мм отдолу имаш горен шкаф с вратичка на 450мм /примерно/
Ако все пак се наложи разминаване някъде (а то винаги се налага) се търси начин да се минимизира визуално асиметрията.В твоя случай могат да се направят две неща.Едното е махането на плочки и монтаж на цял гръб а другото е монтаж на аспитатор не островен а за вграждане в шкаф (второто очевидно вече няма да стане)
За мен проектът на изпълнителя е правилно изграден.Седмица две и вече няма да ти прави впечатление  Wink

# 139
и аз така си мисля... Simple Smile

# 140
  • Добрич
Всъщност,защо няма да стане монтирането на нов бграден аспиратов? Аз си мислех,че ще трябва да се смени целия горен ред шкафове,но идеята за вграден аспиратор ме зарадва,ще стане по-лесно.Немога да сменя плочките с гръбче,защото парата от фурната излиза отзад,и ще се скапе бързо.Той аспиратора е купен от тях,и мисля да настоявам да го сменят,тъй като всъщност грешката е на фирмата,ако ми бяха казали преди това,че ще го направят по този начин,щяхме да го променим тогава още.

# 141
питайте колко години ще е гаранцията, защото при така работеща печка може скоро да има щети от парата (дано да не съм прав , все пак...) ! newsm78

# 142
Всъщност,защо няма да стане монтирането на нов бграден аспиратов? Аз си мислех,че ще трябва да се смени целия горен ред шкафове,но идеята за вграден аспиратор ме зарадва,ще стане по-лесно.Немога да сменя плочките с гръбче,защото парата от фурната излиза отзад,и ще се скапе бързо.Той аспиратора е купен от тях,и мисля да настоявам да го сменят,тъй като всъщност грешката е на фирмата,ако ми бяха казали преди това,че ще го направят по този начин,щяхме да го променим тогава още.

Вградения аспиратор мисля че ще подобри доста визията.С него горните шкафове ще се обединят и вече няма да прави впечатление разликата в широчините на уредите.Другия му + е че когато е прибран няма да пречи на вратичката от десния ред шкафчета да се отваря на 100%
Успех с подобренията.

# 143
Момичета и момчета очертава се фурната за вграждане да се монтира над пераланята, та питането ми е между пералнята и фурната плот ли се слага или от ПДЧ-то на корпуса при положение, че на тази стена има комин веднага пералнята и отгоре фурната, хладилника и един шкаф, който ще е висок, т.е. никъде няма да има друг плот  newsm78

# 144
  • Sofia
Eто че и аз  мога дасе похваля с нова кухня  Grinning

http://vessito.snimka.bg/other/new-home.545488

Много съм доволна, направена е точно както я поискахме, монтажниците се справиха чудно... Сега имам да чистя, но това е приятната част вече  Hug

# 145
Честито,Веси!Прекрасна е кухнята ти!

# 146
Момичета и момчета очертава се фурната за вграждане да се монтира над пераланята, та питането ми е между пералнята и фурната плот ли се слага или от ПДЧ-то на корпуса при положение, че на тази стена има комин веднага пералнята и отгоре фурната, хладилника и един шкаф, който ще е висок, т.е. никъде няма да има друг плот  newsm78

Няма плот.Цялата конструкция е от ПДЧ но това тези които ще изработват кухнята трябва да го знаят  Wink

# 147
Eто че и аз  мога дасе похваля с нова кухня  Grinning

http://vessito.snimka.bg/other/new-home.545488

Много съм доволна, направена е точно както я поискахме, монтажниците се справиха чудно... Сега имам да чистя, но това е приятната част вече  Hug

И проектанта добре се е справил.Поели са голям риск с размера на шкафовете между вратата и стената със фурната но е оптимално голяма.Похвала за смелоста, на мен така ми харесват нещата.Ако не греша имаш голяма съдолиална до мивката в дясно....това оправдава малката мивка Peace

# 148

Няма плот.Цялата конструкция е от ПДЧ но това тези които ще изработват кухнята трябва да го знаят  Wink

Благодаря ти за отговора  Peace

Vesito, много хубава кухня със здраве да си я ползвате   bouquet

# 149
  • Sofia
Любо3, разконспирира ни  Wink

Благодаря ви за отзивите, сега сме възложили на същият човек да ни  направи проекта за холната част, там също си има някои особености - чупки, ниши...Скоро ще показвам надявам се  Hug

Общи условия

Активация на акаунт